Sterrenbeeld Stier | Betekenis En Eigenschappen

Sterrenbeeld Stier

Datum: Van 20 april tot 20 mei

Bijbehorende sterrenbeelden: Schorpioen, Kreeft

De stier is zeer praktisch en goed geaard. Het is het signaal dat de vrucht van de arbeid gaat oogsten. Ze hebben een hoge nood aan liefde en schoonheid. Ook zijn ze sterk gericht op de fysieke en materialistische wereld. Mensen die onder dit sterrenbeeld vallen zijn uiterst sensueel en tactisch. De zintuigen die het best zijn ontwikkeld zijn de smaak en de aanraking.

Het zijn één van de meest stabiele sterrenbeelden en de stier is ook iemand waar we altijd kunnen op rekenen. Ze zullen bij hun keuze blijven en volhouden tot ze voldoende genot hebben ondervonden.

De stier is een teken van het element aard. Net als bij de maagd en de steenbok hebben ze een zeer gegronde aard. Waarin ze praktisch en realistisch kunnen nadenken. Ze vinden het makkelijk om geld te verdienen en hetzelfde project te blijven volhouden voor enkele jaren. Hoewel dit vaak verward kan worden met koppigheid, toch zien we dat ze zeer gedreven kunnen zijn aan een bepaalde opdracht. Vooral dan om die tot een goed einde te brengen.

Mensen die geboren zijn onder dit sterrenbeeld zijn vaak harde werkers in het bedrijf waar ze werken. Ze kunnen ook heel goed vriendschappen of relaties onderhouden op de lange termijn. Ze zijn er voor mensen waar ze om geven en kunnen soms nogal wat overbezorgd, beschermend, conservatief en materialistisch overkomen.

De planeet die het sterrenbeeld stier beheerst is Venus. Venus is de planeet van de liefde van de aantrekking. Maar ook van de schoonheid, creativiteit en van de voldoening. Dit zal ervoor zorgen dat de stier een uitstekende artiest kan worden. Maar ook heel creatief kan zijn met voeding bijvoorbeeld.

Lees ook :  Relatie tussen Tweelingen en Weegschaal

Ze houden echter niet van plotse veranderingen en houden alles liever zoals het is. Kritiek kunnen ze moeilijk verdragen en zijn niet graag afhankelijk van andderen. Zeker niet op emotioneel vlak.

stier betekenis

Liefde en seksualiteit

In een relatie met de stier moeten we zeker geduld hebben. Ze kunnen enorm sensueel zijn en hebben een sterke drang naar geur en smaak. Wanneer ze echter zeer intiem worden met hun geliefde kunnen ze wat aanhankelijk worden. De stier is wel een sterrenbeeld die iemand anders het initiatief kan laten nemen.

Voor een relatie op de lange termijn kiezen ze vaak voor mensen uit dezelfde sociale omgeving als hen. Ze zullen zelden voor iemand kiezen die niet kan voldoen aan hun basis verwachtingen. Het zijn diegene die aandacht schenken en willen krijgen aan de hand van geschenken en andere materiële dingen.

Toch kunnen ze ook heel snel gefrustreerd worden, waaruit agressie kan voortvloeien.

Vriendschappen en familie

Mensen die geboren zijn in het sterrenbeeld stier zijn zeer loyaal en zullen altijd helpen bij vrienden. Hoewel ze natuurlijk ook gesloten kunnen overkomen voor de wereld rondom hen. Dat verandert wanneer ze voldoende vertrouwen hebben opgebouwd bij deze bepaalde persoon. Veel vriendschappen zijn reeds ontstaan gedurende de kindertijd en kunnen een leven lang mee gaan. Wanneer ze klaar zijn om een intieme verbintenis aan te gaan met een ander persoon, dan zullen ze alles doen om de relatie te blijven voeden en het in stand te houden, ook gedurende zeer moeilijke periodes.

De stier is sterk familiaal gericht en zal daar dus ook heel veel belang aan hechten. Het is een persoon die houdt van kinderen en graag tijd doorbrengt met mensen die van hem of haar houden. Ze zullen dan ook heel vaak een familiefeest geven of een feest voor vrienden organiseren.

Lees ook :  Relatie tussen Leeuw en Kreeft

stier eigenschappen

Carrière en Financieel

De stier houdt van geld en zal er geen probleem mee hebben om hard te werken om dat geld te verdienen. Ze zijn sterk te vertrouwen, werken hard en zijn geduldig. Dat kan zowel als werknemer of als leider zijn. Wanneer ze op een bepaald project hun aandacht gevestigd hebben zullen ze die aandacht dan ook nergens anders aan besteden. Het maakt dan voor hen niet uit wat er rond hen gebeurt.

Hun job is voor hen een manier om hun materiële noden te kunnen vervullen. Om die reden zullen ze zich daar dan ook voor de volle 100% voor inzetten.

De stier is ondanks zijn materiële noden, toch zeer sterk gericht op zijn financiën. Ze zullen daarom minder snel te maken hebben met onbetaalde rekeningen of schulden. Zullen ook heel vaak geld opzij zetten voor tijden van nood en kunnen even goed rondkomen met een laag inkomen als met een hoog inkomen.

De stier is vaak tewerkgesteld in de financiële wereld, tuinbouw, landbouw, hotel, restaurant of andere culinaire functies.

De mannelijke stier

Wanneer we op zoek zijn naar een sterke en vrijgevige man, dan is de stier de persoon die we nodig hebben. We kunnen hem volledig vertrouwen. Hij is geduldig en kan zeer zachtt zijn voor mensen waar hij om geeft. Daarbij moet de liefde en aandacht zeker van beide kanten komen.

Hij wordt niet gauw in de verleiding gebracht van een andere vrouw. Ook al gebeurt dat zeer suggestief. Ze nemen niet graag het initiatief om iemand uit te vragen en kunnen daardoor nogal onzeker overkomen.

Lees ook :  Sterrenbeeld Vissen | Betekenis En Eigenschappen

Dit komt doordat hij tijd nodig heeft om het vertrouwen op te bouwen. Hij lijkt moeilijk te doorgronden, alsof hij gemaakt is van steen. Houdt meer van comfortabele plaatsen zoals thuis of ergens waar het rustig is. En niet zo zeer van hypermoderne en populaire aangelegenheden.

Op seksueel vlak is de stier zeer geduldig en ziet het meer als een teken van liefde waaruit plezier voortvloeit. Vergeven na bedrog is voor hem zeer moeilijk.

De vrouwelijke stier

Wanneer we een vrouwelijke stier willen verleiden dan moeten we zeker onze tijd nemen. We zullen ons gevoel voor romantiek zeker moeten gebruiken. Dat komt omdat ze wilt versiert worden op een rustige en ietwat langdradige manier. De partner of toekomstige partner van de vrouwelijke stier moet weten dat alles zeer rustig aan zal evolueren. Ze zal zelden in een seksuele relatie betrokken raken zonder daar zeer goed en diep over na te denken.

Het is een vrouw die verlangt naar echte liefde en zekerheid. Ze zal om die reden niet vaak de controle verliezen over haar emoties of verlangens. Wanneer iemand het hart wilt verover van de vrouwelijke stier, dan zal die zeker zijn tijd moeten nemen.

Wanneer ze echter verliefd wordt, dan kan zeer toegewijd zijn en loyaal. Het is iemand die haar partner zal blijven steunen zolang hij eerlijk en oprecht is met haar.

Ze houden van mooie dingen maar wil niet het gevoel hebben dat ze opgejaagd wordt. Ze moet haar tijd kunnen nemen om comfortabel en zeker te worden van haar toekomstige partner. Wanneer dit moment is aangebroken dan zal ze gelukkig zijn en haar hart voor de volle 100% geven aan de persoon waar ze van houdt.

Deel dit bericht

Scroll naar boven