Grotere Borsten Krijgen Op Een Natuurlijke Manier

Hoe krijgen we grotere borsten op een natuurlijke manier?

grotere borstenHet klopt zeker dat een groot deel van de jonge meisjes kleinere borsten hebben. Bijna 70 procent van de vrouwen met kleinere borsten zal uiteindelijk een operatie uit laten voeren om grotere borsten te krijgen.

Echter willen de meeste vrouwen geen operatie laten ondergaan en de pijn ervaren van zo’n borstvergroting. Sommige vrouwen vinden het te duur of hebben de mogelijkheden niet om deze dure operatie te laten uitvoeren.

Anderen willen dan ook geen kunstmatige verandering aan hun lichaam toebrengen. Deze vrouwen zoeken dan naar andere manieren om de boezem groter te maken.

Fenegriek

Vaak hebben ze dan ook al gehoord over grotere borsten met fenegriek.

Kunnen we dan echt grotere borsten met fenegriek krijgen? En hoe worden die grotere borsten met fenegriek dan wel veroorzaakt?

Er zijn verschillende kruiden voor een natuurlijke borstvergroting. Grotere borsten met fenegriek is daar één van.

Het gebruikmaken van fenegriek is één van de makkelijkste manieren om grotere borsten te krijgen.

Je hoeft geen dure en pijnlijke operatie te ondergaan. Het is ook makkelijk te krijgen in een supplement en is niet duur.

Werking van grotere borsten met fenegriek

Het hormoon oestrogeen wordt natuurlijk aangemaakt in het lichaam van vrouwen tijdens de puberteit.

Dit hormoon helpt in de aanmaak en de uiteindelijke groei van nieuw weefsel.

fenegriekDit hormoon speelt een belangrijke rol in het bepalen van de grootte van de boezem, de vorm van de boezem, en de totale omvang van de boezem.

Lagere waarden van het hormoon oestrogeen zullen uiteindelijk resulteren in een minder ontwikkelde boezem en kleinere borsten.

De borsten worden gevoeliger voor oestrogeen en zullen sneller reageren op oestrogeen in het lichaam. In combinatie met de oestrogeen imiterende effecten van fenegriek wordt de boezem groter.

Naast oestrogeen is een ander hormoon belangrijk in de aanmaak van de borst bij vrouwen (en ook bij mannen op latere leeftijd).

Het hormoon prolactine is ook zeer belangrijk in de vorming van de boezem. Het kruid fenegriek zal dus op twee manieren de borstgroei gaan stimuleren.

Fenegriek zal de effecten van oestrogeen gaan imiteren EN het zal de productie van prolactine gaan stimuleren.grotere borsten fenegriek

Lees ook :  Wat Zijn De Meest Populaire Parfums Voor Dames?

Het kruid zal op een natuurlijke en op een veilige manier de groei van het borstweefsel stimuleren wat dus resulteert in grotere borsten met fenegriek.

Grotere borsten met fenegriek – Hoe gebruiken?

Er zijn verschillende manieren hoe we grotere borsten met fenegriek kunnen krijgen.

Zo kunnen we gebruikmaken van een supplement. We gebruiken 3 fenegriek capsules per dag en kunnen dit eventueel verhogen tot we de gewenste resultaten krijgen. Gebruik echter geen hogere dosis dan is aangewezen in de gebruiksaanwijzing. Dit is ook niet nodig om te genieten van grotere borsten met fenegriek.

We kunnen ook een thee drinken waarin de plant is verwerkt. Door elke dag 2 kopjes thee te drinken met een extract van de plant kunnen we ook resultaat boeken.

De beste manier om grotere borsten met fenegriek te krijgen is echter door een supplement te gaan mengen met massageolie naar keuze en ze op die manier te masseren op de borsten.

Dit komt doordat de opname van de fenegriek makkelijker gaat verlopen via de huid dan via de mond.

De stoffen dienen niet eerst door de lever te passeren, waardoor een deel van de werkzame stof zal worden tegengehouden en eventueel gebruikt worden voor andere processen in het lichaam. Er bestaat ook fenegriekolie maar die bevatten minder actieve stoffen dan een supplement.

Naast grotere borsten met fenegriek

zwangerschapNaast het helpen bij grotere borsten met fenegriek zijn er nog andere voordelen voor vrouwen. En deze voordelen zullen ook deels effect hebben op de vorming van de boezem.

Zo wordt door fenegriek de productie van moedermelk gestimuleerd (bron). Dit is niet meteen van toepassing bij vrouwen die niet zwanger zijn geworden.

Maar zal de melkklieren in de borsten wel stimuleren en zal het weefsel rond de melkklieren, alsook de melkklieren zelf groter maken.

Dit zorgt dan ook weer voor de grotere borsten met fenegriek.

Fenegriek tijdens de zwangerschap

Het is algemeen afgeraden om dit kruid te gebruiken tijdens de zwangerschap.

Het kruid kan ervoor zorgen dat spieren in de baarmoeder gaan samentrekken. Dit kan leiden tot een miskraam.

Ook kunnen vervormingen van de hersenen ontstaan bij de ongeboren baby als fenegriek wordt gebruikt tijdens de zwangerschap.

Fenegriek werd wel in de Chinese geneeskunde gebruikt bij zwangere vrouwen om misselijkheid tegen te gaan.

Toch wordt het zeker afgeraden omwille van de zeer ernstige neveneffecten van het kruid.

Dong Quai

Een andere mogelijkheid om grotere borsten te krijgen op een natuurlijke manier, is door dong quai te gaan gebruiken. Dong Quai werkt op een gelijkaardige manier als fenegriek, maar kan ook worden ingezet voor tal van andere problemen die vrouwen kunnen hebben tijdens hun leven. Het is niet specifiek gericht op een bepaalde leeftijdscategorie. Zowel jonge vrouwen als oudere dames kunnen met het gebruik van dong quai enorm veel voordeel doen.

Lees ook :  Hoe Kunnen We Oestrogeen Verlagen Bij Mannen?

Gebruik van Dong Quai

dong quaiDong Quai wordt onder andere gebruikt door vrouwen tijdens de menopauze. Omdat het een oestrogeenachtig effect heeft. En daardoor zal helpen om het tekort aan oestrogeen te compenseren. Dit kan vooral helpen wanneer symptomen als opvliegers optreden. Of wanneer we te maken hebben met een schommelende gemoedstoestand.

Ook voor vrouwen die last hebben van PMS of premenstrueel syndroom kan dong quai enorm veel verbetering aan de situatie teweegbrengen. Het zal er onder andere voor zorgen dat de menstruatie terug regelmatig wordt. En zal symptomen die gepaard gaan met een verkeerde balans tussen de hormonen helpen herstellen.

Grotere borsten met Dong Quai

Zoals we reeds hebben gezegd is de werking te vergelijken met die van fenegriek. Dong Quai zal er dus ook voor zorgen dat het borstweefsel gevoeliger wordt voor oestrogeen. En zal daardoor het borstweefsel doen uitzetten. Waardoor de boezem groter wordt.

Wanneer niet gebruiken?

Hoewel dit kruid enorm veel voordelen te bieden heeft voor vrouwen. Toch mag dit supplement niet gebruikt wanneer men bloedverdunners neemt of wanneer men te maken heeft met hevige menstruatie waarbij veel bloed wordt verloren. Dit komt door het bloedverdunnend effect van dong quai. Bij vrouwen die deze problemen niet hebben, zal er geen enkel verschil opgemerkt worden. Echter bij vrouwen die reeds last hebben van hevige bloedingen tijdens de menstruatie, dan kan dat effect nog versterkt worden. En ook vrouwen die bloedverdunners nemen kunnen hierbij een risico lopen op hevige bloedingen.

Saw Palmetto

saw palmettoEen derde voorbeeld is Saw Palmetto. Saw palmetto supplement zal niet werken op dezelfde manier als deze twee bovenstaande middelen. Het zal echter ook zorgen voor grotere borsten. Maar dan door het blokkerend effect op DHT.

Kleine borsten hebben in bijna alle gevallen te maken met 2 factoren. Ofwel zijn de borsten weinig gevoelig voor prikkels van het oestrogeen. Ofwel wordt het oestrogeen om de één of andere reden tegengewerkt.

Androgene of mannelijke kenmerken verminderen

Eén belangrijk hormoon daarbij is dus DHT ofwel dihydrotestosteron. Dit hormoon is verantwoordelijk voor de meeste androgene kenmerken bij mannen. Maar dus ook bij vrouwen. Een teveel aan DHT zal ervoor zorgen dat de borstomvang kleiner wordt.

Wanneer we dus een middel als saw palmetto gaan gebruiken, die het dihydrotestosteron gaat blokkeren. Dan kunnen we daarvan profiteren door grotere borsten te krijgen op een natuurlijke manier.

Hormonen in balans brengen

borstenHet zal niet alleen helpen om het dihydrotestosteron te blokkeren. Het zal ook de balans tussen de verschillende hormonen herstellen. Daardoor kunnen ook heel wat andere problemen behandeld worden door saw palmetto te gebruiken.

Lees ook :  Slappe borsten of hangborsten? Hoe vermijden?

Onregelmatige menstruatie

Een goed voorbeeld daarvan is een onregelmatige menstruatie. Wanneer we de pil nemen kan dit voor enorme problemen zorgen. Omdat we vaak al met een nieuwe reeks moeten beginnen, en de menstruatie nog niet hebben doorlopen. Omgekeerd kan ook. Dat we nog bezig zijn met een reeks en dat de menstruatie al begint door te komen.

Dit kan allemaal komen door een verkeerde balans tussen de hormonen. Die dan vaak wordt verstoord door het dihydrotestosteron.

Andere gebruiken van saw palmetto

Saw palmetto wordt ook vaak gebruikt door mannen om kaalheid te helpen bestrijden. Het zal dan wel zeker niet helpen om de haren terug te laten groeien. Maar kan toch zeker zorgen voor een enorme vertraging van de haaruitval. Bij sommige mannen werd er zelfs geen verdere haaruitval meer vastgesteld na het gebruik van saw palmetto supplement.

Liberty Healthcare BreastGro Capsules

De Liberty Healthcare Breastgro Capsules zijn een samenstelling van verschillende soorten hop en granen. Ze bevatten ook fenegriek en andere belangrijke kruiden die een grote rol spelen in het verhogen van de oestrogeen-gevoeligheid van de borsten. Het is misschien wel het meest complete supplement verkrijgbaar bij het vergroten van de boezem. We moeten er echter rekening mee houden dat deze supplementen niet mogen gebruikt worden wanneer we medicijnen gebruiken tegen hoge bloeddruk of diabetes. Ook is het gebruik van deze supplementen verboden tijdens de zwangerschap. Tijdens het geven van borstvoeding is er echter geen probleem.

Door het verhogen van de gevoeligheid in de borsten voor oestrogeen worden ze groter. Het belangrijkste hier is de combinatie van verschillende stoffen die uiteindelijk leiden tot een uitstekend resultaat. Het nadeel hiervan is dat het supplement nogal prijzig is. De prijs is normaal gezien € 218 maar kan tijdelijk voor € 89.99 online besteld worden.

Conclusie

Grotere borsten met fenegriek ontstaan doordat de borsten gevoeliger worden voor oestrogeen, naast de oestrogeen imiterende werking van fenegriek en de verhoging van het hormoon prolactine  worden de borsten groter (onderzoek).

We kunnen daarbij een supplement gebruiken. En als toevoeging kunnen we een supplement gaan mengen met massageolie en op de borsten gaan masseren voor een optimale opname in het borstweefsel.

Een ander voorbeeld is door dong quai supplement te gebruiken. Het werkt op een gelijkaardige manier als fenegriek. Maar kan dus ook worden ingezet bij problemen als PMS of tijdens de menopauze. Het kan vlot de symptomen van de menopauze en PMS gaan onderdrukken. En door zijn oestrogeen effect zal het helpen om grotere borsten te krijgen.

Een laatste voorbeeld was Saw Palmetto. Die dan weer het DHT of dihydrotestosteron gaat blokkeren. DHT is verantwoordelijk voor het grootste deel van de androgene eigenschappen in het lichaam. Teveel DHT zal onvermijdelijk zorgen voor een kleinere boezem.

Door de blokkerende werking op dit hormoon door het saw palmetto supplement, wordt de borstomvang dus groter.

Deel dit bericht

2 gedachten over “Grotere Borsten Krijgen Op Een Natuurlijke Manier”

  1. Een nog betere methode is wanneer je de capsules mengt in olijfolie en op die manier op je borsten aanbrengt. Je kan het misschien toevoegen aan dit artikel. Omdat je dan rechtstreeks de fenegriek in contact brengt met de borsten en op die manier nog sneller grotere borsten zal krijgen.

  2. Je krijgt wel grotere borsten met fenegriek maar je kan ook pijnlijke tepels en borsten krijgen door het te gebruiken.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven