De Beste Middelen Die Het Libido Verhogen! Snel En Effectief!
Auteur: Pedro
Gepubliceerd: april 1, 2020 om 12:58 am
Laatste update: april 1, 2020

Waarom kruiden die het libido verhogen gaan gebruiken?

Door kruiden die het libido verhogen te gaan gebruiken kan je op een natuurlijke manier het libido een beetje opkrikken. Het libido is afhankelijk van veel factoren. Dat kan een lichamelijk probleem zijn. Maar meestal gaat het om stress of dingen die je bezighouden. Waar de zin in seks een beetje kan afnemen.zin in seks verhogen

Diezelfde kruiden die het libido verhogen zullen meestal inwerken op de bijkomende oorzaken. Zoals bijvoorbeeld de stress verlagen. of het testosteron verhogen.

Wanneer je ouder wordt gaat je testosteron gehalte elke dag achteruit. Ook wanneer je overgewicht hebt gebeurt dit. Als je te weinig slaapt ben je ook niet in staat om genoeg testosteron aan te maken. Of de verkeerde voeding gaat eten.

Dan kan het zeker geen kwaad om kruiden die het libido verhogen te gaan gebruiken.

Langer seks hebben

Hoewel er natuurlijk een groot deel van de mensen die kruiden of libidoverhogende middelen gebruiken, dit doen om uiteindelijk te kunnen hun libido verhogen. Toch zijn er ook heel wat jongere maar zelfs ook oudere mannen die het gaan gebruiken om langer seks te hebben.

Wanneer we geen problemen hebben met onze seksdrive dan zullen deze middelen ons beter laten presteren in bed. En zij ze daarom zeer gewild bij alle mannen, of ze nu problemen hebben met het libido, de erectie of gewoon langer seks willen hebben.

Libido verhogen ook voor vrouwen

Dit is niet uitsluitend voor mannen. Vrouwen kunnen daar evengoed mee te maken krijgen. Het libido bij vrouwen wordt ook gecontroleerd door het testosteron. Vrouwen die dan de verkeerde anticonceptiepil gebruiken of te maken hebben met teveel oestrogeen kunnen ook de nood aan seks verliezen. Vrouwen die de menopauze naderen of in de menopauze zitten ook trouwens.

Om dan producten zoals androgel of hormoontherapie voor mannen en andere producten te gaan gebruiken ga je het libido inderdaad verhogen. Maar voeg je eigenlijk externe testosteron toe aan je lichaam. Dat kan ervoor zorgen dat je nog minder testosteron ZELF gaat aanmaken.

Steeds meer jongeren gaan dit ook gaan gebruiken om het testosteron sneller aan te vullen. Het lichaam heeft ongeveer 48 uur nodig om het testosteron volledig terug aan te vullen. Met deze gels gaat dat sneller. En wordt om die reden vaak gebruikt.

Wanneer je reeds in de 40 of 50 bent kan dit na het stoppen met deze producten dan pas echt voor problemen zorgen. Met het gebruik van kruiden die het libido verhogen heb je dat allemaal niet. Je pakt de problemen met je lichaam aan op een natuurlijke manier. En wanneer het beter gaat dan stop je met het gebruik van deze kruiden. Zonder enig verder probleem te ondervinden.Je kan deze kruiden die het libido verhogen eigenlijk vergelijken met een duwtje in de rug krijgen als je op een berg aan het fietsen bent en niet meer verder naar boven kan.

Opletten met alcoholalcohol en zin in seks

Hoewel alcohol zowel bij mannen als bij vrouwen het libido kan verhogen dienen we daar toch zeker mee op te letten. Teveel alcohol kan er namelijk voor zorgen dat we erectieproblemen krijgen. En dan hebben we natuurlijk niks aan deze verhoogde drang naar seks.

Ook bij vrouwen kan dit voor problemen zorgen. Vooral dan het orgasme zou worden bemoeilijkt wanneer teveel alcohol in het spel is betrokken. Let dus zeker op met alcohol wanneer we willen het libido verhogen!

Lees ook :  Kruiden bij erectieproblemen
Veel #alcohol drinken kan een omgekeerd effect op het #libido hebben! Klik om te Tweeten

Libido verhogen met natuurlijke middelen

Ashwagandha

De eerste in de rij met kruiden die het libido verhogen is het kruid Ashwagandha. Ashwagandha doet de passie weer oplaaien. één van de grootste redenen waarom dit kruid bovenaan staat is omdat het perfect voor vrouwen kan gebruikt worden. Ashwagandha wordt ook gebruikt om te kunnen het testosteron verhogen. Vooral bij mannen met een testosteron tekort is ashwagandha zeer effectief.stress en libido

Dit komt doordat Ashwagandha echt gaan inwerken op de psyche. De belangrijkste functies van Ashwagandha supplement zijn eigenlijk de stress gaan verlagen, dan vooral psychische stress. Een andere factor is dat het cortisol gaat blokkeren. Cortisol staat bekend als het stresshormoon. Hoe langer je onder stress staat, hoe meer van dit hormoon er wordt geproduceerd.


Deel dit artikel met je vrienden:

Volg ons op Social Media:


Omdat het kruid zo effectief is om de cortisol, ofwel het stresshormoon te verlagen kan ashwagandha heel goed helpen wanneer we niet kunnen slapen. Of wanneer we moeilijker in slaap raken.

Door dit hormoon kan de hoeveelheid testosteron gaan afnemen en zo de zin in seks compleet wegnemen. Een andere werking van Ashwagandha is dat het testosteron minder de kans geeft om te worden omgezet in oestrogeen.

Niet alleen stress verlagend

Dit zal voorkomen dat je te maken krijgt met teveel oestrogeen en zal op die manier terug de zin in seks gaan verhogen.

Enkele voordelen van Ashwagandha voor de mannen zijn dat Ashwagandha supplement de productie van sperma verhoogt (wanneer die te laag zou zijn). Ashwagandha helpt om de kwaliteit van het sperma te verbeteren (wanneer die onvoldoende is).

#Ashwagandha verhoogt #libido verlaagt #stress en verbetert #potentie en #vruchtbaarheid Klik om te Tweeten

En Ashwagandha supplement helpt ook nog om impotentie te voorkomen. Impotentie die meer met de psyche te maken heeft wel te verstaan. Faalangst is één van grootste oorzaken van het falen van de erectie. Door de stress op een snelle en kordate manier te verlichten, zal de erectie het minder snel laten afweten. (1)

Lees ook :  Ashwagandha Waar Is Het Allemaal Goed Voor?

Maca wortel

maca libidoverhogende werkingDe volgende in de rij kruiden die het libido verhogen zijn de Maca kruiden. Dit kruid is ook zowel voor mannen als voor vrouwen bruikbaar.

De belangrijkste kenmerken van Maca zijn de hoge hoeveelheden Iodine, wat de hormonen in balans zal houden.

Plus de hoge hoeveelheid zink die van groot belang is voor de productie van testosteron en dus ook om het libido in stand te houden.

Maca wordt ook gezien als een ideaal middel tijdens de menopauze. Vrouwen die last hebben van een schommelend oestrogeen en daarbij libidoverlies leiden kunnen hier voordeel mee doen. (2)

Men gaat het niet vaak gebruiken als poeder omdat de smaak te vergelijken is met aarde. Om die reden gaat men eerder een extract gebruiken.

Muira Puama

Muira Puama zorgt voor een verhoogd libido, meer verlangen en een intenser orgasme. Dit is echter alleen bevestigt voor vrouwen. Of het orgasme voor mannen ook wordt verbeterd is nog niet vastgesteld.

Ook voor vrouwen die net voor, tijdens of na de menopauze problemen ondervinden met hun libido zijn deze kruiden om het libido te verhogen enorm geschikt. In het engels geven ze dit kruid vaak de naam “potency wood”. (3)

Het wordt het best gebruikt in een smoothie met water en muira puama supplement.

Lees ook :  Testosteron verhogen bij vrouwen

Pure chocoladechocolade lustopwekkend

Hoort misschien niet echt thuis onder de kruiden die het libido verhogen, maar toch bevat pure chocolade om en bij de 70% pure cacao en dit zorgt ervoor dat dopamine in de hersenen wordt verhoogd. Door deze verhoging voelt men zich meteen prettiger, relaxt en in de juiste gemoedstoestand om aan seks te denken.

Nog beter zou zijn om de 100% cacao variant te gaan gebruiken. Maar dan moet je er wel melk of water aan toevoegen.

Damiana

Damiana, met als botanische naam Turnera Diffusa groeit vooral in Mexico en andere delen van Zuid-Amerika. Door zijn verschillende stoffen, die allemaal een positieve werking hebben op het libido kan men niet zeker zeggen wat nu werkelijk het belangrijkste bestandsdeel is.

Waarschijnlijk is het een combinatie van flavonoïden, fenolen, glycosiden, terpenoïden en cafeïne die allemaal een steentje bijdragen om door het gebruiken van een Damiana supplement het libido een duwtje in de rug te geven. (4)

Lees ook :  Potentie Verhogen Met De Meest Krachtige Middelen!

Tribulus Terrestristribulus terrestris

Voor mannen zorgt dit kruid voor een betere potentie, dit komt door een langere erectie en een hardere erectie.

Tribulus Terrestris heeft bloeddrukverlagende eigenschappen en doet de bloedvaten uitzetten.

Daardoor kan meer bloed naar de penis stromen en wordt de erectie harder en houdt ze langer aan bij het nemen van een Tribulus Terrestris supplement.Ook bij vrouwen is de werking van tribulus terrestris zichtbaar. Zo zou de vagina veel meer vocht gaan produceren tijdens de gemeenschap, wat de geslachtsgemeenschap veel intenser en prettiger doet aanvoelen.

Ook helpt Tribulus Terrestris supplement om stress, angst en depressie tegen te gaan.

Een werkzame stof in Tribulus zou ook testosteron verhogende eigenschappen bezitten. Het wordt daarom bijna altijd gebruikt in supplementen om de penis groter te maken.

Een ander voordeel van de bloedvaten verwijdende eigenschap is dat het de clitoris en de eikel van de penis gevoeliger zal maken. Dit zorgt voor meer intens genot tijdens de geslachtsgemeenschap.

Lees ook :  Tribulus Terrestris Wat Doet het? En Wat Niet?

Testosteron gel

Testosteron gel behoort niet meteen tot de kruiden die het libido verhogen. Toch kan testosteron gel ook gebruikt worden om het libido op te krikken. Wanneer we het testosteron verhogen krijgen we als resultaat meer zin in seks.

Testosteron gel kunnen we bestellen online zonder recept. Het gaat dan om Androgel.

Het wordt echter hoofdzakelijk gebruikt door oudere mannen. Omdat die door het ouder worden minder en minder mannelijk hormoon gaan aanmaken.

Toch gebruiken steeds meer jongeren het om hun testosteron sneller te verhogen na de seks. Wanneer we seks hebben daalt het testosteron en wordt dan sneller opgevuld door androgel te gebruiken.

Tongkat Ali

Tongkat Ali is in onze landen het meest bekend als een afrodisiac. Het zal zeker niet alleen het libido verhogen. Het heeft enorm veel voordelen op vlak van seksualiteit. Zowel voor mannen als voor vrouwen kan tongkat ali gebruikt worden.tongkat ali libido

Een andere naam voor Tongkat Ali is Maleisische Ginseng. Omdat het kruid oorspronkelijk uit Maleisië (maar ook sommige delen van Indonesië) komt.


Deel dit artikel met je vrienden:

Volg ons op Social Media:


Het heeft echter niks te maken met ginseng, buiten het feit dat ook hoofdzakelijk de wortel van de plant gebruikt wordt.

Tongkat Ali zal het libido verhogen bij zowel mannen als vrouwen. (onderzoek)

Daarnaast verhoogt het kruid ook de kwaliteit van het sperma. De hoeveelheid sperma wordt ook hoger.

Men ziet niet alleen voordelen in Tongkat Ali als Libido verhogende middelen. Het zal ook de potentie verhogen. Bijna alle mensen die het gebruiken ervaarden een betere erectie.

Meer zin in seks zorgt er dus voor dat we het libido verhogen. Daarbij worden nog gunstige resultaten bereikt op vlak van stress.

Wanneer mensen na een training werden getest, stelde men vast dat het stresshormoon cortisol minder was gestegen dan bij een groep die geen tongkat ali gebruikte.

Daaruit kunnen we afleiden dat het supplement stress helpt verlagen en dus ook zal helpen het libido verhogen in tijden van stress.

Het is misschien minder bekend bij het grote publiek. Maar behoort zeker tot de betere natuurlijke middelen die het libido verhogen.

L-Arginine

L-Arginine speelt een belangrijke rol in ons lichaam. Wanneer we willen het libido verhogen kan L-arginine helpen om meer bloed naar onze seksorganen te gaan transporteren.

Dat zal ervoor zorgen dat de opwinding gaat toenemen. Het behoort tot de aminozuren en wordt ook steeds meer in verband gebracht met ouder worden.


Deel dit artikel met je vrienden:

Volg ons op Social Media:


Men gelooft dat dit aminozuur kan helpen om de veroudering tegen te gaan. Het is niet alleen belangrijk wanneer we willen het libido verhogen.

Het aminozuur zal ook helpen om de gezondheid van ons hart in stand te houden door de bloedcirculatie te stimuleren.

Sommige bronnen beweren ook gunstige resultaten bij impotentie wanneer een supplement gebruikt wordt.

Zink

Zink is belangrijk voor het testosteron. En zal ook nodig zijn bij mannen om sperma te maken. Hoe hoger de hoeveelheid zink, hoe meer sperma en hoe gezonder het sperma ook zal zijn. Men heeft kunnen aantonen dat mannen met te weinig zink heel vaak overgewicht hebben en een verlaagd libido. Sommige hadden zelfs last van impotentie. Dit komt omdat het mineraal op verschillende vlakken zal helpen.opwinding verhogen

Bij mannen zal het niet alleen het libido verhogen. Het zal zorgen voor de aanmaak van sperma, testosteron en zal de aromatase tegengaan. De aromatase is het omzetten van testosteron naar oestrogeen. Dit zorgt bij veel mannen voor overgewicht zoals buikvet. Maar kan ook mannenborsten veroorzaken en erectieproblemen.Het spreekt voor zich dat wanneer we een zinktekort oplossen we ook automatisch het libido verhogen, testosteron verhogen en de hoeveelheid sperma doen toenemen.

Dit is niet alleen belangrijk voor mannen. Vrouwen hebben ook testosteron nodig om de zin in seks in stand te houden. Ook de aromatase remmende werking van het mineraal kan helpen bij vrouwen die last hebben van teveel oestrogeen.

Het supplement behoort dus zeker tot de belangrijke libidoverhogende middelen.

Krachttraining

Naast de kruiden die het libido verhogen kunnen we ook krachttraining doen. Krachttraining zal ervoor zorgen dat we na enkele weken tot 40% meer testosteron gaan aanmaken. Dat zal ook meteen het libido verhogen.

Het zijn dan vooral de zware oefeningen die een grote impact zullen hebben en waarmee we het grootste effect zullen bekomen op het testosteron en waarmee we libido verhogen tot het maximum.

Lees ook :  Testosteron verhogen bij mannen

De onderliggende oorzaak van een laag libidoseks lust passie

Het libido verhogen met natuurlijke middelen kan uitstekend goed werken. In de meeste gevallen zullen ze daarbij de onderliggende oorzaak van het libidoverlies gaan aanpakken. Je kan ofwel te maken hebben met stress. En daardoor moeten het libido verhogen.

Bestrijd #stress en verhoog je #seksdrive ! Klik om te Tweeten

Of je kan te maken hebben met een verminderde bloedsomloop. Dit zal er automatisch ook voor zorgen dat de geslachtsorganen minder actief gaan worden. Omdat ze minder bloed en dus ook minder zuurstof en belangrijke stoffen krijgen toegediend, die zullen helpen in het proces.

In het algemeen is het belangrijk bij het libido verhogen dat we zorgen voor een actieve levensstijl. Dat we overgewicht zoveel mogelijk gaan vermijden. En dat we ook stress gaan vermijden. Deze libidoverhogende middelen zullen daar zeker bij helpen.


Een gedachte over “De Beste Middelen Die Het Libido Verhogen! Snel En Effectief!

  • september 1, 2016 om 1:57 pm
    Permalink

    Om mijn libido te verhogen gebruik ik meestal ashwagandha. Hoewel tribulus terrestris ook kan helpen ben ik bang voor de androgene werking van tribulus. Ik ben 47 en wil er zeker geen gezichtsbeharing van krijgen of een zwaardere mannelijke stem. Ik vind niet meteen op het internet dat men dat kan krijgen maar heb toch al verhalen gehoord over het testosteron verhogend effect ervan. Ik wil alleen een hoger libido. Daarom heb ik het beste resultaat met ashwagandha. Ik slaap er ook beter van. Dus niet alleen heb ik meer zin in seks, ik ben ook minder vermoeid en voel me beter.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Close