Relatie En Liefde Tussen Een Tweeling en Maagd

Een relatie tussen het sterrenbeeld Maagd en het sterrenbeeld Tweelingen, is er eentje die we niet al te vaak zullen tegenkomen. Het is namelijk geen vanzelfsprekende verbintenis. Vaak zullen deze twee tekens elkaar vinden omdat ze erg veel emoties ervaren, vaak meer dan andere sterrenbeelden. Hun passie zal de voornaamste aantrekkingskracht zijn en het is die passie die zal bepalen hoe het de relatie verder vergaat.

Erg verschillende tekens

Maagd en Tweelingen zijn twee totaal verschillende personen. Tweelingen is een losbandig, vrolijk en open iemand, terwijl Maagd een meer teruggetrokken en perfectionistisch persoon is. Als deze twee voor elkaar vallen, is dat meestal te wijten aan het feit dat beide sterrenbeelden erg gevoelig zijn. Tweelingen gooit zich graag in het avontuur, zeker als er liefde aan te pas komt. Bij de Maagd zijn emoties vaak zo sterk en overdonderend dat ze alle waarschuwingen negeren.

Tweelingen zijn namelijk niet meteen de beste match voor Maagd. In het begin, wanneer de verliefdheid nog erg sterk aanwezig is, zullen ze hier niet veel last van ondervinden. Wanneer de twee echter gaan samenwonen zullen er vaker irritaties bovenkomen en het is de liefde voor elkaar die bepaald of ze zich kunnen aanpassen voor hun partner. Hoe je het ook draait of keert, een relatie tussen deze twee sterrenbeelden kan alleen werken als ze werkelijk van elkaar houden.

tweelingen sterrenbeeld relatie maagd

Praktische dingen

Maagden zijn vaak mensen die enorm twijfelen en moeite hebben met het nemen van beslissingen. Ze stellen hen werkelijk over alles vragen, uit angst dat er iets mis zou kunnen gaan. Tweelingen kan zich hier na verloop van tijd steeds meer en meer aan gaan ergeren. Zij durven namelijk in het ondiepe springen. Maagd zal zich daarom niet altijd op diens gemak voelen bij zijn Tweelingen partner. Vaak zullen ze het gevoel hebben dat ze moeten volgen, zonder dat ze enige keuze hebben.

Lees ook :  Relatie en Liefde Tussen Maagd En Waterman

Tweelingen bezitten een enorme creativiteit, maar helaas gaat dit vaak gepaard met slordigheid. Iets waar de overdreven hygiënische Maagd vaak geen vrede mee kan vinden. Maagd vind het belangrijk om een huis te hebben dat altijd netjes is. Er zouden maar eens gasten moeten langskomen. Tweelingen is hier veel lakser in. Die zal er niet om geven wanneer er nog rommel op de tafel ligt en er de afgelopen week niet gestofzuigd werd.

Als deze twee tekens gaan samen wonen, zal het dus erg belangrijk zijn dat er op voorhand duidelijke afspraken worden gemaakt. Hierbij voelt de Maagd zich dan weer in zijn nopjes. Planning en orde zijn namelijk diens troeven. Tweelingen zal hier oorspronkelijk niet blij mee zijn, want de regels betekenen dat hij moet inboeten op zijn vrijheid. Maagd zal die vrijheid pas willen geven als hij merkt dat hij Tweelingen kan vertrouwen en dat die zijn verantwoordelijkheden niet ontloopt. Het is voor beide sterrenbeelden dus aftasten om te zien waar ze zich allebei goed bij voelen.

Aanpassingen zijn onvermijdelijk

Als de twee geliefden een langdurige, sterke relatie willen uitbouwen zullen ze meer dan eens op de proef gesteld worden. Ieder van hen heeft eigenschappen die ze zullen moeten bijschaven. Anders zullen de twee tekens blijven bekvechten en uiteindelijk zal de relatie geen stand houden. Echter, wanneer Tweelingen en Maagd werkelijk dol zijn op elkaar, zullen ze deze veranderingen met plezier maken. De moeilijkheid zit hem echter in het volhouden hiervan. Mensen kunnen zich aanpassen naar de wensen van iemand die ze graag zien, maar helemaal veranderen zullen ze nooit. De Tweelingen zal altijd avontuurlijk en impulsief van karakter blijven, net zoals de Maagd steeds behoefte zal hebben aan orde en veiligheid.

Lees ook :  Relatie Tussen Maagd En Stier

Ondanks hun verschillen, kunnen ze elkaar wel heel wat nieuwe waarden aanleren. Wanneer ze erin slagen om naar de ander te luisteren en diens wensen ter harte nemen, kunnen grootste veranderingen gebeuren. Maagd zal bijvoorbeeld proberen om de roekeloze Tweelingen in te tomen, uit bezorgdheid. Tweelingen hebben een groot hart en zullen vaak inzien dat Maagd dit alleen vraagt met de beste bedoelingen. Ze zullen daarom hun wilde karakter niet zomaar opzij kunnen zetten, maar ze zullen zeker en vast proberen om rustiger te worden.

Ook Tweelingen zal veranderingen willen zien bij de Maagd als ze een langdurige relatie willen opbouwen. Eerst en vooral zal de Tweelingen niet onder druk willen gezet worden. Ze zullen nog steeds een stukje van hun vrijheid eisen en ook wanneer ze samenwonen verwacht de Tweelingen dat ze nog steeds een beetje zichzelf mogen zijn. Maagd zal het hier moeilijker mee hebben, want ondanks het feit dat ze hun partner erg graag zien, zullen ze toch nood hebben aan zekerheid. Iets wat de Tweelingen hen niet met zekerheid kan bieden. Maagd zal toch willen proberen om hun partner tevreden te stellen en ook zij zullen proberen zich daarom wat aan te passen.

maagd relatie liefde

Op liefdesvlak

We spreken hier over twee sterrenbeelden wiens emoties vaak een erg grote rol spelen in hun leven. Daarom kunnen ze – ondanks hun verschillen – werkelijk hals over kop verliefd worden op elkaar. Vanaf de eerste dag kunnen ze hun hart verliezen aan de ander. Het is die liefde die hun relatie sterk zal maken, als ze elkaar de kans geven om te wennen aan hun verschillende karakters.

Lees ook :  Sterrenbeeld Maagd | Betekenis En Eigenschappen

Tweelingen is echter een overdonderend type dat met heel veel bewijzen zal komen van diens liefde. Niet alleen in daden, maar ook in woorden. Maagd is zeker en vast even passievol, maar laten dit niet zo gauw zien. Maagden die in het verleden reeds gekwetst werden, zullen eerder gesloten lijken.

De Tweelingen is echter een kei in het laten openbloeien van mensen. Een beetje gekheid en avontuur in het leven van Maagd zal deze juist goed doen. Ook de kalme, voorzichtige aard van de Maagd zal een positieve invloed hebben op de Tweelingen.

 

Deze tekens komen niet erg vaak voor als koppel, omdat langdurige relaties vaak moeilijk zijn tussen hen. Wanneer er echter grote liefde in het spel is, zijn ze tot alles bereid. Ze zullen voor elkaar door het vuur gaan, ook al betekent dat dat ze zich zullen moeten aanpassen voor de ander.

Deel dit bericht

Scroll naar boven