Relatie En Liefde Tussen Tweelingen en Vissen

Vissen en Tweelingen zijn doorgaans twee verschillende mensen die niet snel een relatie zullen aangaan. Doen ze dat wel, zullen ze een uitzondering op de regel zijn. Omdat de twee sterrenbeelden heel verschillende karakters hebben, kan dit erg bijzondere veranderingen met zich meebrengen.

Passief en avontuur in de clinch

Vissen zijn doorgaans nogal verlegen mensen die zich gemakkelijk laten meesleuren in de fantasie van iemand anders. Ze staan vrij passief in het leven en vinden het fijner als hun partner het voortouw neemt. Ze zijn helemaal niet dol op het nemen van belangrijke beslissingen. Tweelingen nemen veel vaker initiatief en zijn doorgaans erg zelfstandig.

Dat komt goed uit voor de Vissen, want zij zullen de Tweelingen liefst laten leiden. Tweelingen zal het op zich fijn vinden dat ze de touwtjes in handen hebben, maar ze zullen ook iets belangrijks missen in de relatie met Vissen. Namelijk het avontuur.

tweelingen relatie liefde

Vissen zal op alles ‘ja’ zeggen en dat word na enige tijd saai voor de Tweelingen. Ze hebben het gevoel dat het partner niet naast hun zijde staat, maar onder hen. Dat zorgt er ook vaak voor dat Tweelingen het gevoel hebben dat ze voor alles verantwoordelijk zijn. Vissen kan daardoor als een last en verantwoordelijkheid aanvoelen.

Voor de twee sterrenbeelden is het dus erg belangrijk dat ze hierover communiceren. Als Vissen een relatie wil behouden met Tweelingen, zal die toch iets dapperder moeten worden. Ze zullen met eigen ideeën moeten komen en initiatieven durven nemen.

Wanneer Tweelingen ziet dat ze hier werkelijk moeite voor doen, zal die er genoegen mee nemen dat zijn partner nooit helemaal het leiderstype zal worden. Voor Tweelingen is het leuk om te weten dat ze een meegaande partner hebben.

Lees ook :  Relatie tussen Vissen & Ram

vissen liefde en relatie

Dat betekent namelijk dat ze hun geliefde vrijheid niet hoeven op te geven. Ze kunnen hun wilde, avontuurlijke bestaan behouden, want Vissen zal vaak te timide zijn om hier tegenin te gaan.

Verantwoordelijkheden

Zoals gezegd zullen Vissen liever achteruit deinen wanneer er belangrijke beslissingen dienen genomen te worden. Ook Tweelingen zijn hier geen helden in, dus dit kan een erg moeilijk punt worden in de relatie.

Het kan voor de twee sterrenbeelden dan ook raadzaam zijn dat ze hun hoofden bij elkaar steken wanneer er over grote zaken moet beslist worden. Op die manier kunnen ze hun krachten bundelen en tot de juiste oplossingen komen. Iedere keer wanneer ze een dergelijke hindernis kunnen over komen, zal het hun relatie aansterken.

Ook in huis zullen regels moeten gesteld worden. Vissen kunnen erg lui zijn en Tweelingen erg slordig. Het zal dus erg belangrijk zijn dat de tekens overeen komen wie er welke taken op zich neemt in het huishouden. Beiden vinden het belangrijk om een gezellig nest te hebben waar ze kunnen thuiskomen, maar ze zullen er wel moeten aan werken. Het zal niet lukken wanneer ze van elkaar verwachten dat de ander het wel zal doen.

Emoties

emoties vissen tweelingen

Vissen zijn het meest emotionele teken in de dierenriem. Dit kan zowel erg positief als negatief uitdraaien. Tweelingen kan ook erg passioneel zijn en zich volledig in het liefdesverhaal storten, maar hij blijft steeds op een veilige afstand.

Lees ook :  Relatie tussen Leeuw en Kreeft

Een relatie tussen Vissen en Tweelingen kan hierin ook een ware uitdaging vormen. Tweelingen zullen nood hebben aan iemand waarbij ze hun hart kunnen luchten en Vissen is een uitstekende luisteraar.

Op dat vlak zullen de twee tekens elkaar dus zeker kunnen vinden. Echter, de Vissen zijn zo’n gevoelig mensen dat zij al heel snel gevoelens van een ander overnemen. De erg wilde en chaotische Tweelingen zal met zijn gedachten zeker en vast bij de Vissen terecht kunnen, maar helaas kan Vissen dit ook als erg stresserend aanvoelen.

Ze zijn namelijk zo begaan met de gevoelens en gebeurtenissen van hun partner dat ze zichzelf hierin ook kunnen verliezen. Vissen zijn erg liefdevolle partners en dat betekent dat ze zichzelf ook zouden wegcijferen voor diegene die ze lief hebben. Tweelingen houdt hier niet van. Ze hebben nood aan iemand die hen graag ziet, maar niet aan iemand die zich té passief gedraagt.

Vissen zal zich ook op emotioneel vlak iets sterker moeten maken. Ze moeten trachten te voorkomen dat ze zich niet laten leiden door één van de gevoelens. Vissen zijn namelijk geneigd om ofwel heel pessimistisch te gaan denken ofwel zitten ze de hele dag opgesloten in hun fantasie wereld. Beide zijn niet handig en te extreem. Vissen zullen voor zichzelf dus een gezonde balans moeten vinden als ze de Tweelingen bij hen willen houden.

Creativiteit is troef

Beide sterrenbeelden zijn zo gevoelig in hun eigen manier dat ze nog een ander belangrijk aspect met elkaar gemeen hebben. Namelijk hun gevoel voor kunst en creativiteit. Wellicht zullen Tweelingen en Vissen het erg goed met elkaar kunnen vinden op dit vlak. Vissen heeft iets meer aanleg voor creativiteit in de vorm van muziek, terwijl Tweelingen goed met de handen kan werken.

Lees ook :  Relatie En Liefde tussen Tweeling en Tweeling

Ondanks hun verschillende karakters kan dit een manier zijn om hun relatie aan te sterken. Wanneer beide sterrenbeelden zich kunnen amuseren met een hele dag knutselen, zal dit hun band zeker en vast ten goede komen.

Ook wanneer Tweelingen en Vissen kinderen hebben, zullen ze dit wellicht aan hen willen doorgeven. Dat is goed, want het zorgt ervoor dat ze dingen samen kunnen doen waar ze allemaal van genieten. Bovendien is creativiteit goed voor kinderen en zullen Vissen en Tweelingen goede ouders zijn. Het zal hen ook leren dat ze soms de koe bij de horens moeten vatten en het zal hen daardoor ook sterker maken.

Deze twee Sterrenbeelden zullen elkaar nog veel moeten leren. Vooral Vissen zal moeten leren om een gelijkwaardige partner te zijn en zich niet te passief te gedragen. Doen ze dat wel, dan zal de relatie algauw te saai worden voor de Tweelingen.

Die heeft namelijk nood aan een boeiende partner. Vissen zijn een erg zorgend type, maar Tweelingen kan moeilijk overweg met het gevoel dat hun partner hen de hele tijd nodig heeft voor allerhande beslissingen.

Tweelingen zal dus ergens ook moeten toegeven aan de emotionele karaktertrekken van de ander. Deze tekens zijn niet de meest voor zich sprekende combinatie, maar als ze respect hebben voor elkaars verschillen en die ook kunnen accepteren, kan hun relatie tot iets heel teder uitgroeien.

Deel dit bericht

Scroll naar boven