Herpes Genezen? Behandeling Met Natuurlijke Producten

Herpes Genezen behandeling met natuurlijke producten

Kunnen we Herpes genezen met bepaalde natuurlijke producten en kruiden? Terwijl er geen medische behandeling bestaat om het virus te vernietigen. Zijn er toch behandelingen tegen herpes die het virus enorme schade kunnen aanbrengen en misschien wel volledig herpes genezen.

Herpes is een virus die wordt veroorzaakt door het h. simplex 1 virus en het h. simplex 2 virus. De 2 meest voorkomende vormen en de orale variant ook wel koortslip genaamd en genitale variant.

Het verloop van de ziekte is gekenmerkt door periodes van inactiviteit en activiteit. Het is tijdens de actieve periode dat de symptomen zichtbaar worden en dat er pijn kan worden ondergaan door de aandoening.

Er is nog geen enkel wetenschappelijk onderzoek die heeft aangetoond dat het virus uit het lichaam kan worden verwijderd. Zelfs wanneer iemand het herpes virus in het lichaam heeft en geen symptomen heeft. Het is mogelijk dat ze het virus beter kunnen onderdrukken dan anderen. Er is geen bewijs dat kruiden herpes genezen kunnen. Toch zijn er een groot aantal kruiden die het virus zodanig kunnen onderdrukken. Dat herpes symptomen niet meer voorkomen.

Siberische Ginseng

Siberische Ginseng helpt in het onderdrukken van het herpes 2 virus. De genitale herpes genezen kan men niet met siberische ginseng.

siberische ginsengWel zorgt de immuunsysteem versterkende werking van siberische ginseng ervoor dat de symptomen niet meer kunnen aan het oppervlak komen. De symptomen van herpes 2 worden volledig onderdrukt bij het gebruik van Siberische Ginseng.

De antioxidanten in Siberische Ginseng vechten tegen het virus en zorgen ervoor dat de vrije radicalen van het virus worden verdwijderd.

Lees ook :  Werking Eigenschappen en Bijwerkingen van Mucuna Pruriens

In sommige culturen gebruiken ze Siberische ginseng om Herpes te genezen. En geloven ze ook dat herpes genezen kan met Siberische Ginseng. Van herpes kan je echter niet genezen. Wel kan Siberische ginseng zorgen dat de symptomen bijna niet meer voorkomen. (bron)

Deze culturen hebben echter geen toegang tot medische tests en er zijn ook nog een echte medische tests gedaan naar het feit of Siberische Ginseng herpes genezen kan of niet. De herpes symptomen worden er in ieder geval door onderdrukt en kunnen niet meer naar bovenkomen. Zolang het supplement wordt genomen.

Let wel het gaat hier alleen om het Herpes 2 virus. De genitale variant. De andere variant 1 wordt niet onderdrukt met Siberische Ginseng. De reden daarvoor weet men niet. (Siberische ginseng hier online bestellen)

Andrographis

Andrographis is een bitter kruid die voorkomt in Azië en gebruikt wordt om het immuunsysteem te versterken. Het beschermt het lichaam tegen virussen en vecht tegen infecties. Het is één van de meest gebruikte kruiden in Azië om het immuunsysteem te versterken.

herpes genezenHerpes is een virus die een sterke connectie heeft met het immuunsysteem. Wanneer we blootgesteld worden aan het virus. De herpes symptomen komen opduiken wanneer het immuunsysteem verzwakt is.

Wanneer we het immuunsysteem gaan versterken kunnen we misschien nog niet herpes genezen. Maar kunnen we de herpes symptomen zodanig onderdrukken dat ze niet meer aan het oppervlak komen.

De activiteit van het virus wordt in het lichaam zodanig aan banden gelegd. Waarvan sommigen geloven dat we na enige tijd het complete virus kunnen uitroeien. Men gaat nog verder. Men denkt niet alleen dat ze herpes genezen kunnen met andrographis. Het kruid toont ook prachtige resultaten in verband met HIV. Tests zullen eerst wel moeten aantonen dat we herpes genezen kunnen met andrographis voor men zich zal concentreren op HIV.

Lees ook :  Wat Is Peggen? De Nieuwste Trend In De Relatie

Andrographis verhoogt de weerbaarheid tegen infecties door de productie te stimuleren van antilichaampjes en macrofagen.

Deze macrovagen zijn in feite grote witte bloedcellen die microbes vernietigen. Waarvan ook virussen.

Een ander voordeel die andrographis heeft tegenover de andere kruiden die herpes symptomen onderdrukken, is dat je herpes niet kan besmetten wanneer je het kruid gebruikt. Dat zegt al veel over hoe erg de activiteit van het virus wordt verkleind. Ook biedt andrographis bescherming aan de lever.

Echinacea

Echinacea is een ander natuurlijk middel die herpes symptomen gaat onderdrukken door middel van het immuunsysteem te versterken.

echinacea tegen herpesEen ander voordeel van echinacea is dat het de effecten van stress gaat blokkeren.

Echinacea is een van de meest bekende kruiden in de wereld en het wordt gebruikt door de Amerikaanse Indianen om vele ziekten te behandelen. Deze plant werd meer gebruikt dan welke plant ooit.

Sinds 1940 zijn meer dan 400 onderzoeken verricht naar de effecten van echinacea op de gezondheid van mensen.

Echinacea is een zeer sterk antiviraal middel. Het blokkeert ontstekingen. In onderzoeken hebben Echinacea sterke resultaten laten zien om de herpes symptomen te onderdrukken. In een bepaald onderzoek naar de effecten van echinacea op de herpes symptomen kon echinacea na 2 dagen de volledige effecten van actieve herpes op het lichaam genezen.

Mensen gebruiken vaak natuurlijke middelen om infecties en virussen tegen te gaan. Doordat ze van natuurlijke oorsprong zijn, hebben ze geen negatief effect op de gezondheid. Ze zijn immers veel beter dan de medicatie die je kunt gebruiken om de herpes symptomen te gaan onderdrukken.

Lees ook :  Wat doet roken met de erectie?

Echinacea voorkomt dat de herpes symptomen kunnen optreden. Echinacea onderdrukt herpes door zijn antivirale en ontstekingsremmende werking.

Echinacea was ook in staat om weefsel te herstellen die reeds geïnfecteerd was met het herpes virus. Ook gaat het de organismen doden die de infectie doen ontstaan.

echinaceaDe reden daarvoor is dat het kruid in staat is om de activiteit van het enzym hyaluronidase te blokkeren. Door deze actie helpt echinacea met het repareren van reeds geïnfecteerd weefsel met het herpes virus.

De werking van Echinacea op Herpes symptomen gaat als volgt :

  • Een virus blokkerende actie, veroorzaakt door de blokkerende werking op het enzym hyaluronidase helpt het lichaam het virus onderdrukken en versterkt reeds geïnfecteerd weefsel.
  • Verhoogde toename van grote witte bloedcellen de macrofagen die cellen van het herpes virus doden en op die manier helpen herpes genezen.
  • Bestandsdelen in de echinacea plant (echinacoside en polysaccharides) blokkeren de virus receptoren.
  • Stimuleert de vrijgave van interferonen. Die virussen bestrijden

Echinacea gecombineerd met andrographis zorgt voor een sterk antiviraal middel om te helpen herpes genezen en ervoor te zorgen dat de herpes symptomen niet meer kunnen aan de oppervlakte komen. Het virus wordt zodanig afgezwakt dat de kans op het infecteren van iemand anders door onbeveiligde geslachtsgemeenschap of intiem kussen gereduceerd wordt tot 0.

Doordat echinacea ook beschadigd weefsel door het herpes virus gaat genezen kan het gebruikt worden wanneer het virus actief is. Indien je het echter dagelijks blijft gebruiken is de kans dat er ooit nog een actieve herpes uitbreek komt zo goed als onbestaande. Net als de kans dat je iemand gaat besmetten met herpes ook onbestaande is bij het gebruik van echinacea. (Echinacea online bestellen)

Deel dit bericht

1 gedachte over “Herpes Genezen? Behandeling Met Natuurlijke Producten”

  1. Siberische ginseng kan wel helpen herpes genezen. Ik gebruik het wel niet dagelijks. Maar wanneer ik voel dat ik meer onder stress sta dan anders, dan gebruik ik terug enkele weken siberische ginseng. Het heeft bij mij alleszins geholpen om te kunnen herpes genezen. Misschien klopt het wel dat het virus nog ergens in het lichaam verborgen zit. Maar zolang ik er geen opstootjes van krijg is het voor mij al zeer goed!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven