Sterrenbeeld Vissen | Betekenis En Eigenschappen

Sterrenbeeld Vissen

Datum: Van 19 februari tot 20 maart

Bijbehorende sterrenbeelden: Maagd en Stier

Vissen zijn zeer vriendelijk, ze zullen zich vaak terugvinden in grote bedrijven. Ze zijn altijd bereid om anderen te helpen en zullen daarvoor niks terugvragen. De vissen behoren tot het element water en hebben daardoor een groot gevoel voor empathie en een goed ontwikkelde emotionele capaciteit. De planeet die heerst over de vissen is Neptunus. Dat betekent dat vissen een goede intuïtie hebben, meer dan anderen. Ze hebben ook artistiek talent. Neptunus staat in verband met muziek, om die reden hebben de vissen heel vaak iets met muziek te maken. Het zijn vrijgevige mensen. Ze zijn trouw en dragen graag zorg voor anderen.

Mensen die geboren worden met dit sterrenbeeld hebben een goed begrip van het leven en kunnen een zeer goede emotionele relatie aangaan met anderen. Hebben enorm veel wijsheid in zich en doordat ze beheerst worden door Neptunus kunnen ze vaak in de rol van de martelaar terechtkomen. Dat trekt dan meestal de aandacht van anderen.

Het zijn enorm vergevingsgezinde mensen zullen nooit een oordeel over iemand vellen. Ze zijn de meest tolerante mensen van alle verschillende sterrenbeelden.

Liefde en seksualiteit

Diep in hun hart zijn de vissen enorm romantisch. Ook zijn ze zeer trouw en zullen ze al hun liefde geven aan hun partner. Het zijn passionele mensen die nood hebben aan een echte connectie meth un partner. Relaties op de korte termijn zijn niet meteen wat de vissen willen.

Lees ook :  Relatie Tussen Maagd En Boogschutter

Wanneer ze een relatie hebben of iemand graag zien kunnen ze enorm loyaal en zeer zorgzaam zijn. Daar wordt helaas ook soms misbruik van gemaakt want ze doen dit automatisch, zonder daar echt goed over na te denken.

sterrenbeeld vissen

Vrienden en familie

Ze zijn heel zacht van aard en houden ervan om zorg te dragen voor iemand. Het kunnen de beste vrienden zijn die je ooit hebt gehad. Wat ze zelfs zullen doen is hun eigen behoeften en eisen laten vallen om anderen daarmee een plezier te doen.

Het zijn loyale mensen de vissen, ze zijn toegewijd en hebben een groot medelevend gevoel voor de medemens. Bij elk probleem zullen ze hun uiterste best doen om dit op te lossen. Sterk afgaand op hun intuïtie, daardoor kunnen ze regelmatig merken dat er iets verkeerd is. Dat kan zelfs vooraleer er daadwerkelijk iets gebeurt. Ook zullen ze zeker niet aarzelen om hun gevoelens te tonen bij de mensen rondom hen. Ze verwachten echter ook van de anderen dat ze zo open kunnen zijn als hen. Communicatie is daarom heel belangrijk voor de vissen.

Carrière en financieel

Sterk afgaand om de intuïtie en dromerig. Vissen voelen zich het best op hun best wanneer hun creativiteit ten volle kan worden benut. Dat vinden ze zelfs nog interessanter wanneer het gaat om liefdadigheid.

Professionele functies die horen bij de vissen zijn advocaat, dierenarts, muzikant, sociaal werker en verpleegster.

Vissen zijn geïnspireerd door de nood om andere mensen te helpen. Om andere mensen hun leven beter te maken. Altijd klaar om te helpen zelfs wanneer ze daarvoor bepaalde grenzen moeten doorbreken. Het zijn gevoelsmensen, houden van hard werken en staan altijd klaar.

Lees ook :  Relatie tussen Leeuw en Weegschaal

Financiën is niet meteen één van de grote interessegebieden van de vissen. Toch zullen ze ervoor zorgen dat voldoende geld kunnen verdienen om hun dromen te verwezenlijken. Ze kunnen echter wel veel geld spenderen zonder daar echt goed over na te denken. Hoewel ze zullen zorgen dat er voldoende geld overblijft om te leven.

vissen betekenis

De mannelijke vissen

Mannelijke vissen zijn enorm romantisch ingesteld. Ze leven ervoor om lief te hebben en om de ander te plezieren. Het is dan ook een goede manier om ons volledig open te stellen voor de mannelijke vissen, wanneer we met hem een relatie willen starten. Of wanneer we hem gevoelens willen doen krijgen voor ons.

Door in te spelen op hun kenmerken kunnen we makkelijker het hart winnen van de vissen. Dat is dan vooral zijn vriendelijkheid, gevoeligheid en zijn medeleven tegenover dier en mens.

Altijd aan het kijken waar hij anderen kan helpen. Weet exact wat hij wil. Toch is er ook een problematisch kantje aan dat karakter. Zijn drang om anderen te plezieren kan ervoor zorgen dat hij heel snel gemanipuleerd wordt. En kan door leugens soms heel ernstig gekwetst worden.

Ook zal hij zijn wilde verbeelding gebruiken om je te plezieren. Ze houden ervan om te lachen, dus wanneer hij vindt dat je grappig bent. Dan kom je al een heel eind met hem en ziet een relatie er misschien wel aan te komen.

Langs de buitenkant ziet hij er uit als een kalm persoon. Echter is dat niet meteen hoe de vissen in elkaar steken. Ze vechten vaak tegen sterke emotionele gevoelens binnenin. Daarom is het een goed idee om hem zodanig op zijn gemak te stellen dat hij zich volledig kan openstellen en zijn gevoelens kan openbaren.

Lees ook :  Relatie tussen Vissen & Ram

Daarnaast kunnen ze ook heel goed anderen hun emoties bevatten. Een relatie met mannelijke vissen zal emotioneel zeer sterk zijn.

De vrouwelijke vissen

Vrouwelijke vissen zijn ook zeer vriendelijk en hebben een grote verbeelding. Ze hebben en tonen medeleven tegenover alle andere mensen. Het zijn ook zeer gevoelige vrouwen. Wanneer we met vrouwelijke vissen willen in een relatie treden, dan dienen we toch onze meest romantische kant te laten zien. Ook humor is hier belangrijk en we moeten goed kunnen luisteren.

De persoonlijkheid van de vissen laat toe om iemand heel sterk lief te hebben. Wanneer haar aandacht gericht wordt op jou, dan zal ze heel snel open worden. Ook op seksueel vlak is dit een zeer interessante persoon en zal altijd vol verrassingen komen staan in de slaapkamer.

Het zijn wezens die zich graag bezighouden met het onzichtbare en daarom zijn ze ook vaak spiritueel aangelegd. Ze gaat sterk af op haar intuïtie en kan heel snel opmaken of iemand geïnteresseerd is in haar, of als dit louter en alleen om seks gaat. Wanneer we eerlijk zijn met haar zal ze onmiddellijk een sterke band voelen met de persoon in kwestie.

Het zijn gevoelige vrouwen maar kan niet snel iemand vergeven noch vergeten. Wanneer haar hart in het verleden gekwetst geweest is, dan zal ze zich niet zo snel terug kunnen openstellen voor een nieuwe relatie.

Deel dit bericht

Scroll naar boven