Wat is de Werking van Zink Tabletten?

Wat zijn de symptomen van een zinktekort?

De meest voorkomende symptomen bij kinderen zijn groeiproblemen en andere problemen die te maken hebben met de ontwikkeling.

Het mineraal is ook belangrijk voor het opwekken van de eetlust en het regelen van het metabolisme. Mensen met overgewicht en mensen met weinig eetlust hebben daarom ook vaak een zinktekort.

Ook witte vlekken op onze nagels hebben of wonden hebben die zeer traag genezen kan duiden op een zinktekort.

Andere problemen zijn een laag libido en impotentie.

Mensen met overgewicht kunnen ook profiteren van de werking van zink tabletten. Omdat ze zullen helpen op verschillende manieren om het overgewicht aan te pakken. Ze zullen de spijsvertering vlotter laten verlopen en daarbij de eiwitten kunnen gebruiken om spiermassa op te bouwen. Dit is ook voor vrouwen van belang bij het afvallen.

Verder hebben ze een aromatase remmend effect. Zink tabletten zullen de omzetting van testosteron naar oestrogeen verminderen. Bij mensen met overgewicht is de aromatase relatief hoog. Dit zorgt bij mannen vooral voor borstvorming en voor een lager libido met erectieproblemen als mogelijk gevolg. Bij vrouwen zal de aromatase ervoor zorgen dat er meer vet zal worden opgeslagen in de billen en in de buik. Dit kan ook de vorming van cellulitis bevorderen.

Lees ook :  7 Meest Krachtige Ontstekingsremmende middelen

Conclusie

Het is belangrijk dat we dus voldoende van het mineraal in ons lichaam hebben. We kunnen het niet opslaan dus hebben elke dag de aanbevolen hoeveelheid terug nodig. Bij vrouwen is dat 9 mg en bij mannen bedraagt dat 11 mg. Zink tabletten gebruiken via supplementen kunnen daarbij helpen om op die manier de adequate hoeveelheid te garanderen. Deze tabletten kunnen we hier online bestellen.

Bronnen:

Zinc Fact Sheet for Health Professionals

Discovery of Human Zinc Deficiency: Its Impact on Human Health and Disease

Relationship between seminal plasma zinc and semen quality in a subfertile population

Zinc levels in seminal plasma are associated with sperm quality in fertile and infertile men.

https://medlineplus.gov/druginfo/natural/982.html

Deel dit bericht

1 gedachte over “Wat is de Werking van Zink Tabletten?”

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven