Pijnappelklier Ontgiften: Met Voeding en Kruiden

Pijnappelklier Ontgiften: Met Voeding en Kruiden

De pijnappelklier ontgiften is van veel groter belang dan de meeste mensen denken. De meeste mensen die willen de pijnappelklier ontgiften, doen dat om een hoger bewustzijn te verkrijgen. Ze combineren dit dan met meditatie in de hoop om uiteindelijk te kunnen de pijnappelklier activeren.

Toch is de pijnappelklier (of het derde oog) nog voor veel andere factoren van belang. We hebben de pijnappelklier niet alleen nodig om een hoger bewustzijn te kunnen bereiken. De pijnappelklier of het derde oog helpt ons ook om fysiek en mentaal in een betere gezondheid te verkeren.

Los van de ambitie om een hoger bewustzijn te kunnen bereiken. Dienen we vooral de pijnappelklier ontgiften om een betere gezondheid te krijgen.

Levensstijl is niet altijd goed voor de pijnappelklier

De levensstijl die de meesten momenteel hanteren is niet altijd gunstig voor ons derde oog. Het derde oog wordt gebombardeerd met vervuilde stoffen, gifstoffen, hormonen in de voeding en onze dranken, stress en de vele andere chemische stoffen die in de lucht verkeren en die in ons lichaam worden aangemaakt.

Het resultaat daarvan is dan een verharde, gecalcificeerde pijnappelklier. Op die manier verliest het derde oog bijna al zijn functies.

Er is echter goed nieuws, we kunnen ons derde oog herstellen en op die manier de gezondheid terugbrengen door middel van ontgifting.

Over de pijnappelklier of derde oog

De pijnappelklier is zeer klein. Ze is zeker niet groter dan de grootte van een erwt en kan worden gevonden centraal in onze hersenen.

Lees ook :  Keelchakra Openen En Helen Vijfde Chakra Openen

De vorm ervan is net als van een ananas. De grootte functie van de klier is om Melatonine aan te maken en vrij te geven. Melatonine is een chemische stof die de slaappatronen gaat in balans brengen.

Melatonine zal ook helpen om de slaap te regelen, en beslist wanneer iemand wakker wordt of uiteindelijk in slaap valt. Het is ook een zeer sterke antioxidant en helpt de veroudering tegen te gaan.

Nog een andere chemische stof die wordt uitgescheiden door de pijnappelklier is serotonine. Serotonine behoort tot de neurotransmitters. Die zijn vooral van belang om gelukkig te zijn en in een optimale mentale gezondheid te verkeren en vooral, te blijven verkeren.

Hoewel dit niet wetenschappelijk bewezen kan worden, hebben mensen toch een verhoogd gevoel voor empathie opgemerkt wanneer ze een supplement met melatonine gingen gebruiken.

Men gaat er ook vanuit dat de pijnappelklier DMT aanmaakt. DMT is een chemische stof die wordt in verband gebracht met dromen, hallucinaties en creativiteit. Om deze karakteristieken wordt het derde oog in verband gebracht met spirituele gezondheid en een hoger bewustzijn.

Wanneer we willen het bewustzijn verhogen is het van groot belang dat we de pijnappelklier ontgiften. Om daarna te kunnen de pijnappelklier activeren. Wanneer al onze andere chakra’s in balans zijn dan bereiken we een hoger bewustzijn.

Hoe raakt de pijnappelklier gecalcificeerd?

Naarmate we ouder worden stapelen meer en meer gifstoffen zich op in het lichaam. Het derde oog start te calcificieren. De nummer één die daarvoor zorgt is Sodium Fluoride. Dit hebben we niet alleen in onze tandpasta, maar ook in ons drinkwater en in de voeding.

Er zijn echter nog een groot aantal andere factoren die een rol spelen in het calcificieren van de derde oog chakra.

 • Tabak
 • Alcohol
 • Koffie
 • Cafeïne
 • Hormonen
 • Kwik (in vis)
 • Bewerkte voedingsmiddelen
 • Bewerkte suiker
Lees ook :  Hoe lang moet je mediteren en hoe vaak?

Opletten met kwik

Het feit dat veel kwik voorkomt in vis is natuurlijk geen goed nieuws. Toch bevat de ene vis meer kwik dan de andere. Zo weten we dat makreel meer kwik bevat dan andere vissoorten.

De pijnappelklier ontgiften

Nu hebben we kort uitgelegd hoe het derde oog werkt en hoe het wordt tegengewerkt door onze levensstijl waar we niet altijd zelf de controle over hebben.

Nu gaan we het hebben over hoe we kunnen de pijnappelklier ontgiften.

Vitamine K

Vitamine K wordt gevonden in groene bladgroenten. We hebben K1 en K2. Ze zijn allebei van belang. Vitamine K2 wordt hoofdzakelijk aangemaakt in onze darmen.

Toch wordt het ook gevonden in bepaalde voedingsmiddelen zoals:

 • Kip
 • Ganzenlever
 • Zuivel
 • Eieren
 • Visolie (Omega 3)

Wanneer we ze combineren met vitamine A en vitamine D dan is dit een zeer sterke methode om te kunnen de pijnappelklier ontgiften.

Ze zullen bijdragen tot het verwijderen van calcium uit onze bloedvaten en uit ons derde oog. En gaat het op die manier doorvoeren naar de beenderen, dat is dan weer gunstig voor ons lichaam.

Boor of Borium

Boor of borium is een andere sterke manier wanneer we proberen de pijnappelklier ontgiften.

Deze stof is krachtig genoeg om fluoride uit ons lichaam te verdrijven. Op die manier is het zeer goed om verdere calcificering tegen te gaan.

Het wordt gevonden in bieten. Bieten van organische oorsprong zijn het best om te gebruiken.

Appelazijn

Appelazijn kan zeer goed worden gebruikt bij salades. Het is een zeer goed voedingsmiddel om onze derde oog te reinigen. En geeft een scherpe smaak aan onze voeding

Knoflook

Er zijn oneindig veel voordelen verbonden aan knoflook. Niet alleen is het een zeer sterk natuurlijk antibioticum. Ook heeft knoflook de mogelijkheid om calcium op te lossen.

Om die reden is knoflook een perfect voedingsmiddel om verder onze pijnappelklier te ontgiften.

Lees ook :  Chakra kleuren en hun betekenis

Om het in hoeveelheden uit te leggen, dan kan een half teentje per dag reeds voldoende zijn. Om de slechte geur van de adem te beperken kunnen we dit combineren met citroensap of met appelazijn.

Jodium

Jodium is medisch bewezen om te helpen bij het verwijderen van fluoride. Dat gebeurt door te plassen.

Toch is dit één van de mineralen waar mensen heel vaak een tekort aan hebben.

De beste bronnen van jodium zijn dan weer zeewier. We dienen hierbij wel de aandacht te vestigen dat iodine er ook voor zorgt dat het totaal aan calcium in ons lichaam zal afnemen.

Om die reden dienen we zeker voldoende calcium in te nemen wanneer we jodium gebruiken om ons derde oog te ontgiften.

Tamarinde

Tamarinde wordt gevonden in de stam van de tamarindeboom. Het wordt gebruikt in de Ayurveda. Ook komt het voor in verschillende curry recepten dankzij zijn zoetzure smaak. Het kan worden gebruikt om thee mee te maken. En helpt om fluoride uit te scheiden via urineren.

Gedestilleerd water

Gedestilleerd water is water in zijn meest pure vorm. Wanneer we onze pijnappelklier ontgiften kan dit zeer gunstig zijn om alle gifstoffen en ongewilde calcium opslag kwijt te spelen.

Pijnappelklier ontgiften is essentieel voor een goede gezondheid

De pijnappelklier ontgiften is van groot belang voor een goede gezondheid. Het zal de slaap regelen, waardoor we beter gaan slapen. Dieper gaan slapen. Maar vooral ook uitgeslapen zijn ’s morgens.

Je kan ofwel enkele van deze voedingsmiddelen in je dieet gaan vermengen. Of je kan enkele weken per jaar een detox kuur volgen door deze voedingsmiddelen optimaal en grondig te gebruiken.

Het belangrijkste hierbij is om de inname van fluoride te verlagen. Dit is niet altijd makkelijk omdat het in zodanig veel voedingsmiddelen en dranken wordt toegevoegd.

Om die reden kunnen we deze voedingsmiddelen bovenaan gebruiken. Die zullen ervoor zorgen dat voldoende fluoride het lichaam zal verlaten.

Dat zal ervoor zorgen dat op die manier weinig tot geen schade wordt aangebracht aan ons derde oog.

Deel dit bericht

Scroll naar boven