Hoe Kunnen We Snel En Effectief De Bikinilijn Ontharen?

Er zijn verschillende manieren om de bikinilijn te ontharen. Maar de meeste vrouwen zullen zich altijd scheren. Tijdens de zomer wilt elke vrouw er natuurlijk tip top in orde uit zien. Je kan je niet voorstellen dat wanneer we aan het zonnebaden, of ergens langs het strand lopen, en dat er een deel van onze beharing zichtbaar is rond de vagina.

Wat is de beste manier om de bikinilijn te ontharen hangt af van je eigen wensen en vooral je eigen ervaringen. Wij zullen de meest gebruikte manieren om de bikinilijn te ontharen opsommen. Daaruit kan je dan zelf bepalen welke methode je eigen persoonlijke voorkeur geniet.

Scheren

bikinilijn ontharen door te scheren

De beste manier om de bikinilijn te ontharen is voor velen nog altijd het scheren. Het zorgt ervoor dat we gaan pijn ervaren zoals bij het waxen. Het enige nadeel is dat de stoppels heel snel terugkomen. En dat we ook makkelijk last kunnen krijgen van haartjes die binnenin gaan groeien. Dat kan op die manier zorgen voor irritatie en kan ernstig pijn doen of jeuken.

De beste manier om de bikinilijn te ontharen via het scheren is door ervoor te zorgen dat onze huid vochtig is. Het best doen we dat in het bad. Waar het water niet al te warm is, maar ook niet al te koud.

Lees ook :  Dubbele kin wegwerken met oefeningen

We kunnen de Venus Swirl scheermesjes gebruiken. De Venus Swirl scheermesjes zullen er eerst en vooral voor zorgen dat we ons niet kunnen snijden. Ze zijn speciaal ontworpen om op moeilijk te bereiken plaatsen te kunnen scheren. Dat is al één groot voordeel.

Verder hebben we ook nog het voordeel dat er 5 mesjes aanwezig zijn, zij beschikken over een speciale gel, die ervoor gaat zorgen dat het scheren kinderspel wordt. De unieke technologie zal er ook voor zorgen dat de haartjes naar de scheermesjes aangetrokken worden. In plaats van omgekeerd. Wat ervoor gaat zorgen dat de kans op irritatie en jeuk zeer klein is.

De Venus Swirl wordt helaas niet geleverd met extra mesjes. Deze navulmesjes dienen apart besteld te worden.

Waxen

was bikinilijn ontharen

De beste manier om de bikinilijn te ontharen zal voor velen het waxen zijn. Wanneer we een uniek symbooltje willen overhouden, of een mooi streepje of hartje willen. Dan kan het met het scheermes moeilijker zijn dan bij het waxen.

Het andere voordeel van waxen is dat het langer zal aanhouden dan bij het scheren. Terwijl we elke dag zouden moeten scheren om perfect glad te blijven. Kunnen we bij het waxen wel een maandje wachten. Al kunnen bij sommige vrouwen wel sneller de haartjes terugkomen dan bij de andere.

Lees ook :  De Verrassend Lange Geschiedenis Van Transgenders En Transseksualiteit

Het is de tweede meest gebruikte manier en wordt door velen gezien als de beste manier om de bikinilijn te ontharen. Het enige grote nadeel is dat het enorme pijn kan doen. Zeker in en rond de vagina. Dat is dan ook de grootste reden waarom vrouwen niet altijd even happig zijn om deze manier om de bikinilijn te ontharen te gebruiken.

De beste manier om de bikinilijn te ontharen door te waxen gebeurt beter met de waxstrips van Veet.

Veet Natural Inspirations bevat arganolie en zal er op die manier voor zorgen dat de huid gedurende de 30 dagen periode zeer glad blijft. Ook zeer korte haartjes kunnen ermee verwijderd worden.

Hoewel de waxstrips natuurlijk niet pijnloos zijn dienen we in één beweging heeel snel de strip te verwijderen, en dit tegen de richting van de haartjes in.

Laser

laster ontharing bikinilijn

De laser is de beste manier om de bikinilijn te ontharen omdat het blijvende resultaten geeft. Die zijn echter helaas niet meteen zichtbaar. Vaak moet er dan 2 tot 3 keer gelaserd worden. Het jammer aan de zaak is dat de prijzen om onze bikinilijn te ontharen via een laser wel hoog kunnen oplopen.

In sommige gevallen gaat het tot wel € 200 per sessie. Die dan nog enkele keren opnieuw moet uitgevoerd worden.

Lees ook :  Hoe Kunnen We Candida Effectief Gaan Bestrijden?

Wanneer we de som uitrekenen van de scheermesjes die we gedurende ons leven moeten kopen. Of de hoeveelheid waxstrips die we moeten kopen en gebruiken. Blijft dat natuurlijk toch nog een goedkoper alternatief. Vooral dan omdat het blijvend is.

Lasermachines zijn nu echter ook makkelijk verkrijgbaar voor particulieren. Zo kan iedereen nu tegenwoordig zijn eigen toestel aankopen. De prijs van zo’n laser ontharingstoestel is niet veel duurder dan een gemiddelde sessie. En we kunnen dit toestel daarna makkelijk terug verkopen, of gebruiken op andere plaatsen op het lichaam waar plots ongewenst haar optreedt. We kunnen er echter ook onze vrienden en familieleden mee helpen om de bikinilijn te ontharen, of om andere plaatsen op het lichaam te ontharen. Het is een kleine investering die zich makkelijk terug kan betalen.

Ten opzichte van de scheermesjes en waxstrips is een lasertoestel natuurlijk een stuk goedkoper. En dienen we ons niet elke dag, of elke maand bezig te houden om de vagina mooi en glad en vooral haartjes vrij te houden.

Deel dit bericht

Scroll naar boven