Sterrenbeeld Weegschaal | Betekenis En Eigenschappen

Sterrenbeeld Weegschaal

Datum: Van 23 september tot 22 oktober

Bijbehorende sterrenbeelden: Ram en Boogschutter

Mensen die geboren zijn met het sterrenbeeld weegschaal zijn vredelievend en eerlijk. Ze haten om alleen te zijn. Om die reden is het gevoel van samen te zijn zeer belangrijk voor de weegschaal. Ze hebben een winnaarsmentaliteit en houden van samenwerking. Alles waar ze het gevoel hebben alleen te zijn, gaat hen niet goed.

De weegschaal behoort tot het element lucht, met een goed ontwikkelde intelligentie en een krachtige geest. Ze kunnen houden van boeken, oneindige gesprekken over interessante onderwerpen. En houden van het ontmoeten van fascinerende mensen.

De planeet die heerst over de weegschaal is Venus. Die houden van mooie dingen. Om die reden is de kwaliteit altijd belangrijker dan de hoeveelheid voor de weegschaal. We zullen ze meestal terugvinden in een teamsport of teamwerk. Omdat ze graag in teamverband werken en verblijven.

Zeer gefascineerd met gevoel voor balans en symmetrie. Houden van gelijkheid en rechtvaardigheid. Wanneer iemand onrechtvaardig is of overkomt, dan kunnen ze dit op geen enkel moment verdragen.

In conflicten zullen we ze weinig terugvinden omdat ze veel liever de rust en vrede bewaren, toch zeker wanneer dit mogelijk is. Ze houden om alles met twee te doen en niet alleen. Het probleem voor de weegschaal is vooral, wanneer ze gedwongen worden om een bepaalde kant te kiezen, ze vaak hun eigen mening opzij zetten.

Weegschaal vrouw

Liefde en seksualiteit

De juiste partner vinden zal voor de weegschaal enorm belangrijk zijn. Wanneer ze reeds een partner hebben zullen ze er alles aan doen om die te behouden en om de vrede en harmonie in de relatie te kunnen behouden.

Lees ook :  Sterrenbeeld Schorpioen | Betekenis En Eigenschappen

Eenzaamheid kunnen ze heel moeilijk aan en dat maakt hen zeer verdrietig. Ze zijn zeer expressief en creatief. Maar toch zeer goed gebalanceerd. Dat zorgt ervoor dat ze al het nodige zullen doen om hun partner te behagen. Hun charmerende persoonlijkheid en hun toewijding zal ervoor zorgen dat ze met heel wat andere sterrenbeelden een goede relatie kunnen hebben en vooral ook in stand kunnen houden.

Vrienden en familie

Ze zijn altijd klaar om te helpen. Dat zorgt ervoor dat ze heel wat vrienden hebben en vooral ook zeer nauw betrokken zijn bij hun vrienden. Ze kunnen echter vaak moeite hebben om een besluit te nemen, toch blijven ze een zeer uniek persoon om in hun omgeving te hebben.

Ze genieten er enorm van om tijd door te brengen met vrienden of familie en zullen dus ook heel graag deelnemen aan samenkomsten en feesten met hun kennissen. De weegschaal is sociaal, vriendelijk, lief en ze weten hoe ze een omgeving moeten creëren die in harmonie is en waar iedereen zich goed in voelt.

Wanneer het neerkomt op uitdagingen dan zien ze ook heel snel een oplossing voor eventuele meningsverschillen. Dat maakt de weegschaal ook zeer goed om problemen op te lossen.

Carrière en financieel

Voor de weegschaal is het belangrijk dat ze balans en harmonie kunnen bereiken. Hoewel ze ook zeer goede leiders kunnen zijn, ze zullen altijd hard werken om eventuele voordelen te verkrijgen. Eerlijkheid en rechtvaardigheid zullen altijd bovenaan staan wanneer een beslissing moet genomen worden.

Voor hen is het werken in een team heel goed, zo kunnen ze hun sociale karakter volledig benutten. De weegschaal heeft altijd een zeer overtuigende manier van spreken. Ze worden daarom ook vaak advocaat, vertegenwoordiger of politieagent. Hoewel ze ook kunnen ingezet worden als diplomaat of als ontwerper.

Lees ook :  Relatie tussen Vissen & Ram

Werken met mensen is voor hen een tweede natuur. Omdat ze een enorm sterk diplomatisch karakter hebben zullen ze dan ook heel geliefd zijn bij de mensen waarmee ze samenwerken.

Wanneer er kleding moet gekocht worden met de weegschaal, dan moeten we zeker onze tijd nemen. Omdat ze enorm lang kan twijfelen over wat ze zullen kopen. Wikken en wegen zoals de weegschaal doet. Ze houden echter van mode en mooie kleding. Dus ze zullen zeker houden van winkelen.

weegschaal eigenschappen

De mannelijke weegschaal

Misschien wel de beste eigenschap van de weegschaal, is dat ze geboren zijn om problemen op te lossen. Oplossingen vinden is iets wat hen zeer goed gaat. De mannelijke weegschaal houdt van mooie dingen, dus het uiterlijk zal voor hem wel van belang zijn. Ze zullen dus bijna nooit een relatie aangaan met iemand die ze fysiek niet aantrekkelijk vinden.

De mindere kant van de weegschaal is dat ze problemen hebben om zich te binden en ze vaak nogal onzeker zijn. Vooral dan door hun afwegend karakter kunnen ze moeilijk tot een besluit komen.

De mannelijke weegschaal wil alles kunnen overleggen met de partner, maar een diep of emotioneel gesprek kan hem angstig maken. Hij is vooral bang om zich in het begin van een relatie te gaan binden. Ze willen alles rustig aan doen.

Wel hebben ze geen problemen om te spreken. Dus al wat we moeten doen om hem te verleiden is met hem praten. De ultieme regel om de weegschaal te verleiden is om zich te concentreren om sexy te zijn en zelfvertrouwen uit te stralen. Hij heeft echter ook een medelevende kant, dus wanneer we ons kwetsbaar opstellen kan hij ons in zijn hart laten. Wat hij echt wilt is echte liefde en huwelijk. Dus wanneer we een relatie starten kunnen we niet alleen seks verwachten, maar ook een ernstige en lange relatie.

Lees ook :  Relatie Tussen Weegschaal en Maagd

De vrouwelijke weegschaal

weegschaal betekenis

De persoonlijkheid van de weegschaal is zeer intrigerend. Vooral dan omdat er heel wat tegenstrijdigheden op te merken zijn. De vrouwen genieten ervan om het centrum van de aandacht te zijn en ze willen behandeld worden als een koningin. Het belangrijkste wat we dus moeten doen om de vrouwelijke weegschaal te verleiden is goed luisteren. Ze geniet er ook van om nieuwe dingen te leren en praat graag over zichzelf en over haar interesses.

De vrouw kan zeer charmerend zijn, ze is enorm intelligent. Seks komt er alleen wanneer er liefde is, dat betekent natuurlijk niet dat ze geen passie kan uitstralen en niet passioneel kan zijn. Wel zal ze vaak lui overkomen wanneer het gaat om liefde. Het is dus belangrijk dat we haar interesse blijven opwekken. De beste manier om dat te doen is door haar te complimenteren over haar uiterlijk. Daar krijgt ze echter nooit genoeg van. Wanneer we haar vertellen hoe speciaal ze is, of hoe mooi ze is, dan maken we stappen in de goede richting.

Ze hebben wel een aanleg voor stemmingswisselingen. Het zal dus zeker geen voorspelbare relatie worden.

Een ander goeie manier om haar aandacht te wekken, is door haar het gevoel te geven dat ze jouw ster is. Meer aandacht besteden aan je eigen uiterlijk. Want ze wilt iemand die zo speciaal is, als zij.

Het is zeker geen makkelijke opdracht om haar interesse te blijven wekken. Maar wanneer je weet dat je haar moet laten stralen, dan heb je een hogere kans op een lange relatie.

Deel dit bericht

Scroll naar boven