Relatie Tussen Maagd en Maagd

Het lijkt logisch dat een relatie tussen maagd en maagd voor een perfecte match kan zorgen. Hoewel dit in veel gevallen kan kloppen. Toch zijn er behoorlijk wat obstakels die moeten overwonnen worden. De seksuele aantrekkingskracht kan vooral in het begin wat uit blijven en kan de ene partner of beide partners doen twijfelen aan de mogelijkheid van een toekomst samen. Gelukkig kunnen twee maagden heel goed communiceren met elkaar en wanneer er voldoende liefde aanwezig is, zal via communicatie het seksleven volledig gaan openbloeien.

Maagden staan ervoor bekend, voortdurend op zoek te gaan naar details en fouten. Ze willen het perfecte leventje creëren en ook het perfecte koppel zijn. In een relatie tussen twee maagden kan dit lijken alsof het perfecte beeld niet kan gevormd worden. Door elkaar te blijven motiveren om verbetering te kunnen verkrijgen kan dit eindeloos lijken voor één of voor beide partners. Deze voortdurende drang naar verbetering kan een zware last leggen op de emotionele en seksuele connectie en kan uiteindelijk spanning veroorzaken in de relatie.

Nu lijkt dit allemaal wel negatief en dat is zeker niet het geval. Er is gewoon, zoals in elke relatie duidelijk werk aan de winkel. Het positieve in dit gegeven is dat beide partners een enorm diep respect voor elkaar zullen hebben. Omdat de maagd zich makkelijk en goed kan aanpassen aan anderen, zullen de problemen op die manier kunnen aangepakt worden. Ook al is hun seksleven in het begin niet het gehoopte, toch kan dit dankzij hun mogelijkheid om zich aan te passen tot een enorme verbetering leiden. Creativiteit is heel belangrijk in dit gegeven.

maagd betekenis

Relatie tussen twee maagden zorgt voor vertrouwen

We weten dat de maagd het hoe dan ook moeilijk heeft met vertrouwen. Op dit vlak zijn beide partners dus gelijk aan elkaar. Er zal voldoende begrip opgebracht worden voor elkaar en er kan een zeer diepe vertrouwensband groeien tussen de twee maagden. We moeten er echter rekening mee gaan houden dat wanneer één van de partners op termijn aan de ander gaat twijfelen, dat dit ook kan gebeuren bij de andere partner en er dan mogelijk geen uitweg meer gevonden kan worden. Dan zal alles afhankelijk zijn van de liefde die beide maagden voor elkaar voelen. Want wanneer het vertrouwen gebroken wordt, is er een grote kans dat er terug van bij het begin zal moeten worden gestart.

Lees ook :  Relatie tussen Tweelingen en Weegschaal

 De communicatie tussen twee maagden

Als er iets is waar de maagd heel goed in is, dan is het wel in communiceren met anderen. Omdat de heersende planeet van de maagd mercurius betreft, de meester van communicatie. Een relatie tussen maagd en maagd kan leiden tot heel lange gesprekken en kan zowel positief als negatief uitdraaien. Wanneer beide partners veel tegen elkaar te vertellen hebben zal er een heel intense connectie kunnen ontstaan dankzij deze communicatieve vaardigheden. Indien de gesprekken saai en oppervlakkig worden of blijven, dan zal er geen grote vooruitgang geboekt worden.

Beide partners zijn zeer intelligent maar kunnen ook heel snel iemand intellectueel veroordelen. Zeker wanneer niet dezelfde opvattingen gedeeld worden. De kritische kijk op het leven en op het gedrag van anderen kan ook gezien als problematisch. Andere sterrenbeelden zullen zich daar niet zo op concentreren.

Het mooie aan de relatie tussen twee maagden is dat ze een wederzijds begrip zullen hebben voor het belang van details. Hoewel dit ook kan zorgen voor het verliezen van veel tijd in zaken die niet echt van belang zijn.

maagd eigenschappen

Relatie op emotioneel vlak

De liefde tussen twee maagden kan als zeer rationeel gezien worden. Het betreft hier vaak een koppel die elkaar leren kennen op een perfect moment. Wanneer ze beiden klaar zijn om een langdurige relatie aan te gaan of wanneer ze allebei een relatie beëindigd hebben waarin ze eigenlijk emotioneel uitgeput raakten. De grootste uitdaging voor beide partners is om ervoor te zorgen dat de liefde geprikkeld blijft, ook wanneer de hersenen alles beginnen te analyseren.

Lees ook :  Relatie en Liefde tussen Tweelingen en Leeuw

Normen en waarden

Op vlak van normen en waarden kunnen we zeker zeggen dat de maagden een perfecte match betreffen. Van de verschillende sterrenbeelden zien we enkel bij de maagd zulke grote verschillen en gelijkenissen in elkaar verweven. Deze partners hebben hun eigen mening en gedachten over alles wat gebeurt rondom hen. Het kan zeer moeilijk zijn om een partner te vinden omdat ze alles in vraag stellen, moeite hebben met vertrouwen en ook nog eens alles gaan analyseren. Inclusief vaak ook hun eigen gedrag.

In grote lijnen zal de maagd en de partner maagd, dezelfde waarden als belangrijk achten. Dan hebben we het vooral over intelligentie en financiële stabiliteit. Ze hebben allebei oog voor details en kunnen op deze vlakken heel goed elkaar begrijpen en aanvullen. Het kan echter moeizaam verlopen om op emotioneel vlak te gaan verbinden, mede door het voorzichtige karakter die beide partners met zich meedragen.

Gedeelde activiteiten tussen twee maagden

In de relatie tussen twee maagden zien we heel wat gedeelde activiteiten. Ze kunnen pakweg alles doen samen, omdat ze zoveel raakvlakken hebben. De verschillen tussen beide persoonlijkheden zullen er dan weer voor zorgen dat ze zichzelf kunnen verbeteren. Zolang dit niet verkeerd begrepen wordt en er geen conflicten uit voortkomen natuurlijk.

Er moet niet meteen gevreesd worden voor routine, want daar houden beide partners van. Zo komen ze niet voor plotse verassingen te staan en kunnen ze de situatie voortdurend onder  controle houden. We zien diverse activiteiten die samen worden gedaan. Hoewel er een ruime variëteit bestaat, toch zien we een aantal belangrijke verbanden in deze activiteiten. Het gaat dan vooral over intellectuele activiteiten of activiteiten waar het denken toch centraal staat.

Lees ook :  Sterrenbeeld Maagd | Betekenis En Eigenschappen

Het enige probleem die vaak wordt opgemerkt in een relatie tussen twee maagden is dat de activiteiten weinig met gevoel te maken hebben. Ze kunnen nogal apathisch overkomen voor elkaar. Dit kan de liefde en spanning tussen de twee partners gaan wegnemen. We dienen ervoor te zorgen dat het romantische en emotionele gedeelte van de relatie zeker niet verwaarloosd wordt. En dat de liefde groot blijft tussen deze beide partners.

Conclusie voor twee maagden in relatie

Wanneer een relatie tussen een maagd en een maagd ontstaat kunnen we vaststellen dat er twee belangrijke dingen gebeuren. Het eerste wat we zien is een nood voor stabiliteit en een rationele kijk op het leven. Het tweede is dat we een zeer diep gevoel van liefde op het eerste gezicht kunnen ervaren bij deze partner. Ook al geloven we daar zelf niet in. Toch zal dit gevoel ontstaan omdat we in grote lijnen dezelfde wensen hebben. Dezelfde normen en waarden worden gehanteerd en we kunnen meteen een goede conversatie met elkaar voeren. Wat dan weer het idee kan geven dat we elkaar al veel langer kennen. Ook al betreft dit nog maar het eerste gesprek.

Een puntje van kritiek waar we zeker moeten op letten is dat dit na verloop van tijd kan uitdoven. Indien er niet genoeg aandacht besteed wordt aan het emotionele en seksuele aspect van de relatie kan de liefde overgaan. Beide partners zijn geen meester in het tonen van hun emoties en zijn ook niet meteen passioneel of romantisch aangelegd. Toch verlangen ze dit ergens van hun partner. Het verzorgen van een belangrijke emotionele en seksuele connectie en daar onopgemerkt voor de partner aan werken is een belangrijke vuistregel om de relatie sterk te houden.

Deel dit bericht

Scroll naar boven