Kruiden bij erectieproblemen

Kruiden bij erectieproblemen

erectieproblemenErectieproblemen zijn zeer ongewenste problemen. Soms kan het echter moeilijk zijn om er met een dokter over te praten. De dokter heeft echter wel zijn beroepsgeheim en zal er indien hij zijn job serieus neemt waarschijnlijk tegen niemand over praten.

Toch kan de stap naar de dokter soms moeilijk zijn met dit probleem. Je hoopt dat het wel over zal gaan en stelt het telkens uit maar je raakt ongelukkig in een vicieuze cirkel en weet geen raad met je probleem. Gelukkig zijn er kruiden bij erectieproblemen.

In dit artikel ga ik de 2 beste kruiden bij erectieproblemen gaan uitleggen. Deze 2 worden gebruikt in natuurlijke potentiepillen en natuurlijke penis vergrotende supplementen.

Het ene kruid is meer gefixeerd op de fysieke oorzaak van het erectieprobleem. Terwijl het andere kruid meer is gebaseerd op de mentale oorzaak van het erectieprobleem.

Alternatief tegen medicatie

Die kruiden bij erectieproblemen kunnen de werking van medicatie tegen erectieproblemen gaan nabootsen op een natuurlijke wijze. Ze zullen geen risico vormen voor je gezondheid door ze te nemen. En zullen vaak een even sterke werking hebben als de voorgestelde medicatie. Zonder de neveneffecten zoals hevige hoofdpijn, hartkloppingen en pijn op de borst.

Oorzaak erectiestoornis

Er zijn verschillende kruiden bij erectieproblemen die kunnen worden ingezet. Maar het probleem van de erectiestoornis kunnen we opdelen in 2 delen. We hebben de fysieke oorzaak, die oorzaak is dan dat het bloed onmogelijk naar de penis kan stromen door eventuele problemen met het hart of het bloed die te dik is, de bloeddruk die te hoog is… In dit geval is het ook belangrijk dat we meer gaan bewegen. Sporten zal ervoor zorgen dat de bloeddruk verlaagt en dat de bloedsomloop verbetert.

Lees ook :  De 6 Snelst Werkende Vochtafdrijvende Kruiden!

Tribulus Terrestris bij fysieke oorzaak

Door één of meerdere van die oorzaken kan de erectie uitblijven of niet helemaal uitkomen. Dan is het aan te raden om een supplement van tribulus terrestris te gaan gebruiken.

tribulus terrestris
Tribulus Terrestris helpt bij erectiestoornissen

Ashwagandha bij mentale oorzaak

Indien je echter te maken hebt met spanningen, stress of angst gebruik je beter een supplement die meer gaat werken op de mentale oorzaak van het erectiefalen. Een goed supplement om de mentale kant van het probleem aan te pakken heet ahwagandha.

Ashwagandha supplement zal de stress gaan verlagen en zal op die manier de erectie makkelijker tot stand doen komen. Bij jonge gezonde mannen is de mentale oorzaak veel meer voorkomend dan een fysieke oorzaak.

Mensen die ouder worden, of mensen met overgewicht, hartproblemen, hoge bloeddruk, of veel alcohol, drugs en sigaretten roken en andere aandoeningen kunnen dan te maken krijgen met de fysieke kant van de aandoening. En gebruiken dan beter tribulus terrestris.

ashwagandha
Ashwagandha verlaagt stress en helpt bij erectiestoornissen en een laag libido

Wat is Tribulus Terrestris

Tribulus Terrestris is een kruid die wordt gevonden in tropische gebieden in Europa, Azië, Afrika en Australië. Het wordt gebruikt als een supplement en wordt beschreven als een supplement om het libido en het testosteron te verhogen.

Hoe werkt Tribulus Terrestris

tribulus terrestris erectieproblemenTot die conclusie zijn ze gekomen door onderzoeken te doen met dit supplement. Men kwam tot de conclusie dat door het nemen van tribulus terrestris de teelballen groter werden. En dat de seksdrive toeneemt. Ook zou de hoeveelheid sperma toenemen en wordt de erectie verbetert.
Dit gebeurt doordat tribulus terrestris het bloed dunner gaat maken. Door het bloed dunner te maken kan er makkelijker bloed naar de penis stromen en wordt de erectie makkelijker tot stand gebracht. deze kruiden bij erectieproblemen kunnen er dus voor zorgen dat de penis sneller gevuld wordt met bloed en zal het bloed ook vlotter doen stromen. Waardoor de zwellichaampjes in de penis voller gaan komen en de erectie dus harder wordt.

Lees ook :  Fenegriek Capsules Werking : Voordelen en Bijwerkingen!

Tribulus Terrestris combineren met Ashwagandha

Om de effecten van tribulus terrestris te versterken kan je een combinatie van verschillende kruiden bij erectieproblemen gaan gebruiken. Zo kan je tribulus terrestris gebruiken in combinatie met ashwagandha. Ashawagandha is een ander in de rij kruiden bij erectieproblemen. Al zal Ashwagandha meer gaan werken op de mentale kant van de erectieproblemen. Ashwagandha zal stress doen verlagen.

Wanneer je kruiden bij erectieproblemen gaat gebruiken kan je tribulus terrestris gebruiken voor de fysieke oorzaak van het erectieprobleem. En de mentale oorzaak van het erectieprobleem kan je dan aanpakken met ashwagandha.

Ashwagandha gebruiken tegen erectieprobleem

ashwagandha withania somniferaWanneer je zeker bent dat het probleem louter en alleen te maken heeft met stress en angst dan kan je met enkel het gebruik van ashwagandha ook goeie resultaten boeken. Misschien doe je in het begin wel voordeel door een combinatie van tribulus terrestris met ashwagandha doordat je misschien nog altijd weinig zelfvertrouwen gaat hebben in bed en angst zal hebben voor het uitgaan van de erectie.

Tribulus Terrestris zal dan helpen om dat te voorkomen. Na enkele keren zal het zelfvertrouwen terug opbouwen en zal je geen problemen meer hebben met je erectie en zal je ook geen negatieve gedachten zoals angst en stress hebben wanneer het verder gaat in de slaapkamer.

Lees ook :  Tongkat Ali: Alle Voordelen Feiten en Effecten!

Ashwagandha wordt niet alleen gebruikt voor erectieproblemen. Ashwagandha helpt ook het testosteron verhogen. Dit gebeurt doordat het stresshormonen zoals cortisol en prolactine gaat verlagen. Die proberen de aanmaak van testosteron te saboteren. Doordat ashwagandha die hormonen gaat verlagen heeft het testosteron vrije baan en kan er voldoende testosteron worden aangemaakt.

Ashwagandha verbetert ook de spermakwaliteit. Een onderzoek heeft aangetoond dat een supplement van ashwagandha de kwaliteit van het sperma verbetert bij gezonde jonge mannen.

Ook gaat ashwagandha de hoeveelheid sperma verbeteren bij mannen met weinig sperma.

Daarbovenop zal een Ashwagandha supplement ook mensen met vruchtbaarheidsproblemen helpen doordat de kwaliteit van het sperma wordt verbeterd.

Mannen met te weinig testosteron doen er goed aan om ashwagandha te gebruiken.

Conclusie kruiden bij erectieproblemen

Tribulus Terrestris supplement kan dus worden ingezet voor verschillende doeleinden. Zo zal tribulus terrestris :

  • De hoeveelheid sperma verhogen
  • De erectie sneller doen tot stand komen
  • De erectie harder maken door meer bloed in de penis te laten stromen
  • De erectie langer aanhouden
  • Het zelfvertrouwen enorm opkrikken

Ashwagandha supplement kan worden gebruikt als :

  • Je angst hebt dat de erectie gaat wegvallen
  • Je gespannen bent
  • Lager libido hebt door aanhoudende erectieproblemen
  • De erectie niet lang genoeg aanhoudt

Tribulus Terrestris zal meer voordelen bieden voor de fysieke kant van het probleem. Ashwagandha zal meer voordeel bieden voor de mentale kant van het probleem. Voor de meeste zekerheid gebruik je een combinatie van de twee.

Naast deze 2 supplementen die rechtstreeks de erectie gaan verbeteren. Dien je ook te letten op de inname van zink en vitamine D. Wanneer je een tekort aan zink hebt of een tekort aan vitamine D hebt zal het testosteron ook drastisch gaan dalen. Een daling in het testosteron kan dan ook leiden tot problemen met de erectie.

Bronnen:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19789214/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18068966

Deel dit bericht

1 gedachte over “Kruiden bij erectieproblemen”

  1. Erectieproblemen hebben mijn leven echt gecontroleerd voor een lange periode. Ik deed aan sport en rookte niet. Dronk ook nauwelijks alcohol en toch had ik problemen met de erectie. Dat kwam inderdaad door bepaalde spanningen en prestatiedruk. Voor mij is ashwagandha zeker het beste middel om deze problemen te onderdrukken. Werkt beter dan viagra denk ik wanneer het probleem niet te maken heeft met een slechte doorbloeding van de penis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven