Relatie tussen Ram en Leeuw

Ram en leeuw is een zeer passionele connectie en kan zeker gerekend worden tot een sterke match. Ze hebben beiden een warm karakter en zullen als geen ander de nodige passie in de relatie op elk vlak kunnen helpen aanwakkeren. Ze hebben dezelfde seksuele interesses en zullen zichzelf alsook hun partner zeer serieus nemen. Het maakt niet uit of ze nu vrienden zijn of er een relatie tussen ram en leeuw is ontstaan. Er zal hoe dan ook een zeer hechte band kunnen ontstaan tussen deze beide persoonlijkheden. Dat betekent niet dat er geen ruzie zal ontstaan, integendeel, er kan heel veel gekibbeld en geruzied worden. Net als het ontstaan van de discussie, zal die ook heel snel kunnen opgelost en uitgepraat worden.

leeuw sterrenbeeld

Intense seksuele connectie

Er zal een zeer intense seksuele band ontstaan in de relatie tussen de ram en leeuw, dat kan op geen enkele manier aangetast worden en zal mettertijd ook niet minder worden. Beide partners hebben een hoge energetische invloed op elkaar, dit kan wanneer één van de partners in een dipje verzeild raakt, meteen zorgen voor een reserve. En zal de partner er weer heel snel bovenop helpen. Op die manier zullen ze, hoewel dit tegenstrijdig kan lijken, toch elkaar gaan aanvullen en helpen bij de verdere ontwikkeling van hun persoonlijkheid en toekomst.

In uitzonderlijke zeldzame gevallen kan dit omgekeerd uitdraaien en kunnen ze elkaars zelfvertrouwen of libido kraken. Dit is heel uitzonderlijk in een relatie tussen ram en leeuw maar moet men toch rekening mee houden. Indien dit gebeurt en er kan geen dialoog meer gevoerd worden om de brokken te lijmen, dan heeft een verdere relatie tussen leeuw en ram geen zin meer en zijn beide personen te verschillend. Hoewel ram en leeuw dus qua sterrenbeelden bij elkaar horen. Toch is de geboortedatum van groot belang, en is de stand van de andere heersende planeten ook van groot belang. Een verdere horoscoop waarbij de geboortedatum, geboorte-uur en geboorteplaats een doorslaggevende en meer gedetailleerde uitleg kunnen geven bij dit specifiek probleem.

Lees ook :  Relatie en Liefde Tussen Maagd En Waterman

Ram sterrenbeeld

Op vlak van vertrouwen zal niet alles van een leien dakje lopen. Beide sterrenbeelden hebben vaak problemen met vertrouwen. Ze hebben een zeer sterke mening en de nood aan loyaliteit kan hier in veel gevallen de brokken lijmen. Allebei hebben ze een groot idee over zichzelf en een hoge graad aan zelfzekerheid. Ze zien hoe de omgeving reageert op de signalen van de partner. Waarbij de leeuwen een zeer sterke wil hebben en over het algemeen gezien worden als aantrekkelijk. Het maakt niet uit of het gaat om een vrouwelijke of mannelijke leeuw. De energie van leeuwen is steeds mannelijk. Dit zal ervoor zorgen dat de ram een sterke drang heeft om de leeuw te overheersen en te beheersen.

Vaak ook wil de ram de leeuw begrijpen en letterlijk bezitten. Hoewel het hoofdzakelijk de leeuw betreft, die kan gezien worden als bezitterig in bepaalde relaties met sterrenbeelden. In een relatie tussen leeuw en ram zien we het omgekeerde meermaals gebeuren. De manier hoe de leeuw wordt gezien door anderen kan diepe jaloezie opwekken bij rammen, waardoor deze bezitterigheidsdrang zal aangewakkerd worden. Ook dit kan weer twee kanten uitdraaien. Het kan de leeuw zijn groot ego nog meer gaan strelen en sieren. Maar het kan net zo goed de leeuw doen strijden naar afhankelijkheid omdat de leeuwen niet graag gezien worden als het bezit van iemand anders.

Lees ook :  Sterrenbeeld Ram | Betekenis & Eigenschappen

koppel strand

Toch zullen deze bovengenoemde problemen in het niets kunnen verdwijnen door de uitzonderlijk passionele, romantische en seksuele relatie die deze twee sterrenbeelden met elkaar zullen hebben. Waardoor een relatie tussen ram en leeuw toch heel wat jaren zal kunnen standhouden. Mits het nodige begrip en respect voor elkaar, mits er voldoende wordt geluisterd naar de wensen die beide partners hebben. Dan kan deze relatie eigenlijk niet kapotgaan.

Energetische conversaties tussen leeuw en ram

De gesprekken tussen beide partners kunnen heel wat energie vragen en uitstralen. Toch is nog steeds langs beide kanten het nodige respect voor elkander. Wanneer ze verder met elkaar gaan in de relatie zullen deze energetische conversaties een zeer emotioneel kantje krijgen. Een relatie tussen leeuw en ram is een zeer intense relatie met passie, vuur en seks. Maar ook met ruzie, bij omstaanders kan deze ruzie vaak gezien worden als heel extreem. Omdat beide karakters impulsief kunnen reageren en daarbij extreem luid kunnen schelden of roepen tegen elkaar. Zoals reeds eerder vermeld zal dit zo snel opgelost kunnen worden als het is ontstaan tussen deze twee sterrenbeelden. Ze zullen als geen andere combinatie sterrenbeelden, ruzie met elkaar hebben. Intense woordenwisselingen waarbij harde woorden kunnen vallen. Maar kunnen enkele uren daarna terug in elkaars armen liggen. Dat kan heel onbegrijpelijk en absurd overkomen voor andere mensen uit hun directe omgeving. Make up seks is de kern van dit verhaal. Er zal geen seks ontstaan wanneer er ruzie is, maar wanneer de ruzie uitgepraat wordt zal hun seksleven steeds intenser en intenser worden.

Gezamenlijke interesses

Ze hebben gezamenlijke interessegebieden. De ram is geïnteresseerd in de leeuw, terwijl de leeuw geïnteresseerd is in alles wat geïnteresseerd is in de leeuw. Dit is een zeer goede aanvulling doordat de leeuw al deze zaken die door de partner gedaan wordt voor hen, enorm op prijs zal stellen en de ram daar op tijd en stond zal doen aan herinneren. Leeuwen zullen daarnaast de rammen ook in de watten gaan liggen, vaak in grotere mate dan de partner gedaan heeft voor hen. We spreken hier natuurlijk over de ideale omstandigheden uit beide sterrenbeelden. Indien één van hen teveel zwaktes vertoont zal dit scenario niet in het geheel kunnen worden nagespeeld. In sommige gevallen kunnen de gesprekken neerkomen als éénrichtingsverkeer waarbij de partner zich misbegrepen voelt en te weinig aandacht krijgt die voor hen nodig is. Dit is zeker bij de leeuw het geval. De leeuwen willen veel aandacht krijgen en willen niet overdreven veel aandacht teruggeven. Omdat zij het als vanzelfsprekend zien dat ze alle aandacht krijgen. Indien de ram daar moeilijk kan mee omgaan dan kan dit voor problemen zorgen.

Lees ook :  Sterrenbeeld Schorpioen | Betekenis En Eigenschappen

Conclusie

Een relatie tussen ram en leeuw is een uitstekende combinatie. Niet omdat de relatie volledig vlekkeloos gaat verlopen. Integendeel, de relatie gaat voortdurend ups en downs vertonen. Er zullen hevige discussies en ruzies ontstaan. Er kunnen zeer harde woorden vallen en er kan met ernstige verwijten gegooid worden naar elkaar. Die kunnen allemaal heel snel opgelost worden door het passionele en sensuele karakter die ze allebei bezitten. Op seksueel vlak kan er een enorm intense band ontstaan die op geen enkel ogenblik en door geen enkele buitenstaander, ook maar met 1% kan benaderd worden. Relatie tussen leeuw en ram is een uitstekende match en zal in de meeste gevallen voor een zeer lange tijd blijven voortduren.

Deel dit bericht

Scroll naar boven