Disclaimer

Over deze website

Deze website is gemaakt om de mensen te informeren. Alle informatie in onze artikelen is gestaafd op wetenschappelijk onderzoek. Wij werken daarbij nauw samen met het National Center for Biotechnology. De informatie op deze website is vrij om te gebruiken en zo is ook alle inhoud van onze artikelen. Mits wij geen commerciële instelling zijn hebben we geen probleem bij het delen, gebruiken of hergebruiken van onze content.

Daarnaast citeren we ook regelmatig bronnen afkomstig van verschillende universiteiten. Wij plaatsen geen artikelen of claims waarvan we geen zekerheid hebben dat die door wetenschappelijk onderzoek kunnen worden aangetoond.

Toch kunnen wij niet met zekerheid beweren dat deze wetenschappelijke onderzoeken daadwerkelijk correct zijn. Het gebeurt meermaals dat nieuwe onderzoeken het tegendeel kunnen aantonen. Of geen enkel effect aantonen. Om die reden raden wij aan om bij ernstige gezondheidsproblemen altijd eerst met een arts te praten. Vooraleer zelf de problemen aan te pakken.

Hebt u zelf ergens een onderzoek gelezen? Laat het ons weten. Geef ook zeker vermelding van de bron zodat wij die kunnen natrekken. Indien nodig passen wij zo snel mogelijk onze inhoud aan.

Wij stellen deze samenwerking enorm op prijs.

Scroll naar boven