De Beste Middelen Die Het Libido Verhogen! Snel En Effectief!

Libido verhogen met natuurlijke middelen

Ashwagandha

De eerste in de rij met kruiden die het libido verhogen is het kruid Ashwagandha. Ashwagandha doet de passie weer oplaaien. één van de grootste redenen waarom dit kruid bovenaan staat is omdat het perfect voor vrouwen kan gebruikt worden. Ashwagandha wordt ook gebruikt om te kunnen het testosteron verhogen. Vooral bij mannen met een testosteron tekort is ashwagandha zeer effectief.

Dit komt doordat Ashwagandha echt gaan inwerken op de psyche. De belangrijkste functies van Ashwagandha supplement zijn eigenlijk de stress gaan verlagen, dan vooral psychische stress. Een andere factor is dat het cortisol gaat blokkeren. Cortisol staat bekend als het stresshormoon. Hoe langer je onder stress staat, hoe meer van dit hormoon er wordt geproduceerd.

Omdat het kruid zo effectief is om de cortisol, ofwel het stresshormoon te verlagen kan ashwagandha heel goed helpen wanneer we niet kunnen slapen. Of wanneer we moeilijker in slaap raken.

Door dit hormoon kan de hoeveelheid testosteron gaan afnemen en zo de zin in seks compleet wegnemen. Een andere werking van Ashwagandha is dat het testosteron minder de kans geeft om te worden omgezet in oestrogeen.

Niet alleen stress verlagend

Dit zal voorkomen dat je te maken krijgt met teveel oestrogeen en zal op die manier terug de zin in seks gaan verhogen.

Enkele voordelen van Ashwagandha voor de mannen zijn dat Ashwagandha supplement de productie van sperma verhoogt (wanneer die te laag zou zijn). Ashwagandha helpt om de kwaliteit van het sperma te verbeteren (wanneer die onvoldoende is).

En Ashwagandha supplement helpt ook nog om impotentie te voorkomen. Impotentie die meer met de psyche te maken heeft wel te verstaan. Faalangst is één van grootste oorzaken van het falen van de erectie. Door de stress op een snelle en kordate manier te verlichten, zal de erectie het minder snel laten afweten. (1)

Maca wortel

maca libidoverhogende werkingDe volgende in de rij kruiden die het libido verhogen zijn de Maca kruiden. Dit kruid is ook zowel voor mannen als voor vrouwen bruikbaar.

De belangrijkste kenmerken van Maca zijn de hoge hoeveelheden Iodine, wat de hormonen in balans zal houden.

Plus de hoge hoeveelheid zink die van groot belang is voor de productie van testosteron en dus ook om het libido in stand te houden.

Maca wordt ook gezien als een ideaal middel tijdens de menopauze. Vrouwen die last hebben van een schommelend oestrogeen en daarbij libidoverlies leiden kunnen hier voordeel mee doen. (2)

Men gaat het niet vaak gebruiken als poeder omdat de smaak te vergelijken is met aarde. Om die reden gaat men eerder een extract gebruiken.

Muira Puama

Muira Puama zorgt voor een verhoogd libido, meer verlangen en een intenser orgasme. Dit is echter alleen bevestigt voor vrouwen. Of het orgasme voor mannen ook wordt verbeterd is nog niet vastgesteld.

Ook voor vrouwen die net voor, tijdens of na de menopauze problemen ondervinden met hun libido zijn deze kruiden om het libido te verhogen enorm geschikt. In het engels geven ze dit kruid vaak de naam “potency wood”. (3)

Het wordt het best gebruikt in een smoothie met water en muira puama supplement.

Deel dit bericht

1 gedachte over “De Beste Middelen Die Het Libido Verhogen! Snel En Effectief!”

  1. Om mijn libido te verhogen gebruik ik meestal ashwagandha. Hoewel tribulus terrestris ook kan helpen ben ik bang voor de androgene werking van tribulus. Ik ben 47 en wil er zeker geen gezichtsbeharing van krijgen of een zwaardere mannelijke stem. Ik vind niet meteen op het internet dat men dat kan krijgen maar heb toch al verhalen gehoord over het testosteron verhogend effect ervan. Ik wil alleen een hoger libido. Daarom heb ik het beste resultaat met ashwagandha. Ik slaap er ook beter van. Dus niet alleen heb ik meer zin in seks, ik ben ook minder vermoeid en voel me beter.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven