Sterrenbeeld Schorpioen | Betekenis En Eigenschappen

Sterrenbeeld Schorpioen

Datum: Van 23 oktober tot 21 november

Bijbehorende sterrenbeelden: Stier en Kreeft

De schorpioen is een zeer passioneel en assertief persoon. Ze zijn vastberaden en komen vlug tot een besluit. Ze zullen iets onderzoeken tot ze de waarheid te weten komen. Schorpioen is een grote leiderfiguur. Altijd op de hoogte van de situatie.

De schorpioen behoort ook tot het element water, ze hebben dus een voorliefde om emoties te ervaren en te tonen. Hoewel emoties zeer belangrijk zijn voor dit sterrenbeeld. Toch manifesteert zich dat anders dan bij de andere sterrenbeelden die tot het element water behoren. Zo zal de schorpioen bijvoorbeeld altijd een geheim kunnen bewaren. Het maakt niet uit wat voor geheim het hier betreft.

Pluto, de planeet van de transformatie en vernieuwing heerst over dit sterrenbeeld. Schorpioenen zijn bekend om hun kalmte en hun luchtig gedrag. Ze worden ook heel vaak gezien als mysterieus. Mensen zeggen vaak dat schorpioenen makkelijk agressief kunnen worden. Misschien komt dat wel doordat ze de regels van het universum goed begrijpen.

Sommige schorpioenen kunnen ouder lijken dan dat ze eigenlijk zijn. Het zijn uitstekende leiders omdat ze zeer toegewijd zijn tot wat ze doen. Ze haten bijvoorbeeld mensen die oneerlijk zijn. Kunnen ook heel snel jaloers worden en zijn achterdochtig. Ze moeten zich dus leren aanpassen aan het verschillend gedrag van de mensen. Het zijn over het algemeen zeer moedige mensen en hebben daarom ook een heel uitgebreide sociale kring.

Lees ook :  Sterrenbeeld Kreeft | Betekenis En Eigenschappen

schorpioen sterrenbeeld betekenis

Liefde en seksualiteit

De schorpioen kan gezien worden als het meest sensuele wezen van alle sterrenbeelden. Ze zijn zeer passioneel en om die reden is intimiteit dan ook heel belangrijk voor hen. Ze willen uiteindelijk intelligente en eerlijke partners om mee verder te leven.

Wanneer ze verliefd worden kunnen ze zeer toegewijd zijn en trouw. Hoewel ze de relatie zeker gaan beginnen met uiterste bedachtzaamheid en zeer voorzichtig zullen zijn. Omdat ze soms meer tijd nodig hebben om respect en vertrouwen op te bouwen tegenover de partner.

Vrienden en familie

Eerlijkheid is één van de belangrijkste capaciteiten die de schorpioen kan bieden. Mensen die met dit sterrenbeeld op onze planeet terechtkomen zijn enorm toegewijd en trouw. Dat kan gezien worden op vlak van werk, maar ook op sociaal vlak. Ze zijn intelligent en zouden zich beter voelen in een omgeving met liefhebbende en grappige mensen. Het is iemand die boordevol verrassingen zit en dus duidelijk kan geven wat je nodig hebt. Maar wanneer je hen ooit laat staan, dan is er helaas meestal geen weg terug. Omdat schorpioenen zeer emotioneel zijn, het is daarom dan ook onmogelijk, wanneer ze gekwetst zijn om hen op te beuren. Gelijk ook wat we ook proberen.

Carrière en financieel

Schorpioenen zijn zeer goed vertegenwoordigd in hogere functies van de bedrijfswereld. Omdat ze probleemoplossend denken, maar ook zeer creatief kunnen zijn. Wanneer ze een bepaald doel zichzelf opleggen, dan zullen ze dit nooit of te nimmer opgeven.

De manier waarop ze problemen aanpakken zorgt ervoor dat ze enorm goede managers kunnen worden. Ze zullen ook nooit zaken met vriendschap gaan mengen.

Lees ook :  Boogschutter Sterrenbeeld | Betekenis En Eigenschappen

Hoewel ze ook in andere sectoren terechtgesteld worden. Dit zijn dan vooral wetenschappelijke functies, maar ook politieagent en onderzoeker.

Ze hebben een groot respect voor alle mensen en vragen dit respect dan ook terug. Ze kunnen makkelijk met een bepaald budget leven. Doordat het harde werkers zijn kunnen ze ook makkelijk hun eigen financiële situatie verbeteren. Geld is voor hen zeer belangrijk, om die reden gaan ze er niet gek mee doen. Ze houden van sparen. Je zal ze ook weinig een impulsieve investering zien doen.

schorpioen eigenschappen

De mannelijke schorpioen

Wanneer we een mannelijke schorpioen aan de haak willen slaan. Of wanneer we ons reeds in een relatie bevinden met een schorpioen. Dan kunnen we zien dat ze zelfvertrouwen hebben, zeer intens zijn. Dat ze ook een zeer goed ontwikkelde seksuele kant hebben. En een winnaarsmentaliteit hebben.

Er zijn echter ook negatieve kanten die gepaard gaan met dit sterrenbeeld. Zo kunnen ze zeer jaloers zijn en ook obsessief. Wanneer we een schorpioen willen vermijden moeten we ook een soort mysterie rondom ons persoon kunnen creëren.

Met deze mannen is het allemaal een uitdaging en willen ze winnen. Het mag hen dus niet al te makkelijk gemaakt worden. Door eerlijk te zijn en affectie te tonen kunnen we echter goeie punten scoren.

Ze worden aangetrokken tot vrouwen met zelfvertrouwen en vrouwen die graag flirten. Hoewel er meer nodig is dan enkel fysieke aantrekkingskracht om hem uiteindelijk op de knieën te krijgen.

Er moet ook een emotionele band zijn. Want dat is voor hen zeer belangrijk. Ze willen een seksualiteit ervaren die boven de fysieke limiet gaat. dus wanneer weh en in ons leven willen hebben, dan moeten we onze ziel blootleggen. Het is ook een man die volledig in controle moet zijn. Een dominante persoonlijkheid zal de schorpioen dus niet behagen.

Lees ook :  Relatie tussen Leeuw en Weegschaal

De vrouwelijke schorpioen

Voor de vrouwelijke schorpioen kunnen ervan uitgaan dat ze niet meteen al haar geheimen zal vertellen. Ze hebben een kalm karakter, althans dat wordt toch getoond aan de buitenwereld.

Ze kunnen zeer vriendelijk zijn en hebben een sterke drang om goed te doen in de wereld. Wanneer we hen willen verleiden dan moeten we geduldig zijn en moeten we vaak de controle aan haar kunnen overlaten. Goed kunnen luisteren is ook zeer belangrijk, vooral dan aandachtig luisteren wanneer ze het woord voert.

Wanneer we met haar daten dan kan dat een leuke belevenis worden. We mogen echter niet te hard nadenken bij haar wilde kant. Zeker niet op vlak dat ze makkelijk te verleiden is. Seks zal er zeker niet komen de eerste keren dat we met haar uitgaan.

Haar liefde verdienen heeft dus tijd nodig en vooral geduld. Maar wanneer ze verliefd wordt zal ze alles geven om de relatie gezond te houden. De vrouwen kunnen zeer bezitterig worden maar zijn altijd zeer toegewijde partners. Door eerlijk te zijn en discussies te vermijden kunnen we een heel eind komen. Ze is niet het type vrouw die heel snel gaat vergeven en vergeten.

Ze zijn nieuwsgierig, daarom is het belangrijk dat we haar regelmatig eens verrassen.

Deel dit bericht

Scroll naar boven