De Beste Middelen Die Het Libido Verhogen! Snel En Effectief!

Pagina's: 1 2 3 4 5

libido verhogen

Delen op:


Volg ons op:

Pure chocolade

Hoort misschien niet echt thuis onder de kruiden die het libido verhogen, maar toch bevat pure chocolade om en bij de 70% pure cacao en dit zorgt ervoor dat dopamine in de hersenen wordt verhoogd. Door deze verhoging voelt men zich meteen prettiger, relaxt en in de juiste gemoedstoestand om aan seks te denken.

Nog beter zou zijn om de 100% cacao variant te gaan gebruiken. Maar dan moet je er wel melk of water aan toevoegen.

Damiana

Damiana, met als botanische naam Turnera Diffusa groeit vooral in Mexico en andere delen van Zuid-Amerika. Door zijn verschillende stoffen, die allemaal een positieve werking hebben op het libido kan men niet zeker zeggen wat nu werkelijk het belangrijkste bestandsdeel is.

Waarschijnlijk is het een combinatie van flavonoïden, fenolen, glycosiden, terpenoïden en cafeïne die allemaal een steentje bijdragen om door het gebruiken van een Damiana supplement het libido een duwtje in de rug te geven. (4)

Tribulus Terrestristribulus terrestris

Voor mannen zorgt dit kruid voor een betere potentie, dit komt door een langere erectie en een hardere erectie.

Tribulus Terrestris heeft bloeddrukverlagende eigenschappen en doet de bloedvaten uitzetten.

Daardoor kan meer bloed naar de penis stromen en wordt de erectie harder en houdt ze langer aan bij het nemen van een Tribulus Terrestris supplement.

Ook bij vrouwen is de werking van tribulus terrestris zichtbaar. Zo zou de vagina veel meer vocht gaan produceren tijdens de gemeenschap, wat de geslachtsgemeenschap veel intenser en prettiger doet aanvoelen.

Ook helpt Tribulus Terrestris supplement om stress, angst en depressie tegen te gaan.

Een werkzame stof in Tribulus zou ook testosteron verhogende eigenschappen bezitten. Het wordt daarom bijna altijd gebruikt in supplementen om de penis groter te maken.

Een ander voordeel van de bloedvaten verwijdende eigenschap is dat het de clitoris en de eikel van de penis gevoeliger zal maken. Dit zorgt voor meer intens genot tijdens de geslachtsgemeenschap.

Testosteron gel

Testosteron gel behoort niet meteen tot de kruiden die het libido verhogen. Toch kan testosteron gel ook gebruikt worden om het libido op te krikken. Wanneer we het testosteron verhogen krijgen we als resultaat meer zin in seks.

Testosteron gel kunnen we bestellen online zonder recept. Het gaat dan om Androgel.

Het wordt echter hoofdzakelijk gebruikt door oudere mannen. Omdat die door het ouder worden minder en minder mannelijk hormoon gaan aanmaken.

Toch gebruiken steeds meer jongeren het om hun testosteron sneller te verhogen na de seks. Wanneer we seks hebben daalt het testosteron en wordt dan sneller opgevuld door androgel te gebruiken.

Delen op:


Volg ons op:

De Beste Middelen Die Het Libido Verhogen! Snel En Effectief!
Schuiven naar boven

Copyright © 2010-2021 Gezonder Leven.
All rights reserved