De Beste Kruiden Die Het Testosteron Verhogen!

Waarom kruiden die het testosteron verhogen gebruiken?

testosteron verhogenSommige zullen testosteron associëren met agressief gedrag. Maar het mannelijk geslachtshormoon testosteron speelt een zeer belangrijke rol in het gezond functioneren van het lichaam en al zijn verschillende processen. Het is belangrijk dat er een juiste balans is tussen de verschillende hormonen. Daarom kunnen we deze kruiden die het testosteron verhogen op natuurlijke wijze gebruiken om ervoor te zorgen dat er een juiste verhouding bestaat tussen de vrouwelijke hormonen, het oestrogeen en de mannelijke hormonen testosteron.

Door kruiden die het testosteron verhogen op natuurlijke wijze te gebruiken zullen we de aanmaak van testosteron stimuleren. Daardoor zullen de bijnier en de teelballen meer testosteron en ook meer sperma gaan aanmaken. In vergelijking met externe testosteron toedienen via injectie of orale inname, die de eigen testosteronproductie gaat lam leggen, zullen we met deze kruiden de verschillende stappen die vooraf gaan aan de testosteron-aanmaak gaan stimuleren. Dit zorgt voor een verhoging van het testosteron op een natuurlijke wijze.

Testosteron is voor veel meer van belang dan enkel de spieropbouw en het libido verhogen

 • Testosteron zorgt ervoor dat slechte cholesterol wordt gebruikt om het geslachtshormoon aan te maken.
 • Het maakt ook gebruik van de opgeslagen vetzuren die we in ons lichaam hebben.
 • Testosteron zorgt voor de beharing op het lichaam
 • De zwaardere stem
 • Bij vrouwen zou het hen kunnen preventief helpen tegen borstkanker, wanneer die oestrogeen-gerelateerd zou zijn
 • Testosteron regelt je gemoedstoestand
Lees ook :  Welke Supplementen Die Oestrogeen Blokkeren zijn er?

stress cortisolDeze kruiden die het testosteron verhogen kunnen helpen om het oestrogeen in je lichaam te doen dalen.

Mensen met overgewicht kunnen last hebben van een hoog oestrogeen gehalte. En kunnen last krijgen van borstvorming.

Maar niet alleen mensen met overgewicht kunnen problemen krijgen met teveel oestrogeen.

Wanneer je lange tijd onder stress staat, gaat het lichaam meer cortisol gaan aanmaken. Cortisol wordt na een tijdje omgezet in oestrogeen. Daardoor kan je dan ook te maken krijgen met teveel oestrogeen.

Je kan ofwel het cortisol verlagen in je lichaam. Of je kan het testosteron verhogen met kruiden of andere producten gebruiken die het testosteron verhogen.

Meestal zullen producten die het testosteron verhogen ook het cortisol verlagen en andersom. Producten die het cortisol verlagen zullen er ook voor zorgen dat het testosteron verhoogt.

Hier gaan we het hebben over de belangrijkste kruiden die het testosteron verhogen.

Kruiden die het testosteron verhogen

Ashwagandha

Ashwagandha of Withania Somnifera wordt gebruikt in de ayurveda. Dat is de traditionele geneeskunde in India. Het wordt eigenlijk het meest gebruikt om stress te behandelen. Maar door zijn uitzonderlijk sterke werking. Heeft het een grote invloed op het testosteron. En dat uit zich op verschillende aspecten van het testosteron.

ashwagandhaAshwagandha is in staat het cortisol te doen dalen

Het wordt gebruikt bij onvruchtbare mannen

En wordt ook gebruikt bij impotente mannen

Tenslotte gebruikt men ashwagandha om het testosteron te verhogen

De werking in het kort uitgelegd

Ashwagandha supplement zorgt voor het blokkeren van stresshormonen waaronder cortisol. Door het blokkeren van dat stresshormoon kan er minder cortisol worden aangemaakt en dus ook minder oestrogeen ontstaan uit dat aangemaakte cortisol. Een andere werking van ashwagandha is dat het de omzetting van testosteron naar oestrogeen ook nog eens blokkeert. Dat zorgt dus voor een relatief hoge aanmaak van testosteron.

Lees ook :  Testosteron verhogen bij mannen

Het wordt vaak wel eens vergeleken met ginseng. Toch zijn er niet meteen zaken te vinden die een verbinding tussen de 2 kruiden kunnen leggen. Maar misschien omdat ginseng oorspronkelijk uit Azië komt. Willen ze in Indië misschien ook wel een ginseng soort hebben. Door al deze positieve kenmerken wordt ashwagandha gerekend onder de kruiden die het testosteron verhogen.

Tribulus terrestris

Tribulus Terrestris komt uit warme klimaten. Ze kan ook voorkomen in de woestijn want het is een plant die bestand is tegen een zeer droog klimaat. Het komt voor in de Chinese medicijnen onder de naam bai ji li. tribulus terrestrisHet wordt ook gebruikt in de ayurveda als lustopwekkend middel. Tribulus terrestris behoort tot de kruiden die het testosteron verhogen. En dit op een natuurlijke manier.

De reden waarom men Tribulus Terrestris rekent onder de kruiden die het testosteron verhogen op natuurlijke wijze is omdat het Tribulus Terrestris supplement ervoor zorgt dat de teelballen groter worden en de hoeveelheid sperma enorm toeneemt. Dat kan bijna alleen te wijten zijn aan een verhoging van het testosteron.

Ook wordt het libido verhoogt en worden de seksuele prestaties verbetert. Dit komt onder andere door een sterkere erectie. En een langer aanhoudende erectie. Daarbovenop wordt Tribulus Terrestris gebruikt bij bijna alle natuurlijke supplementen die het testosteron of andere mannelijke kenmerken verhogen zoals een supplement om de penis groter te maken of natuurlijke potentiemiddelen.

Lees ook :  Waarvoor wordt meidoorn gebruikt?

De werking van Tribulus terrestris gebeurt op verschillende manieren.

Zo zorgt Tribulus ervoor dat

 • De bloeddruk wordt verlaagd
 • De bloedvaten wijder worden
 • De hoeveelheid sperma toeneemt
 • Het libido wordt verhoogd
 • De seksuele prestaties worden verbeterd
 • De erectie harder is en langer aanhoudt

Er zijn verscheidene onderzoeken verricht naar de effecten van Tribulus terrestris en zo kwam men tot deze ontdekkingen. De productie van stikstof monoxide wordt aanzienlijk verhoogt. Dat effect zou te vergelijken zijn met medicijnen als viagra en andere potentie verhogende middelen.

tribulus testosteron

Wanneer we het testosteron verhogen met kruiden blijft tribulus terrestris één van de belangrijkste natuurlijke middelen.

Een ander onderzoek toonde aan dat het geslachtsverkeer tussen dieren drastisch werd verhoogd door Tribulus Terrestris supplement toe te dienen.

Doordat Tribulus Terrestris de bloedvaten wijder maakt en de bloeddruk doet dalen is de erectie ook harder en blijft ze langere tijd aanhouden. Mensen met een hoge bloeddruk kunnen dus gunstige effecten verkrijgen van dit natuurlijk middel.

Het verhoogde testosteron met daarbij gepaarde verhoogd libido denkt men te wijten aan een stof met de naam protodioscine. Deze stof heeft androgene kenmerken en wordt verwerkt in heel veel natuurlijke erectiepillen en pillen om de penis groter te maken.

Daardoor hoort Tribulus Terrestris supplement tot één van de belangrijkste kruiden die het testosteron verhogen op natuurlijke wijze.

Testosteron gel

Testosteron gel behoort niet tot de kruiden die het testosteron verhogen. Toch zullen ze helpen om het testosteron op te krikken. Vooral mannen met een tekort aan het mannelijk hormoon zullen hiermee zeer goed worden geholpen.

Testosteron gel kunnen we hier online bestellen

 

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven