Sterrenbeeld Tweelingen | Betekenis En Eigenschappen

Sterrenbeeld Tweelingen

Datum: Van 21 mei tot 20 juni

Bijbehorende sterrenbeelden: Boogschutter en Waterman

Tweelingen hebben zoals de naam reeds doet vermoeden, twee verschillende persoonlijkheden. Het is daarom ook onmogelijk om te weten welke van die twee we eerst zullen ontmoeten. Ook al zijn ze echter heel sociaal en kunnen ze heel goed communiceren. Ze zijn altijd te vinden om lol te maken maar kunnen plots heel ernstig worden en rusteloos.

Ze zijn gefascineerd door alles rondom hen en met de wereld. Hebben een hoge nieuwsgierigheid en hebben voortdurend het gevoel dat ze niet alles kunnen ontdekken wat er te ontdekken valt.

Dit sterrenbeeld behoort tot het element lucht net als de weegschaal en de waterman. De planeet die heerst over de tweelingen is Mercurius. Deze planeet stelt communicatie, beweging en schrijven voor. Mensen die geboren zijn onder het sterrenbeeld tweelingen hebben het gevoel dat ze een deel van zichzelf missen. Dus ze zijn voortdurend op zoek naar nieuwe vrienden en mensen om tegen te praten.

Tweelingen hebben een open geest en kunnen vaak terug te vinden zijn in de artistieke wereld. Het zijn dan vooral schrijvers en journalisten. Hun eigenschappen zijn vooral gunstig in de handel en in teamsporten. Ze zijn echter nooit saai want willen altijd nieuwe dingen beleven, nieuwe ervaringen op doen.

 

tweelingen sterrenbeeld

Liefde en seksualiteit

Tweelingen hebben graag pret en zijn altijd te vinden voor een intellectuele uitdaging. Ze zien liefde eerst door een vorm van communicatie of verbaal contact. Ze vinden het communicatieve net zo belangrijk als het fysieke contact met hun partner. Wanneer deze twee gecombineerd worden kunnen alle obstakels meteen verdwijnen.

Lees ook :  Steenbok Sterrenbeeld | Betekenis En Eigenschappen

Ze zijn altijd klaar om te flirten en kunnen heel veel tijd doorbrengen met verschillende liefdesrelaties tot ze de juiste partner hebben gevonden. Ze hebben spanning nodig, afwisseling, maar ook passie. Wanneer ze dit allemaal kunnen vinden in dezelfde persoon dan kunnen ze zeer trouw zijn en vastberaden zijn om hun hart te behouden.

De grootste moeilijkheid voor de tweelingen in de liefde is om een emotie te vinden die aanhoudt. Zeker wanneer ze ouder worden en beginnen te beseffen dat ze reeds in een herhaalmodus zitten.

Hun persoonlijkheid is moeilijk te doorgronden. Ze geven weinig prijs over zichzelf en zijn er vooral om te praten over dingen die niet over zichzelf gaan. Ze zijn ook nooit zeker waar ze zelf naartoe willen. Het kan daarom zijn dat de tweelingen plots een heel andere weg inslaan. Dit kan door hun geliefden achter te laten.

Vrienden en familie

Tweelingen zijn zeer sociale wezens en genieten ervan om tijd door te brengen met vrienden en familie. Zeker met de jongere generaties. Tweelingen hebben een nood aan sociale contacten en genieten om te praten. Ze zoeken dan vooral naar begrip. Altijd kijkend naar sterke mensen om mee te communiceren. Wanneer er geen interessant gesprek kan worden gevoerd zullen ze heel snel de interesse verliezen. Het is voor hen nodig om geïnspireerd te blijven.

De familie is ook van groot belang voor de tweelingen. Zeker wanneer ze kinderen hebben. Een emotionele band met de kinderen is dan ook zeker een noodzaak voor hen. Voor hun familie zijn ze totaal anders dan voor hun potentiële partners. Terwijl ze nogal veeleisend kunnen zijn en vaak onrealistische eisen stellen, zullen ze dat voor hun familie niet doen.

Lees ook :  Relatie tussen Leeuw En Stier

tweelingen eigenschappen

Carrière en financieel

Ze hebben voortdurend die verandering nodig. En hebben nood aan intellectuele prikkels die ze moeten ontvangen uit hun job. Ze hebben vaak een hoge intelligentie en kunnen vaak gevonden worden in de bedrijfswereld onder de advocaten, schrijvers, journalisten, sprekers…

Elke mogelijkheid om te communiceren zal voor hen een uitdaging zijn en zal hen dus heel goed liggen. Ze kunnen makkelijk meerdere taken per keer verwerken en zullen graag in probleemoplossende situaties terechtkomen.

Over het algemeen zijn tweelingen niet bezig met geld. We vinden ze terug in mensen die zeer strict omgaan met betalingen en met geld. Dit kan vaak aan de hand van een dagboek opgemerkt worden. Ze zullen rekeningen en andere financiële administratie nauwlettend bijhouden. Zonder het zelf te beseffen. In andere gevallen kunnen ze heel slecht omgaan met geld en daardoor deze strikte omgang uit noodzaak ontwikkelen.

De mannelijke tweelingen

De mannelijke tweelingen zijn enorm levendig. Ze zullen nooit teleurstellen op momenten waar het lijkt spaak te lopen. Hij is zeer avontuurlijk en humoristisch. Dat maakt hem vaak de perfecte partner. Ze zullen van nature heel snel beginnen flirten en zijn daarom vaak te vinden in sociale aangelegenheden.

Ze zijn zeer aantrekkelijk tot anderen omdat ze zo moeilijk te doorgronden zijn. Wanneer een relatie aangegaan wordt met een mannelijke tweeling dan is het zeker geen goed idee om afhankelijk te gaan worden van die persoon. Hij heeft ruimte nodig en vrijheid. Dat moet ook gevolgd worden door mentale stimulatie en afwisseling. Wanneer we het hart willen winnen van deze man dan is het belangrijk dat we grappig zijn. Maar ook avontuurlijk. Lachen met zijn grappen en klaarstaan om elke dag nieuwe dingen te leren over de persoon is een must. Het is wel zo dat zij moeilijk over emoties kunnen praten.

Lees ook :  Relatie en Liefde tussen Tweelingen en Leeuw

Op seksueel vlak kan alles voor de wind gaan. Wanneer de partner echter geen zin heeft om nieuwe dingen te ondernemen dan kan het snel saai worden. Hij heeft vooral nood aan nieuwe dingen, nieuwe ervaringen en voldoende vrijheid om zichzelf te zijn.

De vrouwelijke tweelingen

vrouw tweelingen

Wanneer we met de vrouwelijke tweelingen een relatie aangaan of willen aangaan, dan is het belangrijk dat we deze verschillende persoonlijkheden leren te aanvaarden. Ze kan op het ene moment zeer spontaan zijn, terwijl ze op het andere moment enorm afstandelijk kan worden. Dat is het resultaat van deze tweestrijd in de persoonlijkheid.

Ze zijn altijd klaar om iemand nieuw te ontmoeten en zullen maar al te graag in een zorgeloze relatie gaan stappen.

De tweelingen zijn niet meteen verlegen maar kunnen toch veel geduld vragen op vlak van relaties. Wanneer ze echter iemand gevonden heeft die aan haar seksuele en aan haar intellectuele noden kan voldoen, dan is ze zeker iemand om een gezin mee te starten.

Dit kan echter gebeuren op een zeer ongebruikelijk moment.

Deel dit bericht

Scroll naar boven