5 Krachtige Kruiden Voor Borstvergroting Met Snel Resultaat

5 Kruiden voor borstvergroting die werken

Naast een mooi gezicht zijn een van de fysieke aantrekkingspunten van vrouwen hun borsten. Vaak wordt vooral door mannen gesuggereerd, hoe groter de borsten, hoe beter. Vrouwen die hun borsten te klein vinden kunnen dan kruiden voor borstvergroting gebruiken. Als goedkoper alternatief voor implantaten natuurlijk.

Er zijn enorm veel mogelijkheden om chirurgisch de borsten te vergroten. Er bestaan ook talloze crèmes die beloven dat ze de boezem groter gaan maken. En er bestaan dus ook kruiden voor borstvergroting.

Natuurlijke middelen voor een grotere boezem zullen hoofdzakelijk de borsten gevoeliger maken voor het vrouwelijk hormoon oestrogeen. Ze zullen niet meteen altijd zorgen voor een verhoging van het algemene oestrogeen in het lichaam. Maar zullen de cellen in de borsten gevoeliger maken voor het oestrogeen. Op die manier kunnen kruiden voor borstvergroting effectief zorgen voor een grotere boezem.

Waarom kruiden voor borstvergroting gebruiken?

Heel vaak zijn vrouwen met kleinere borsten tevreden over de grootte van hun boezem. Ze vinden het makkelijker om gepaste kleding te vinden. Hebben vaak geen BH nodig en dienen ook niet zoveel seksueel getinte commentaar te verduren. Toch voelen vrouwen zich regelmatig niet vrouwelijk genoeg wanneer de boezem niet groot is. En daarom kunnen kruiden voor borstvergroting wel een oplossing bieden.

Grotere borsten zullen de vrouw meteen meer vrouwelijk doen voelen. Ze ervaren dat ze meer aandacht krijgen en voelen zich aantrekkelijker.

Ze groeien op met het geloof dat grotere borsten meer acceptabel zijn om kinderen te baren en om borstvoeding te geven.

Er kan ook druk gevoerd worden uit de omgeving. Onder vriendinnen kan vaak worden gepraat over de grootte van de boezem. Er kan mee gespot worden. Er kan zelfs in bepaalde gevallen een complex ontstaan door de kleinere boezem. De boezem die niet groot genoeg is voor het beeld dat je hebt van jezelf of wilt hebben.

Lees ook :  Oorzaken voor haaruitval bij vrouwen

Daarnaast wordt in de media, op televisie en in reclameblaadjes meestal gebruik gemaakt van vrouwen met een grotere boezem. Zo kan het wel eens lijken dat je de enige vrouw op aarde bent die een kleinere boezem hebt.

Voor de mannen

Mannen hebben het liefst grotere borsten. En dat komt vooral doordat grotere borsten een betere vruchtbaarheid suggereren en ook gezondere kinderen zou baren.

oudere mooie vrouw

Mannen met een moedercomplex of met andere problemen uit de kindertijd verkiezen ook vrouwen met grotere borsten. Het is bij mannen, hét lichaamsdeel die hen het meest aantrekt in vrouwen. Dat is gelukkig niet bij alle mannen zo, maar wordt algemeen gezien als zijnde het zo.

Bepaalde culturen en rassen vergelijken grotere borsten met een sociaal-economische status. Wanneer een vrouw een grote boezem heeft, heeft ze makkelijk toegang tot voeding. Niet alleen voor haarzelf maar ook voor de kinderen die ze ter wereld brengt en voor de man die haar zwanger maakt.

Waarom heel wat mannen houden van grotere borstomvang bij vrouwen is waarschijnlijk dus een combinatie van al deze factoren. Ze zien er vrouwelijker uit. De mannen hebben onbewust nog het oerinstinct dat de vrouw makkelijk aan voedsel kan geraken. En op die manier dus gezonde kinderen kan ter wereld brengen, alsook voldoende borstvoeding kan geven.

Vrouwen met grote borsten hebben meer sexappeal dan vrouwen met kleinere boezems. En vrouwen met grotere borsten kunnen mannen meer seksueel plezier geven. Dit klopt natuurlijk allemaal niet en vrouwen met kleine borsten kunnen een man evenveel voldoening geven dan vrouwen met grote borsten. Vaak zelfs nog veel meer dan dat, maar dit is dus de opinie van mannen in het algemeen.

Best Werkende Kruiden voor borstvergroting

Dong Quai Wortel

dong quai

Dong Quai wortel zijn kruiden voor borstvergroting doordat ze de aanmaak van progesteron gaan verhogen en de borstcellen op een natuurlijke manier gezonder gaan maken.

Lees ook :  Welke Supplementen Die Oestrogeen Blokkeren zijn er?

Ook kan dong quai gezien worden als een ideaal middel voor vrouwen die last hebben van PMS. Omdat de plant het oestrogeen effect kan nabootsen zal ze helpen om symptomen van PMS te onderdrukken.

Deze kruiden voor borstvergroting worden ook wel soms vrouwelijke ginseng genoemd. Omdat dong quai zoveel voordelen te bieden heeft voor vrouwen.  Dong Quai wortel wordt genomen in supplement. Je kan dong quai supplement hier online bestellen.

Cnicus of Benedictus Distel

Cnicus of Benedictus Distel, ook wel gezegende distel zijn een ander in de lijst kruiden voor borstvergroting. Ze gaan de bloedtoevoer in het lichaam verbeteren en gaan op die manier de melkklieren in de borsten gaan stimuleren. Op die manier wordt op een natuurlijke wijze de boezem groter. Een extract kan worden gedronken met water. Je kan het extract hier online bestellen.

cnicus gezegende distel

Paardenbloem

Paardenbloem bevat fyto-oestrogenen en zal op die manier de hormonen regelen en de gezonde groei van weefsel in de borsten gaan stimuleren. Misschien wel één van de meest onderschatte planten die er bestaan.

We zijn ze allemaal liever kwijt dan rijk in onze tuin tijdens de zomermaanden. Maar de paardenbloem heeft enorm veel voordelen voor ons lichaam. Het zal onder meer de lever helpen reinigen. En dus ook de borsten groter maken. De paardenbloem kan worden gebruikt in supplement. Je kan paardenbloem supplement hier online bestellen.

Fenegriek

fenegriek

Fenegriek is een zeer krachtig fyto oestrogeen. Het zal niet alleen de productie van oestrogeen gaan stimuleren, maar vooral ook prolactine. Prolactine is het hormoon die bij mannen, vrouwelijke borstvorming doet optreden. En zal dus bij een verhoogde waarde, bij vrouwen de borsten doen groter worden.

Van alle kruiden voor borstvergroting is fenegriek wellicht de bekendste en meest gebruikte. Tijdens de zwangerschap mag een supplement met fenegriek echter niet gebruikt worden. Je kan fenegriek supplement hier online bestellen.

Lees ook :  Meest Verkochte Parfum Voor Vrouwen 2020

Saw Palmetto

Saw Palmetto zal ervoor zorgen dat een teveel, aan testosteron wordt gecontroleerd. Een teveel aan testosteron kan de boezem beletten om te gaan uitzetten. Op die manier zal de boezem groter worden. Saw palmetto wordt in capsules gebruikt. Je kan saw palmetto hier online bestellen.

saw palmetto borstvergroting

Crèmes voor borstvergroting

We kunnen naast de kruiden voor borstvergroting ook crèmes voor borstvergroting gaan gebruiken. Er bestaan verschillende soorten. Elk met een verschillende functie. We leggen ze hier even voor je uit.

Volume crèmes voor borstvergroting

Deze crème zal de borsten groter maken doordat de werkzame stof het vetweefsel in de borsten gaat stimuleren. Dit werkt dus niet op dezelfde manier als de meeste kruiden.

Het zal er ook niet voor zorgen dat we meer vet in het algemeen gaan opslaan. Dit wordt enkel en alleen in de borsten zo. Men gaat er van uit dat we door dit toe te passen, de borsten tot zo’n 8% groter kunnen maken.

Ook kan je rekenen op een zachtere huid en stevigere borsten. Deze crèmes voor borstvergroting dienen twee keer per dag aangebracht worden. ’s Ochtends en ’s avonds. Het wordt aangebracht op de borsten en moet licht ingemasseerd worden. We dienen dit 8 weken te gebruiken voor het beste resultaat. De twee werkzame stoffen in deze volumizing crème zijn volufuline en kigeline.

Liberty Healthcare Breastgro Volumizing Creme 100ML kan je online bestellen voor € 33.99

Conclusie

Er bestaan verschillende kruiden voor borstvergroting die we kunnen gebruiken. Ze zijn bijna allemaal volkomen onschadelijk doordat ze bestaan uit natuurlijke elementen van planten en bloemen. Toch dient er vooral met paardenbloem in de gaten gehouden worden dat een hoog gebruik kan resulteren in diarree en uitdroging. Omdat paardenbloem een zeer sterk vochtafdrijvend middel en een laxerend middel is. Om die reden kies je beter voor een lichte hoeveelheid paardenbloem.

Het meest positieve en meest gebruikte van alle kruiden voor borstvergroting is fenegriek. Dit komt doordat het makkelijk in de voeding kan worden gebruikt. Het kan in supplement worden gebruikt en heeft geen grote nadelen voor de gezondheid. Alleen wanneer vrouwen zwanger zijn wordt het afgeraden om fenegriek te gebruiken.

Deel dit bericht

Scroll naar boven