Relatie Tussen Weegschaal en Maagd

Maagd en weegschaal zijn zeer bijzonder doordat ze een belangrijke gave hebben om anderen te lezen als het ware. Deze twee mensen zullen elkaar meestal op een rustige manier leren kennen. Een one night stand zit er niet meteen in want de maagd zal ervan uitgaan dat wanneer iets moet gebeuren, het hoe dan ook toch gaat gebeuren. Hoe rustiger, hoe beter de fundering kan gebouwd worden om elkaar beter te leren kennen.

De weegschaal wilt bewonderd worden door hun partner. Maar dat moet op een goedhartige en bewuste manier gebeuren. De maagd geniet ervan wanneer ze voluit kunnen spreken en de ander met vol enthousiasme aan het luisteren is. Weegschalen kunnen gezien worden als aanbidders voor de maagd omdat ze goed kunnen luisteren. Toch zal de maagd op geen enkele manier proberen om het ego te strelen van de weegschalen, zeker niet wanneer dit halfhartig of onvoldoende gemeend is.

Maagd sterrenbeeld

Briljante mindset

Om de relatie tussen maagd en weegschaal tot stand te laten komen, dienen er een aantal zaken gebeuren. Eerst en vooral moet de maagd geprikkeld worden door de briljante geest van de weegschaal. Dat is wat de maagd wilt terugvinden in een partner. Maagden zullen op een zeer verfijnde manier alle gebeurtenissen rustig gaan analyseren. Wanneer de weegschaal daadwerkelijk geïnteresseerd is in de maagd, dan zal die ervoor zorgen om te voldoen aan de wensen van de potentiële partner. Een maagd doet het liever rustig en heeft geen behoefte om in extreem sociale situaties terecht te komen.

Lees ook :  Relatie tussen Leeuw en Kreeft

De weegschaal is echter wel een zeer sociaal persoon en kan mensen makkelijk op hun gemak stellen. Ze kunnen ook zeer aftastend en plagerig overkomen op een romantische manier. Waardoor de intenties voor de maagd wel heel duidelijk worden.

Lange gesprekken

Ze houden beiden van lange interessante conversaties en willen hun potentieel op dat vlak zeker tonen aan de ander. Het analyserend talent van de maagd kan uiteindelijk zorgen voor zenuwachtigheid wanneer de weegschaal voortdurend recht uit het hart gaat spreken.

De maagd is liever alleen of in een selecte sociale omgeving vertegenwoordigd. Voelt zich goed tussen mensen met dezelfde interesses of mensen waar voldoende raakvlakken mee te vinden zijn. Deze raakvlakken kunnen de intellectuele en geestelijke interesses van de maagd prikkelen waaruit interessante gesprekken kunnen voortvloeien. Wanneer men voelt dat de weegschaal niet in staat is om te gaan met het analyserend en plannend gedrag van de maagd, dan zal de relatie tussen maagd en weegschaal hoogstwaarschijnlijk niet verder gezet worden.

Ze zullen echter heel wat respect opbrengen voor de klare geest van de weegschaal en hun drang om balans te vinden in alle aspecten uit het leven. Ze zijn allebei bewust van wat ze kunnen en niet kunnen doen om de relatie of de dates naar een hoger niveau te tillen.

Weegschaal sterrenbeeld

Open versus eerder gesloten

Maagden zijn minder geneigd om veel te vertellen uit hun privéleven. Zeker niet in het begin van de kennismaking tussen beide potentiële partners. De weegschaal zal daardoor meer over zichzelf gaan praten. Dit kan de verkeerde richting uitgaan wanneer er teveel geroddeld wordt over voornamelijk voormalige relaties. Voor de maagden kan dit meteen lijken alsof de weegschalen toch niet meteen het vertrouwen waard zijn. En kan er zelfs vooraleer er zelfs een relatie gaat ontstaan tussen de maagd en weegschaal, al een einde aan de match komen.

Lees ook :  Relatie tussen Tweelingen en Weegschaal

Drastische verschillen zien we in de manier waarop de maagd en weegschaal op het leven terugkijkt. De maagden bekijken het leven vanuit de grond, gaan niet gaan zweven en nemen dingen niet al te licht op. Dit kan de weegschaal gaan frustreren omdat die niet gewoon is om alles op voorhand tot in de puntjes te gaan plannen. Wat uiteindelijk kan zorgen voor frustratie bij de maagd, die het niet kan hebben dat iemand zo licht over het leven gaat. Al zeker niet wanneer dit misschien een toekomstige partner betreft.

Hoewel er heel wat verschillen te vinden zijn tussen maagd en weegschaal. Toch zal er langs de kant van de weegschalen niet meteen een strijd losbarsten om macht in de relatie. Zij willen liever de vrede behouden in de relatie en zullen dankzij hun sociale vaardigheden op die manier heel wat conflicten kunnen vermijden. Het kan zelfs lijken voor de buitenwereld in de relatie tussen weegschaal en maagd, dat de maagden hier de touwtjes in handen hebben. Al zal de maagd zijn partner volledig zien als zijn of haar gelijke en is zeker geen sprake van een dominante houding jegens zijn of haar partner.

De kleine en grote dingen

Wanneer deze in balans kunnen gebracht worden, zal de maagd kunnen helpen om een plan van de weegschaal uit te werken, zelfs wanneer dit slechts een idee is op het moment. Maagden zullen zorgen voor orde in het huishouden. Terwijl de weegschalen zullen zorgen voor het artistieke en oog heeft voor het visuele zoals bloemen en decoratie.

Lees ook :  Sterrenbeeld Waterman | Betekenis En Eigenschappen

De weegschaal zal helpen om de maagd te helpen herinneren dat er meer is in het leven dan werken. Op die manier kan er ook aan ontspanning gedacht worden. Dit kan problematisch worden wanneer de partner gezien wordt als lui. Daar hebben maagden een behoorlijke hekel aan omdat ze zelf heel harde werkers zijn. Om het even in welke industrie ze werkzaam zijn.

Conclusie

Positieve punten uit de relatie tussen weegschaal en maagd kunnen we zien als een gezamenlijke drang om zich mooi te maken. Ze houden allebei van mooie kleding, die daarom niet meteen duur hoeft te zijn. Over het algemeen hebben beiden een conservatieve gedachtegang die op een intellectuele manier wordt benaderd. Lezen graag boeken en hebben een hoge standaard. Het zijn twee partners die zich voor de volle 100% gaan geven in de relatie. Zeker wanneer die gepaard gaat met voldoende liefde en respect voor elkaar.

Belangrijke verschillen zijn dat de maagd kan genieten van de eenzaamheid. Terwijl de weegschalen daar meestal niet mee kunnen omgaan. Zij hebben steeds graag een paar vertrouwelijke mensen om zich heen. De gevoeligheid voor hun privacy kan uiteindelijk voelen als een versmachting in de relatie tussen maagd en weegschaal. De weegschaal zal namelijk proberen om dichter te komen, ook al zou de maagd liever willen genieten van wat rust en zich willen terugtrekken.

Deel dit bericht

Scroll naar boven