Relatie En Liefde tussen Tweeling en Tweeling

De combinatie van twee Tweeling sterrenbeelden in een relatie is vaak enorm speciaal. Beiden zullen zichzelf herkennen in de ander, wat zowel positieve als negatieve eigenschappen met zich mee brengt. Vaak zijn twee mensen van hetzelfde sterrenbeeld aan elkaar gewaagd en dat maakt deze combinaties erg boeiend. Aangezien Tweelingen vaak erg passievolle mensen zijn, kan de liefde tussen dit sterrenbeeld werkelijk tot iets prachtig uitgroeien.

twee tweelingen relatie

Rusteloos

Tweelingen staan erom bekend dat ze niet graag stilzitten. Ze hebben afwisseling nodig en zijn de hele tijd bezig met het ontdekken van nieuwigheden. Hoewel in een relatie twee Tweelingen zich samen prima kunnen vermaken, zal dit ook wel eens frustratie met zich kunnen meebrengen.

Wanneer één van de twee nood heeft aan rust, zal de ander dit signaal misschien niet meteen opvangen en toch nerveus blijven verder gaan. Tweelingen zijn vaak mensen die zich enorm focussen eenmaal ze een idee hebben. Ze zijn er dan nog moeilijk vanaf te brengen en dat zorgt er wel eens voor dat ze oneindig gaan door ratelen over dat ene onderwerp, tot anderen er gek van worden. Zelfs wanneer twee Tweelingen elkaars karakter in de ander zullen herkennen, is het toch wijselijk voor hen om even stil te staan bij het feit dat sommige van hun karaktertrekjes niet altijd even zeer in dank worden afgenomen.

Om een voorbeeld te noemen; wanneer de één ’s avonds op het briljante idee komt om een boek te schrijven, zal die daar zo actief mee bezig zijn dat hij/zij geen oog meer kan dicht doen die nacht en er meteen aan moet beginnen. Ter frustratie van de andere partij uiteraard, want die wil dan erg graag gaan slapen. Erg belangrijk dus in de relatie tussen twee Tweelingen is om toch te proberen om de rust te behouden. Deze twee sterrenbeelden zijn bezige bijen die vaak met tientallen dingen tegelijk in het hoofd zitten. Dat zorgt voor erg drukke relatie, waar af en toe nood is aan ‘pauze’ als ze dit willen volhouden.

Lees ook :  Sterrenbeeld Vissen | Betekenis En Eigenschappen

tweeling relatie liefde

Fantasierijk en wisselende stemmingen

Tweelingen zijn mensen die er geen probleem mee hebben om in hun eigen wereld te vertoeven. Het zijn vaak enorme dromers en daarbij ook nog eens erg artistiek aangelegd. In een relatie tussen twee Tweelingen zullen deze eigenschappen hen ten goede komen. Ze kunnen elkaars dromen kracht bij zetten door helemaal mee te gaan in de fantasie van de ander. Tweelingen zijn erg sociale mensen, wat hen ook uitstekende luisteraars maakt. Doordat ze echter vrij impulsief en dromerig zijn van aard, kunnen ze  -ongewild- echter wel eens de verkeerde raad geven.

Tweelingen hebben ook last van echte ‘moodswings’, of wisselende buien. Terwijl ze de ene week overlopen van energie en enthousiasme, zullen ze de week erna misschien nergens nog zin in hebben. Vaak zijn Tweelingen mensen die aan veel dingen tegelijk beginnen. Maar moeite hebben om daarna één project volledig af te werken. Ze zien er zelf geen graten in om dit bijvoorbeeld weken of maanden later pas terug op te pikken, maar door hun partner kan dit wel als erg onverantwoordelijk beschouwd worden. Wanneer hun wederhelft echter ook een Tweeling is, zal die zichzelf herkennen in dit soort situaties. Hoewel ze zich kunnen frustreren aan het wisselende gedrag van hun partner, zullen ze hier in de meeste gevallen wel respect voor opbrengen. Ze begrijpen namelijk waarom hij/zij deze dingen doet.

Lees ook :  Relatie Tussen Maagd En Boogschutter

Liefde tussen tweelingen

Een Tweeling is een enorme flirter, ongeacht of de Tweeling nu een vrouw of een man is. Met hun charme weten ze menig persoon rond hun vinger te draaien. Ze houden van praten en doordat ze in veel dingen interesse tonen, zullen ze ook met veel mensen een ware connectie kunnen maken. Het maakt Tweelingen bijzonder aangename personen om bij te zijn. Ze zijn vlot en erg boeiend om naar te luisteren.

Hoewel het op het eerste zicht niet zo lijkt, is de Tweeling toch op zoek naar ware liefde en geborgenheid. Ze geloven namelijk echt dat liefde op het eerste gezicht bestaat. Hals over kop verliefd worden kennen ze dus ook maar al te goed. Tweelingen zullen het aanvankelijk moeilijk hebben om zich te binden in een relatie, zeker op lange termijn wanneer deze saai dreigt te worden. Toch zijn het enorm passionele mensen, want eenmaal een Tweeling zijn partner gevonden heeft, gaat die tot het uiterste om die persoon tevreden te stellen. Ze houden ervan om hun geliefde te verrassen en te verwennen, dus twee Tweelingen samen zorgt vaak voor erg charmerende relaties.

Hoewel seks voor een Tweeling niet het belangrijkste is in hun liefdesleven, zal het toch voor een groot deel uitmaken hoe fel ze zich hechten aan hun partner. Voor hen is het namelijk niet gewoon geslachtsgemeenschap, maar werkelijk de liefde bedrijven. Ze zijn hierin ook erg open en hebben er geen problemen mee om hierover te gaan vertellen. Seks is voor de Tweeling allesbehalve een taboe onderwerp. Dat is voor twee Tweelingen in een relatie dus erg fijn, want ze zullen ze het gevoel hebben dat ze alles zonder problemen met elkaar kunnen delen.

Lees ook :  Sterrenbeeld Leeuw | Betekenis En Eigenschappen

relatie tweeling

Negatieve kantjes

Tweelingen zijn dan wel uitstekende partners, toch hebben ze – zoals iedereen – ook hun negatieve kanten. Wanneer ze bijvoorbeeld het gevoel hebben dat ze aan teveel regels onderworpen zijn, zullen ze zichzelf meer vrijheid willen toekennen. Wanneer een Tweeling het gevoel heeft dat het hem ergens te nauw wordt. Dan zal die proberen om zich er vanonder uit te muizen. Wanneer de twee sterrenbeelden dan samen een relatie hebben. Dan kan het erg spannend worden. Zeker wanneer er belangrijke beslissingen moeten genomen worden. Vaak zal hierbij de meest dominante Tweeling het voortouw nemen en de knopen doorhakken.

Ook het feit dat Tweelingen soms erg impulsief handelen kan problemen geven in een relatie. Hoewel ze alles met heel veel liefde en goede bedoelingen doen, zijn ze vaak nog erg naïef naar de buitenwereld toe. Voor twee Tweelingen kan dit wel eens voor chaos zorgen in hun relatie. Ondanks hun drukke bestaan hebben ze namelijk wel nood aan de rust en geborgenheid van een echte ‘thuis’ en die moeten ze ook kunnen vinden bij hun partner. Beide Tweelingen zullen dus af en toe een stapje terug moeten nemen om het kalmer aan te doen. Zeker als ze een stabiele relatie willen opbouwen en behouden.

Hoewel men vaak zegt dat je van liefde alleen niet kan leven, bewijst de Tweeling toch dat het één van de meest noodzakelijke dingen is in een relatie. Ze zijn uitstekende, begrijpende partners voor elkaar. Wanneer ze de juiste balans kunnen vinden tussen hun vele hobby’s en tijd om te rusten. Dan zullen ze een erg sterke, afwisselende relatie opbouwen.

Deel dit bericht

Scroll naar boven