Hoe Kunnen We Het Derde Oog Ontwikkelen?

Van de gebruikte voeding, oefeningen en technieken om te proberen het derde oog ontwikkelen zijn er aantal die van groot belang zijn om het hoogste bewustzijn te bereiken bij mensen.

Sinds er geen snelle oplossingen of binnenweggetjes zijn om te kunnen het derde oog ontwikkelen hebben de volgende technieken discipline nodig, toewijding en een diep verlang om het verhoogde bewustzijn te bereiken. Enkel door deze zaken toe te passen kan men het derde oog ontwikkelen. De derde oog chakra is de 6e van de 7 chakra’s

Derde oog ontwikkelen met Ayahuasca

ayahuasca derde oog

Ayahuasca is een heilige thee van de ayahuasca plant vermengd met bladeren van de chakruna struik. In het amazonegebied, wordt ayahuasca gedacht het medicijn te zijn voor de pijnappelklier. Ze verkiezen dit medicinaal kruid uit alle honderdduizenden planten beschikbaar in de Amazone.

Ze bevatten de mogelijkheid mensen te genezen op een fysiek, energetisch, emotioneel en spiritueel niveau. Van heel veel verschillende aandoeningen.

De unieke tryptamines en organische fyto-chemicaliën die in de ayahuasca thee aanwezig zijn reinigen elke neurologische cel in de hersenen. Door tegelijkertijd de hypofyse en de pijnappelklier te activeren naar een hogere functionerende staat.

De thee is zeer hulpvol deze dagen, ze helpt om alle door de mens gemaakte chemicaliën uit het lichaam en uit de hersenen te drijven. En dat zijn er ruim 44.000 sedert de industriële revolutie.

Een van de belangrijkste functies van ayahuasca is dat ze de pijnappelklier en de hersenen gaan reinigen, het derde oog ontwikkelen door methylatie te gebruiken.

chakra bewustzijn verhogen

Methylatie problemen in het lichaam zijn in verband gebracht met pesticides en bestandsdelen die in onze lucht en voeding terechtkomen. Het lichaam kan deze stoffen niet herkennen en verwerken. methylatie donoren in ons lichaam helpen door deze gifstoffen te herkennen en ze te helpen verwijderen uit het lichaam. Ze kunnen echter volledig worden opgebruikt wanneer er teveel gifstoffen zijn en de lever het niet meer aan kan.

Lees ook :  Wortelchakra Openen En Herstellen Met Deze Tips

In dit geval is voeding met deze methylatie donoren zeer hulpvol. Deze voedingsproducten zijn de ayahuasca, bieten en goji bessen.

Deze specifieke methylatie doneren in de ayahuasca werken door het ontgiftingsproces te starten en wordt vaak gerefereerd als DMT. Het DMT molecule, die wordt gevonden in elk levend dier en plant, kan slechts beschikbaar worden wanneer het wordt gecombineerd met een MAO remmer (monoamine-oxidaseremmer). Die eigenlijk voorkomt dat het te snel wordt gemetaboliseerd door het lichaam. Bij de ayahuasca, het Chakruna blad is de plant die DMT bevat en de auahuasca bevat deze MAO remmers. Dat maakt de DMT beschikbaar.

Derde oog ontwikkelen door Meditatie

meditatie

Meditatie is de kunst van de geest zodanig te beheersen zodat men het bewustzijn ervan kan versterken. Het onderbewustzijn is altijd bezig met gedachten te plaatsen in het bewustzijn en kan daardoor de aandacht en het bewustzijn zelf gaan verstoren. Het bewustzijn verhogen door middel van meditatie is een proces van lange adem.

We mogen niet verwachten dat we na enkele sessies reeds op een voldoende hoog niveau kunnen verblijven. De eerste dagen en zelfs weken zullen we merken dat er duizenden gedachten door ons hoofd sijpelen wanneer we net proberen om onze gedachtemolen stop te zetten. Na enige tijd zullen we echter wel merken dat we het bewustzijn verhogen en het derde oog ontwikkelen.

Het is van groot belang dat men de capaciteit meester wordt om hun geest te sturen in de richting die men zelf wilt.

Wanneer de grens tussen het onderbewustzijn en het bewustzijn kleiner wordt door het mediteren. Zal men meer en meer controle krijgen over zijn eigen bewustzijn. Wat ervoor zorgt dat men het meer en meer kan sturen naar wat men daadwerkelijk wil bereiken met hun leven.

Omdat onze geest en hersenen altijd aan het werk zijn, zowel wanneer we wakker zijn en wanneer we slapen, is het een orgaan die vaak niet genoeg tot rust kan komen.

Ontspanning van de geest

geest ontspannen

Bij meditatie, proberen we de geest te ontspannen door het bewustzijn en de conceptie stil te zetten. In deze staat kan je de gedachten stopzetten alsook de zorgen die men heeft. Om op die manier volledige rust te bereiken tijdens de meditatie.

Lees ook :  Derde Oog Chakra Openen En Helen

Wanneer (zeker in het begin) gedachten opkomen, is het de opdracht van de meditator of mediterende om geen gezag te geven aan de gedachten. Maar om het te bekijken van een derde perspectief zonder het te identificeren.

Door deze actie te ondernemen, krijg je meer en meer de kracht over het onderbewustzijn alsook een beter perspectief van hun ongewenste mentale functies. Gedachten kunnen soms op hol slaan. Door te evolueren in meditatie en de geest heb je meer en meer stilte nodig. Spanning in de geest door het overactief denken wordt verminderd en de grijze materie van de hersenen wordt meer en zacht en flexibel. Daarbij komt dat de pijnappelklier die zich in het midden van het rechtse en linkse halfrond van de hersenen bevindt, beter kan functioneren met een groter energetisch vermogen en een betere perceptie.

Derde oog ontwikkelen door te Vasten

vasten

Wat hebben Jezus, Mozes, Boeddha en Socrates met mekaar gemeen? Ze gingen allemaal vasten!

Om die reden is het geen verrassing en is het één van de beste manieren om mentale klaarheid te scheppen en de hersenen te verjongen wanneer men een tijdje gaat vasten

De organen die deel uitmaken van de spijsvertering worden elke dag gebombardeerd met de voeding die men eet. Als resultaat daarvan wordt het vaak een mechanisme die nooit stopt om alle oude voeding te verwijderen en nieuwe voeding te verwerken.

In deze staat krijgt ons lichaam nooit de kans om te rusten en om op een goeie manier te ontgiften. Wanneer we vasten valt een enorm gewicht van het lichaam en dat zorgt op zijn beurt voor het vrijlaten van hoge hoeveelheden energie. Deze nieuwe energie wordt gebruikt om groeihormoon aan te maken, dat stimuleert de aanmaak van nieuwe hersencellen en neuronen.

Lees ook :  Hoe mediteren? Hoe lang en Hoe Vaak?

Een studie toonde aan dat wanneer mensen 24 uur vasten, het groeihormoon toeneemt met 1300 tot 2000%.

Het grootste voordeel van vasten komt door het ontgiftend effect tijdens het vasten. Omdat het lichaam niet meer hoeft te werken om nieuwe gifstoffen te verwijderen. Daarom kan het teruggaan naar oudere opgeslagen giftstoffen die zich in de hersenen en in het lichaam bevinden gedurende zijn leven.

Reinigt het lichaam

Wanneer men aan het vasten is, dan dient het lichaam alles te verwerken wat niet van belang is voor het functioneren. Dit omvat onder andere bacteriën, virussen, tumoren, chemicaliën, metalen, pesticiden en fluoride. Maar ook andere giftstoffen kunnen makkelijk uit het lichaam worden verwijderd tijdens het vasten.

Mensen die nog niet hebben gevast kunnen beginnen met het overslaan van een maaltijd gedurende de dag. Van daar kan je overgaan op het vasten met behulp van vruchtensap of andere sappen, om dan over te gaan op bronwater om te vasten.

Mensen die lijden aan een bepaalde ziekte of belangrijke medicatie nemen dienen zeker eerst een arts te verwittigen. En vragen of dit wel geschikt is voor hen.

Door te vasten kunnen we na enkele dagen reeds het derde oog ontwikkelen. We moeten er wel rekening mee houden dat dit enorm veel mentale energie vraagt. Niet zo zeer omdat we honger zullen hebben. Maar vooral omdat we mentale prikkels zoals depressie, stemmingswisselingen en zelfs agressie kunnen ontwikkelen.

Conclusie over het Derde Oog Ontwikkelen

derde oog ontwikkelen tips

Wanneer we het derde oog ontwikkelen dienen we rekening te houden met toewijding en discipline. Dit kan niet in enkele dagen gebeuren. De belangrijkste zaken waar we rekening dienen mee te houden zijn het tot rust brengen van de geest door meditatie. Zeer belangrijk om het derde oog ontwikkelen mogelijk te maken.

En dienen we het lichaam te verlossen van de gifstoffen die optimale werking van de pijnappelklier verstoren. Dat kunnen we ook doen door de werking van de lever te stimuleren, alsook de werking van de nieren stimuleren. Om op die manier te kunnen het derde oog ontwikkelen.

We kunnen daarbij geholpen worden door Ayahuasca producten. Maar kunnen dit ook door toegewijde meditatie en bijvoorbeeld Kundalini Yoga.

Deel dit bericht

Scroll naar boven