Relatie tussen Tweelingen en Weegschaal

Bijna iedereen is het erover eens… Tweelingen en Weegschaal zijn een goede match voor elkaar. Ze bieden elkaar ruimschoots wat ze zoeken in een relatie. Niet alleen zorgt het ervoor dat hun combinatie boeiend is en blijft, maar ze zullen beide voor de lange termijn willen gaan. Een relatie die van in het begin sterk staat dus.

Twee handen op één buik

De voornaamste reden dat Tweelingen en Weegschaal zo goed samen passen, zijn hun sociale vaardigheden. Beide sterrenbeelden zijn echt praters. Bij hun eerste ontmoeting zullen de tekens erg onder de indruk zijn van elkaars verhalen en openheid.

De gebalanceerde en vrolijke Weegschaal zal volledig in de ban zijn van de avonturen die de Tweelingen zo openhartig met hem deelt. Tweelingen zal op hun beurt ook erg overdonderd zijn van het speciale karakter van de Weegschaal.

weegschaal relatie tweelingen

Vaak zijn mensen onder het sterrenbeeld Weegschaal niet alleen erg sociaal en hoffelijk, maar het zijn ook geboren charmeurs. Zelfs wanneer ze het niet doorhebben, kunnen Weegschalen iemand helemaal rond hun vinger winden.

Tweelingen is zelf een erg flirterig teken dat wel houdt van charmerende, sociale mensen. Het zal dus niet moeilijk zijn voor deze twee tekens om op elkaar verliefd te worden.

De relatie van Weegschaal en Tweelingen zal er vaak eentje zijn met heel veel avontuur, spanning en passie. Beide houden van het goede leven en ze kunnen tot een stuk in de nacht met elkaar praten. Niets lijkt hen tegen te houden.

Lees ook :  Sterrenbeeld Kreeft | Betekenis En Eigenschappen

Weegschalen vinden het erg belangrijk dat hun partner tevreden is en dat zullen ze ook laten blijken. Zelfs wanneer de twee tot een discussie komen, zal Weegschaal proberen om te situatie te verzachten. Ze houden namelijk niet van ruzie maken.

Ook al betekent dit dat hij soms in zijn ongelijk gesteld zal worden, Weegschaal neemt dit er graag bij als dit de relatie ten goede komt.

 

tweelingen relatie weegschaal

Diplomatisch versus chaos

Het enige waar het soms wat kan foutlopen in de relatie tussen Tweelingen en Weegschaal, is bij het chaotische karakter van de Tweelingen. Weegschalen zijn doorgaans mensen die houden van een vast patroon in hun leven. Ze zijn daarom niet saai, maar ze hebben wel enige nood aan structuur. Tweelingen zal zich hiernaar wellicht moeten aanpassen, want dit ligt niet in hun aard.

 

Weegschaal zal altijd proberen om discussies te vermijden, maar wanneer zijn geduld op is zal hij dit zeker laten horen. Ze blijven echter altijd beleefd en realistisch wanneer ze hun gevoelens en meningen delen met hun partner. Weegschalen kunnen erg goed afstand nemen van de situatie.

Dat stelt hen in staat om onbevooroordeeld te gaan nadenken over de problemen in hun relatie. Ze zullen altijd rekening houden met het karakter van hun partner en proberen om compromissen te sluiten. Hoewel Tweelingen moeite zal hebben met het begrijpen van dit hoffelijke karakter, zullen ze er wel erg veel respect voor hebben.

Lees ook :  Relatie Tussen Maagd En Boogschutter

Door hun enorm ingetogen, vriendelijke karakter kunnen Weegschalen soms moeite hebben met het begrip ‘eigenwaarde’. In het bijzonder jonge Weegschalen zullen vaak het gevoel hebben dat ze anderen tot last zijn of dat ze minderwaardig zijn.

Hierin vult de Tweelingen echter mooi aan. Tweelingen hebben niet per se een zorgend karakter, maar ze houden van het leven. Een eigenschap die de Weegschaal zeker en vast met hen deelt. Wanneer de twee tekens samen allerlei dingen ondernemen zal de Weegschaal iets meer zelfvertrouwen krijgen.

Zijn zin voor avontuur zal groeien dankzij de Tweelingen en wanneer hij ziet hoe hij zijn partner gelukkig maakt, zal dit een boost geven voor zijn eigen ego. Het lage zelfbeeld zal hierdoor beetje bij beetje opgekrikt worden.

Opletten voor…

Hoe goed een relatie tussen twee mensen ook gaat, er zullen altijd wel struikelblokken zijn in een relatie. Dat is bij de Weegschaal en Tweelingen niet anders. Toch zijn de waarschuwingen voor deze relatie erg klein en kunnen ze gemakkelijk overwonnen worden.

Enerzijds is er het feit dat de Weegschaal soms zo overdreven romantisch kan zijn dat het naar het sentimentele toe leunt. Hier zal de Tweelingen op afknappen. Voor de Weegschaal is het dus belangrijk om af te tasten hoever hij kan gaan in zijn liefdesverklaringen. Tweelingen houdt namelijk niet van te aanhankelijke partners.

Anderzijds hebben beide sterrenbeelden last bij het nemen van besluiten. Tweelingen mist het verantwoordelijkheidsgevoel hiervoor terwijl Weegschaal vaak zal blijven twijfelen. De twee tekens zullen dus erg eerlijk moeten zijn in hun tekortkomingen hierover.

Lees ook :  Sterrenbeeld Leeuw | Betekenis En Eigenschappen

Tweelingen zal meer waarde moeten hechten aan de belangrijke beslissingen die dienen genomen te worden. Weegschaal zal dan weer moeten leren dat er geen weken hoeven voorbij te gaan om over één actie te beslissen. Dit is dus een punt waar beide moeten aan werken.

Verder is het nog het flirterige aspect waar beide sterrenbeelden last van hebben. Tweelingen is zich meer bewust van zijn verleidelijke karakter dan de Weegschaal, maar beide kunnen hier problemen mee krijgen.

Weegschaal is vaak zo charmant en hoffelijk dat andere mensen dit als een verkeerd signaal kunnen opvatten. Als de relatie thuis niet helemaal gaat zoals die wil, kan Weegschaal wel in de verleiding komen om zijn liefde ergens anders te zoeken.

Dit geldt echter ook voor de speelse Tweelingen. Ze houden van avontuur en afwisseling en zullen zich sowieso al moeilijk kunnen binden aan één persoon in een relatie. Het is voor hen dus een extra uitdaging om trouw te blijven aan de Weegschaal, zeker wanneer ze een moeilijke periode doormaken.

 

 

Toch zijn de Tweelingen en Weegschaal een bijzonder goede match voor elkaar. De verleidingen en kleine tekortkomingen waarmee ze te kampen krijgen zullen vaak overwonnen worden zonder al teveel moeite. Het grootste voordeel van beide tekens is dat de Weegschaal een enorm stabiel karakter heeft. Tweelingen kan met zijn veranderlijke aard tot rust komen en dat geeft meerwaarde aan hun leven. Ook Weegschaal die misschien iets te kalm was, zal zich meer leren openstellen dankzij Tweelingen. Hoewel ze dus al erg goed samen pasten, vullen ze elkaar zo mogelijk nog meer aan. De kans op slagen van een relatie tussen deze twee sterrenbeelden is alleszins erg groot.

Deel dit bericht

Scroll naar boven