Libido Verhogen Vrouw! Hoger Libido voor vrouwen!
Auteur: Pedro
Gepubliceerd: januari 2, 2016 om 3:28 am
Laatste update: januari 21, 2019

Libido verhogen vrouw

libido verhogen vrouwBij het libido verhogen vrouw kunnen we een aantal hulpmiddeltjes gebruiken. Onderaan vindt u een lijst met middeltjes die men kan gebruiken om te kunnen het libido bij vrouwen verhogen.

Afrodisiaca werden in de geschiedenis reeds gebruikt in alle verschillende culturen. Veel van die lustopwekkers zijn vandaag de dag nog steeds populair. Terwijl de meeste van die afrodisiacs vooral gericht zijn op mannen om hun libido te verhogen. Zijn er ook enkele die zowel voor mannen als voor vrouwen kunnen worden gebruikt. Er zijn er zelfs die vooral gespecificeerd zijn voor vrouwen. Op die manier kunnen we het libido verhogen vrouw.

Deze lijst van ‘libido verhogen vrouw’ is speciaal gebaseerd op vrouwen. Want we weten dat sekslust grotendeels afhankelijk is van het testosteron. Dus in principe kunnen kruiden die het testosteron verhogen ook worden gebruikt door vrouwen en kan men kruiden die het libido verhogen gebruiken die ook voor mannen van toepassing zijn.

Toch kunnen er neveneffecten optreden zoals ongewenste beharing, een zwaardere stem en andere mannelijke kenmerken. Echter is die kans wel zeer laag, want de meeste vrouwen die te kampen krijgen met een laag libido zullen ook een laag testosteron gehalte hebben. Toch wilden we een lijst maken met specifieke middelen voor vrouwen om het libido te verhogen.

Lees ook :  Hoog cortisol door stress

Libido verhogen vrouw

Tribulus Terrestris

Tribulus terrestris heeft veel aandacht gekregen als libido verhoger bij mannen.tribulus terrestris libido vrouwen Toch kan tribulus terrestris ook heel wat betekenen voor vrouwen. Een studie toonde namelijk aan dat het libido bij 49 van de 50 vrouwen werd verhoogd bij het gebruik van tribulus terrestris.

Een andere studie toonde dan aan dat vrouwen die tribulus terrestris namen een verhoogd seksueel verlangen opmerkten, meer opwinding en meer voldoending tijdens en na de seks. Er wordt vanuitgegaan dat tribulus terrestris de androgene receptoren in de hersenen gaat stimuleren en dat het helpt om positief te reageren op hormonen.

Tribulus Terrestris kan je enkel en alleen in supplementvorm nemen.

Saffraan

Saffraan een specerij uit de keuken, is reeds gebruikt gedurende de eeuwen als een libido verhogend middel. Onderzoek heeft aangetoond dat het inderdaad behoort tot de afrodisiacs. Hoewel het een relatief duur kruid is, blijkt een kleine hoeveelheid al voldoende om van de positieve effecten ten opzichte van het libido te kunnen genieten. Het is ook te verkrijgen in een supplement.

Nootmuskaat

nootmuskaat vrouwelijk libidoOok gebruikt in de keuken bij vele verschillende recepten. Nootmuskaat werd gebruik in een dierenstudie en vertoonde een verhoogde seksuele activiteit bij ratten. Nootmuskaat werd reeds gebruikt als een afrodisiac door Afrikaanse vrouwen en wordt vandaag de dag nog steeds gebruikt in verschillende culturen.

Lees ook :  Wat te doen tegen puistjes?

Kruidnagel

Dit is misschien wel een van de beste kruiden om het libido te verhogen bij vrouwen. Kruidnagel wordt gebruikt als afrodisiac. In Aziatische landen voor vrouwen die geen interesse meer hebben in seksualiteit, verlangen en voldoening. Het is ook een zeer goed kruid om erectiestoornissen te verhelpen en mannen die te maken krijgen met vroegtijdige zaadlozing.

Kruidnagel kan je in vele uitvoeringen vinden. Zo heb je gedroogde kruidnagel die je kan gebruiken in de keuken, er bestaat kruidnagelolie en er is een supplement van kruidnagel verkrijgbaar.

Passiebloem

passiebloem gemoedstoestand en seksdrive vrouwenTerwijl dit kruid goed gedocumenteerd is als het gaat om het libido verbeteren. Passiebloem heeft ook de reputatie om te helpen bij het libido van specifiek de vrouwen. Men denkt dat de voordelen voor het libido vooral te wijten zijn aan het ontspannend effect van de passiebloem. Er zijn verschillende supplementen met passiebloem verkrijgbaar.

Maca Wortel

Maca wordt al lang gebruikt in Aziatische landen. Ze heeft een lange geschiedenis in het verbeteren van de mannelijke seksualiteit.

Een studie heeft echter ook aangetoond dat het de zin in seks kan doen toenemen bij vrouwen voor de menopauze. En ze doen dat zonder de hormonenbalans te verstoren. Een supplement gebruiken van maca is vaak het beste omdat de smaak van maca niet zo denderend is. Verse maca smaakt een beetje naar aarde.

Lees ook :  Testosteron verhogen bij mannen

L-arginine

Hoewel dit geen kruid betreft. Toch kan L-arginine helpen om bloed naar de seksuele organen te sturen. Een groot voordeel voor de opwinding. Daarbovenop is het een essentieel voedingsmiddel die helpt in de circulatie van het bloed. Het ondersteunt de gezondheid van het hart en van het immuunsysteem.


Deel dit artikel met je vrienden:

Volg ons op Social Media:


Het is een belangrijk aminozuur en het kan makkelijk in je dieet gemengd worden door meer eiwitten te gaan eten waar dit aminozuur in zit.

Het lichaam haalt een kleine hoeveelheid arginine uit voeding. Toch dien je om van de effecten te genieten beter een supplement met arginine te gebruiken.

Dit was de lijst met producten om het libido verhogen vrouw.

Conclusie

libido verhogen bij vrouwenHet gebruik van deze producten om het libido bij vrouwen te verhogen zou een gezonde levensstijl niet mogen vervangen. Regelmatig bewegen en leren omgaan met stress kan een belangrijke rol spelen in de seksuele gezondheid en dus ook voor het libido voor vrouwen.

Hoewel veel oorzaken van een laag libido bij vrouwen te maken kunnen hebben met ofwel een teveel aan oestrogenen ofwel een tekort aan het mannelijk hormoon testosteron. Kan een laag libido bij vrouwen ook te maken hebben met een onvoldoende geestelijke gezondheid. Wanneer vrouwen zich neerslachtig of depressief voelen zal de zin in seks ver te zoeken zijn.

Lees ook :  Testosteron verhogen bij vrouwen

Ook kan het anticonceptiemiddel die men gebruikt een invloed hebben op de seksualiteit van de vrouw. Er zijn namelijk anticonceptiepillen met vrouwelijke hormonen en er zijn anticonceptiemiddelen die progesteron bevatten.

Wanneer je denkt een ander anticonceptiemiddel te moeten gebruiken kan je daar beter eens over praten met je huisarts en je probleem over het lage libido uitleggen aan de arts.

Ook bij vrouwen tijdens en net voor de menopauze kunnen problemen als een lager libido ontstaan.

 


Close