De Beste Middelen Die Het Libido Verhogen! Snel En Effectief!

Tongkat Ali

tongkat ali libido

Tongkat Ali is in onze landen het meest bekend als een afrodisiac. Het zal zeker niet alleen het libido verhogen. Het heeft enorm veel voordelen op vlak van seksualiteit. Zowel voor mannen als voor vrouwen kan tongkat ali gebruikt worden.

Een andere naam voor Tongkat Ali is Maleisische Ginseng. Omdat het kruid oorspronkelijk uit Maleisië (maar ook sommige delen van Indonesië) komt.

Het heeft echter niks te maken met ginseng, buiten het feit dat ook hoofdzakelijk de wortel van de plant gebruikt wordt.

Tongkat Ali zal het libido verhogen bij zowel mannen als vrouwen. (onderzoek)

Daarnaast verhoogt het kruid ook de kwaliteit van het sperma. De hoeveelheid sperma wordt ook hoger.

Men ziet niet alleen voordelen in Tongkat Ali als Libido verhogende middelen. Het zal ook de potentie verhogen. Bijna alle mensen die het gebruiken ervaren een betere erectie.

Meer zin in seks zorgt er dus voor dat we het libido verhogen. Daarbij worden nog gunstige resultaten bereikt op vlak van stress.

Wanneer mensen na een training werden getest, stelde men vast dat het stresshormoon cortisol minder was gestegen dan bij een groep die geen tongkat ali gebruikte.

Daaruit kunnen we afleiden dat het supplement stress helpt verlagen en dus ook zal helpen het libido verhogen in tijden van stress.

Het is misschien minder bekend bij het grote publiek. Maar behoort zeker tot de betere natuurlijke middelen die het libido verhogen.

L-Arginine

L-Arginine speelt een belangrijke rol in ons lichaam. Wanneer we willen het libido verhogen kan L-arginine helpen om meer bloed naar onze seksorganen te gaan transporteren.

Dat zal ervoor zorgen dat de opwinding gaat toenemen. Het behoort tot de aminozuren en wordt ook steeds meer in verband gebracht met ouder worden.

Men gelooft dat dit aminozuur kan helpen om de veroudering tegen te gaan. Het is niet alleen belangrijk wanneer we willen het libido verhogen.

Het aminozuur zal ook helpen om de gezondheid van ons hart in stand te houden door de bloedcirculatie te stimuleren.

Sommige bronnen beweren ook gunstige resultaten bij impotentie wanneer een supplement gebruikt wordt.

Zink

Zink is belangrijk voor het testosteron. En zal ook nodig zijn bij mannen om sperma te maken. Hoe hoger de hoeveelheid zink, hoe meer sperma en hoe gezonder het sperma ook zal zijn. Men heeft kunnen aantonen dat mannen met te weinig zink heel vaak overgewicht hebben en een verlaagd libido. Sommige hadden zelfs last van impotentie. Dit komt omdat het mineraal op verschillende vlakken zal helpen.

Bij mannen zal het niet alleen het libido verhogen. Het zal zorgen voor de aanmaak van sperma, testosteron en zal de aromatase tegengaan. De aromatase is het omzetten van testosteron naar oestrogeen. Dit zorgt bij veel mannen voor overgewicht zoals buikvet. Maar kan ook mannenborsten veroorzaken en erectieproblemen.

Het spreekt voor zich dat wanneer we een zinktekort oplossen we ook automatisch het libido verhogen, testosteron verhogen en de hoeveelheid sperma doen toenemen.

Dit is niet alleen belangrijk voor mannen. Vrouwen hebben ook testosteron nodig om de zin in seks in stand te houden. Ook de aromatase remmende werking van het mineraal kan helpen bij vrouwen die last hebben van teveel oestrogeen.

Het supplement behoort dus zeker tot de belangrijke libido-verhogende middelen.

Deel dit bericht

1 gedachte over “De Beste Middelen Die Het Libido Verhogen! Snel En Effectief!”

  1. Om mijn libido te verhogen gebruik ik meestal ashwagandha. Hoewel tribulus terrestris ook kan helpen ben ik bang voor de androgene werking van tribulus. Ik ben 47 en wil er zeker geen gezichtsbeharing van krijgen of een zwaardere mannelijke stem. Ik vind niet meteen op het internet dat men dat kan krijgen maar heb toch al verhalen gehoord over het testosteron verhogend effect ervan. Ik wil alleen een hoger libido. Daarom heb ik het beste resultaat met ashwagandha. Ik slaap er ook beter van. Dus niet alleen heb ik meer zin in seks, ik ben ook minder vermoeid en voel me beter.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven