Wat Is Peggen? De Nieuwste Trend In De Relatie

We leven niet meer in de vorige eeuw, dus is het tijd geworden om wat meer open te worden op seksueel vlak. Dat is dan ook misschien de reden waarom peggen zo populair aan het worden is. Maar wat is peggen nu eigenlijk? Peggen is afgeleid van het engels pegging en betekent het penetreren van de man met behulp van een voorbinddildo. De rollen worden dus omgekeerd. De vrouw neemt de man met een voorbinddildo.

Wat is peggen?

Zoals we daarnet hebben besproken, peggen is het anaal nemen van de man in een heteroseksuele relatie door de vrouw met een voorbinddildo. Maar tegenwoordig kan peggen ook gebruikt worden voor een vrouw die in een lesbische relatie de andere vrouw neemt met een voorbinddildo. Het kan ook een seksuele handeling tussen non-binaire personen betreffen. Hoewel pegging dus voornamelijk bedoeld was om anale seks bij de man te benoemen, is het een wijder begrip geworden.

Lees ook :  Hoe Kunnen We Snel En Effectief De Bikinilijn Ontharen?

peggen

Waarom vinden mannen dit leuk?

In de anus zitten heel wat zenuwen, die worden direct gestimuleerd door de voorbinddildo en kan voor de man een intens plezier opleveren. Verder is er nog de G-spot, of bij mannen de P-spot. Dat is de prostaat en wanneer die op de juiste manier gestimuleerd wordt kan dit voor een extreem intens orgasme leiden met een enorme zaadlozing tot gevolg. Het heeft weinig tot niks te maken met homo zijn. Een man die geniet van peggen of pegging is dus niet meteen homo. De man geniet in een heteroseksuele relatie van anale seks door penetratie van een vrouw die een dildo draagt.

Waarom zouden vrouwen dit leuk vinden?

Een rondvraag bij een tiental vrouwen die regelmatig hun man peggen heeft geleid tot verschillende antwoorden. Misschien zelfs onverwachte antwoorden, want men zou verwachten dat het meest gekozen antwoord “macht” zou zijn. Maar dat staat pas op de vierde plaats. Op de eerste plaats vinden vrouwen het leuk om mannen een intens plezier te laten beleven. Op de tweede plaats vinden vrouwen het leuk omdat er meer variatie en vooral communicatie in de slaapkamer wordt gebracht. En op de derde plaats willen vrouwen eens beleven hoe het voelt om zelf een man te zijn. Pas op de vierde plaats vinden vrouwen het leuk omdat ze macht hebben over de man.

Lees ook :  Wat Zijn De Voordelen Van Een Menstruatiecup Tov Een Tampon?

Hoe moeten we peggen?

Peggen is eerst een vooral een zoektocht naar een gepaste voorbinddildo. Elke man is anders en elke vrouw is anders. We moeten een voorbinddildo vinden die voor allebei het maximum aan genot kan geven. Hiervoor zijn verschillende lengtes, dikten en vormen beschikbaar. Hoe meer ervaring men hiermee opdoet, hoe intenser de belevenis wordt. Het kan voorkomen dat de eerste keren pijn ervaren wordt. Dan is de dildo waarschijnlijk te groot, te dik of heeft die de verkeerde vorm. Het is ook belangrijk dat de anus ontspannen is. Daarom kunnen we aanraden om de kont van de man eerst te vingeren of te likken (rimmen). Wanneer de man voldoende opgewonden raakt en de anus ontspannen is, kan penetratie plaatsvinden. Glijmiddel kan hierbij het best gebruikt worden.

Wat als de partner wilt peggen?

Als je als partner zelf wilt peggen en je weet niet hoe je dit moet bespreken dan is het belangrijk dat je hier open over bent. Sommige mannen zullen hier helemaal niet voor open staan. Anderen zullen zelfs geschokt zijn, terwijl nog anderen niet zullen durven toegeven dat ze het willen. Uit onderzoek blijkt dat de meeste mannen dit prettig vinden. Indien de partner hier sceptisch tegenover staat kunnen we meer anaal in de seks brengen. Dat kan door zijn kont te masseren en af en toe eens dieper te gaan. Zo voelen we al snel of hij het leuk vindt of niet.

Lees ook :  10 Belangrijkste Seksuele Fantasieën van vrouwen

Wat als je zelf wilt genomen worden door een voorbinddildo?

Wil je zelf eens een voorbinddildo in je kont voelen en weet je niet hoe je dit aan je partner kunt vertellen? Dan is het ook hier belangrijk om open te zijn met je levensgezel. Het is niet zo dat een vrouw dan meteen lesbisch of biseksueel is. Meestal zal ze hiermee instemmen om haar partner een plezier te doen. Of omdat ze het zelf stiekem leuk vindt.

Is peggen niet vies of vuil?

Het anaal penetreren van de partner kan voor ongemakken zorgen. Al kunnen we meteen stellen dat een goede voorbereiding hier reeds een groot deel van het ongemak kan oplossen. Zorg voor een goede hygiëne en een gezonde voeding. Dat maakt de kans op eventuele ongemakken een stuk kleiner.

Welke invloed heeft peggen op de relatie?

De introductie van pegging of peggen zal de relatie op communicatief vlak enorm sterken. Er worden nieuwe werelden verkend, nieuwe genotsvormen worden ontdekt. Dat zal het seksleven zeker ten goede komen.

Deel dit bericht

Scroll naar boven