Libido verhogen met Testosteron

Libido verhogen met Testosteron

libido verhogen met androgelWe krijgen allemaal wel eens te maken met een lager libido. Dit kan komen door problemen in onze relatie of door het uitgaan van de relatie. Echter kunnen ook natuurlijk andere problemen zorgen voor de stress die we ervaren en op die manier ons libido lamleggen.

Het libido verhogen met testosteron is een uitstekende manier om de normale drang naar seks terug op gang te brengen. Bij mannen jonger dan 40 wordt het niet aangeraden om dit te blijven gebruiken. Maar bij oudere mannen kan dit wel blijvend gebruikt worden.

De reden waarom het beter niet blijvend gebruikt wordt bij mannen onder de 40 is omdat het een invloed zal hebben op onze natuurlijke testosteronproductie. Wanneer we te maken hebben met een verminderde drang naar seks heeft dat hoofdzakelijk te maken met het testosteron. Maar wanneer we dit zouden oplossen door voortdurend androgel te gebruiken dan zullen onze teelballen zelf geen hormoon meer aanmaken.

We dienen dus enkel het libido verhogen met testosteron tot de problemen grotendeels van de baan zijn. Om dan terug over te schakelen naar onze normale productie daarvan via de teelballen. Wanneer we de 40 goed voorbij zijn zullen de teelballen al een sterk verminderde hoeveelheid aanmaken en kan dit wel handig zijn om hulpmiddelen zoals androgel te gebruiken en dus het libido verhogen met testosteron.

Lees ook :  Testosteron Verhogen Met Vitamine D?

Wat kunnen we verder nog doen?

laag libido door te weinig testosteronZorg zeker bij het ouder worden voor een actieve levensstijl. Het spreekt voor zich dat wanneer we nooit gaan bewegen dat het ding tussen de benen ook geen zin heeft om te bewegen.

Af en toe bewegen hoeft daarvoor zeker geen sport te zijn. Dat kan ook wandelen zijn of een andere activiteit zoals tuinieren.

Toch heeft sport en dan vooral krachttraining de meest gunstige invloed op het testosteron. Men heeft kunnen aantonen dat mensen die 8 weken krachttraining doen, een verhoogd mannelijk hormoon hadden van maar liefst 40%.

Dit gaat dan vooral om krachttraining waarbij het zware gewicht wel degelijk een grote rol speelt. Hoe zwaarder het gewicht hoe meer hormoon er zal worden aangemaakt.

Daarnaast is roken en alcohol van negatieve invloed op het libido en op de erectie. We kunnen dan natuurlijk het libido verhogen met testosteron. Maar kunnen een nog beter resultaat bereiken wanneer we niet meer roken en weinig alcohol gaan consumeren.

Overgewicht aanpakken is een andere belangrijke regel. Hoe meer buikvet we opstapelen hoe meer mannelijk hormoon zal worden omgezet in vrouwelijk hormoon. Willen we genieten van meer zin in seks, dan moeten we vast en zeker zorgen dat we dat buikje kunnen kwijtspelen.

Lees ook :  Hormoontherapie voor Mannen Voordelen en Nadelen

Conclusie

Wanneer we onze seksdrive onmiddellijk terug willen dan is de snelste oplossing het libido verhogen met testosteron. We kunnen dan androgel gaan gebruiken en meteen genieten van een hogere seksdrive.

Wanneer we onder de 40 zijn dienen we dit natuurlijk niet te zien als blijvende oplossing en dienen we te zorgen voor meer beweging. Daarbij is krachttraining het meest gunstige voor ons mannelijk hormoon.

Extra gewicht verliezen, minder roken en alcohol drinken zijn allemaal factoren die deze problemen zullen verbeteren.

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven