Testosteron Gel Kopen Voordelen en Bijwerkingen

Testosteron Gel Kopen Voordelen en Bijwerkingen

testosteron gel spierkrachtTestosteron gel kopen heeft vele voordelen maar ook bijwerkingen. In dit artikel gaan we die bespreken aan de hand van onderzoeken die daarop reeds zijn uitgevoerd.

Mannen met een laag testosteron kunnen het gebruiken wanneer hun libido het laat afweten, erectieproblemen de kop opsteken of wanneer ze voelen dat hun spierkracht, spiermassa er enorm sterk op achteruit gaan.

Het gebruiken van het hormoon in een crème zal er op die manier voor zorgen dat deze factoren terug hersteld worden. In meer dan 75% van de gevallen hebben mannen na 6 maanden het hormoon te gebruiken, terug een normale testosteronwaarde in het lichaam.

De criteria waarin wordt bepaald dat iemand te maken heeft met een testosterontekort is niet afhankelijk van de leeftijd. Dat blijft voor iedere volwassen man hetzelfde. Mannen die onder de 200 ng/DL zitten hebben te maken met een tekort.

Echter kunnen mannen die tussen de 200 en 300 ng/DL ook al te maken krijgen met ernstige problemen zoals spierverlies en weinig zin in seks.

Er is reeds een kleine daling merkbaar vanaf de leeftijd van 30 jaar. En dit gaat elke 10 jaar iets meer naar beneden. Verondersteld wordt dat het hormoon nog tussen de normale waarden blijft tot de leeftijd van 60 jaar.

oudere mannen lager testosteronHet percentage van mannen ouder dan 45 jaar die te maken krijgen met ernstig lage waarden is 39%.

Het is normaal dat naarmate we ouder worden het hormoon gaat dalen. Dit is bij passieve mannen nog meer het geval dan bij actieve mannen. Overgewicht speelt ook een grote rol in het bepalen van een tekort. Mannen met overgewicht hebben een hogere kans op het krijgen van een te lage waarde doordat ze meer vrouwelijk hormoon gaan aanmaken.

Lees ook :  Testosteron verhogen bij mannen

Ook mannen die onder chronische stress staan kunnen veel eerder te maken hebben met een te lage hoeveelheid in het bloed. Stress zorgt voor een verhoogde aanmaak van cortisol. Deze cortisol wordt aangemaakt in de bijnier waar ook het mannelijk hormoon wordt aangemaakt. Hoe meer cortisol er moet aangemaakt worden, hoe minder energie er overschiet om testosteron aan te maken. Dat kan dus ook makkelijk leiden tot een tekort.

Hierbij geldt zeker dat testosteron gel kopen geen wondermiddel is. Het zal de mannen en vrouwen wel helpen om terug jonger te worden, het libido terug te krijgen. Iets wat bij mannen als bij vrouwen zal helpen.

Bij mannen zal het helpen de spierkracht te herstellen en zelfs spiermassa laten toenemen. Beschermend werken tegen hartziekten en het algemeen welzijn sterk verbeteren.

Voordelen van Testosteron gel kopen

Eén van de hoofdredenen waarom mannen testosteron gel kopen is om het libido terug te verhogen. Het libido verhogen is dus zeker één van de grootste voordelen van testosteron gel kopen.

Het kan evengoed door vrouwen als door mannen gebruikt worden omdat het bij allebei de geslachten, de drang naar seks zal doen toenemen.

Libido en erectie

hoger libido testosteron gelHet verhogen van het mannelijk hormoon zal er hoe dan ook voor zorgen dat het libido gaat toenemen. Ook ervaren bijna alle mannen een verbetering in de erectie.

In dit onderzoek werd bij 10 van de 12 mannen die ouder waren dan 65 een duidelijke verbetering opgemerkt in de seksuele activiteit.

Eerder heeft men al een verband kunnen aantonen tussen laag testosteron en erectiestoornis. Een toename van het hormoon zou dus leiden tot een verbetering van de erectie bij mannen.

Lees ook :  Testosteron verhogen op natuurlijke wijze in 5 Krachtige stappen

De gemoedstoestand

Lage waarden van het hormoon gaan gepaard met depressie. Hoewel testosteron gel kopen niet meteen de aandoening zal verbeteren. Toch heeft men kunnen aantonen dat na een langere periode, de symptomen bij de meeste mannen verdwijnen of ernstig verminderen.

Mannen met hogere testosteronwaarden hebben een hogere score in cognitieve testen. Er was duidelijk een verbetering merkbaar in het geheugen en in de gemoedstoestand bij de mannen die het gebruiken.

Spiermassa

spierkracht testosteron gelHet hormoon produceert anabolische effecten bij mannen met een tekort. De meeste mannen die een toename aan spiermassa opmerkten gebruikten het product reeds enkele maanden.

In een onderzoek werd duidelijk dat de spiermassa ging toenemen. Maar dat dit niet te vergelijken is met de spiermassa die toeneemt na het volgen van krachttraining. Dat is vooral gunstig voor mannen die een hoge aromatase hebben en daardoor overgewicht opgestapeld hebben.

De testosteron gel zal ervoor zorgen dat de spiermassa gaat verhogen en zal daarbij het vetpercentage doen dalen. De effecten zijn groter wanneer testosteron gel in combinatie met gezonde voeding wordt genomen. Dat houdt in dat we voldoende eiwitten eten en ook zorgen voor een dosis onverzadigde omega 3 vetzuren.

In een onderzoek waarbij krachttraining werd uitgevoerd in combinatie met het gebruik van het hormoon zag men duidelijke verbetering in armkracht en kracht in de benen.

In deze onderzoeken werd echter wel een lagere dosis genomen dan de dosis die normaal wordt voorgeschreven bij mensen die testosteron gel kopen. Dat zou er dus kunnen op wijzen dat de effecten groter kunnen zijn bij een hogere dosis.

Hart

De minder voorkomende problemen aan het hart bij vrouwen wordt gedeeltelijk toegeschreven aan het hormoon oestrogeen. Toch wordt dit vaak in twijfel getrokken en gaat men er van uit dat testosteron beschermende eigenschappen voor het hart heeft.

Lees ook :  Tribulus Terrestris Wat Doet het? En Wat Niet?

In dit onderzoek kon men aantonen dat mannen met lage testosteronwaarden, meer risico hebben op het hebben van een hartaanval.

Hoewel vaak wordt beweerd dat mensen die testosteron gel kopen en gebruiken een verhoogde cholesterol zouden krijgen, heeft men dit niet kunnen aantonen. Een onderzoek waarbij mannen gedurende 6 maanden de gels gingen gebruiken toonde geen ernstige veranderingen in het cholesterol.

Testosteron gel kopen – Bijwerkingen

testosteron gel kopenRisico’s wanneer we testosteron gel kopen en gebruiken zijn onder andere het vasthouden van vocht, mannenborsten, slaapapneu en een vergroting van de prostaat bij mannen die reeds een vergroting hebben.

Bij deze bijwerkingen zijn de risico’s voor de prostaat natuurlijk de grootste zorg. Deze zorgen komen voort uit de functie van het hormoon om actieve prostaatkanker cellen te laten toenemen.

Terwijl 10% van de mannen uiteindelijk prostaatkanker zal ontwikkelen in hun leven, zal slechts 3% sterven van de aandoening. Onderzoeken hebben aangetoond dat 42% van de mannen boven de 60 een vroeg stadium van prostaatkanker hebben.

Dit onderzoek heeft aangetoond dat hoge doseringen van testosteron, een verhoogde kans geven op een vergrote prostaat. Men kon echter geen verband vinden tussen deze hoge doseringen en prostaatkanker. Dit gedurende het gebruik van 2 jaar. Prostaatkanker komt niet meer voor bij mannen die deze therapie gebruiken. Dan bij mannen die het niet gebruiken.

Mannen die reeds langere tijd deze producten gebruiken doen er goed aan de prostaat eens te laten controleren. Zo kan er worden nagegaan of de prostaat groter wordt of niet.

Er zijn een aantal onderzoeken die aantonen dat er een verhoogde kans bij het gebruik van testosteron gel bestaat. Al zijn er ook evenveel onderzoeken die geen enkel verband zien. Een vergrote prostaat en prostaatkanker komt niet meteen meer frequent voor bij mannen die testosteron gel gebruiken.

Soorten Testosteron gel :

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven