Relatie Tussen Maagd En Stier

Wanneer een relatie tussen maagd en stier tot stand komt, kunnen we spreken van een praktische unie. Beide sterrenbeelden hebben een zeer praktische kijk op het leven en zullen meteen ook een praktische aanpak voor de ontstane problemen hanteren. In deze relatie kan er over het algemeen gesproken worden van toewijding tussen beide partners. Ze bevatten een grote hoeveelheid integriteit. De sterke en vastberaden stier zal bewondering opwekken bij de maagd. Terwijl de stier dan weer gefascineerd wordt door de snelwerkende geest van de maagd, die tot in de puntjes bepaalde details zal kunnen afwerken.

Voorzichtigheid in het begin

maagd sterrenbeeld

Gezien de maagd van nature een zeer voorzichtig persoon is, zal men niet meteen hard van stapel lopen. Er kan dus enige tijd voorbij gaan tussen de ontmoeting en de daadwerkelijke relatie tussen maagd en stier. Wanneer de relatie uiteindelijk tot stand komt, heeft deze heel veel kans om een lange tijd stand te houden. We kunnen het soms vergelijken met een trein die op hoge snelheid komt. Het duurt enige tijd om te starten en de start gebeurt zeer langzaam. Eens op weg is het moeilijk om de trein te laten stoppen.

De twee sterrenbeelden hebben veel zaken gemeenschappelijk. Ze appreciëren het gezond verstand die ze allebei als geen ander beheersen. Ook hun praktische kijk en aanpak op verschillende zaken, zal bij beide partners bewondering uitlokken. Hoewel ze nogal materialistisch zijn ingesteld, zullen ze hard werken om al deze zaken te kunnen betalen, zonder financieel in de vingers te snijden.

stier sterrenbeeld

De grote verschillen

Hoewel ze verschillende zaken gemeenschappelijk hebben, toch zien we ook duidelijke verschillen. Maagden willen niet al teveel opgeslokt worden door de chaos in het leven. Terwijl de stier daar sneller kan in opgaan. Het analytisch luidop denken van de maagd kan bij de stier in het verkeerde keelgat schieten wanneer dit kritiek betreft op zijn of haar persoon. Dat kan nog meer gevoed worden door het koppige karakter van de stier, waardoor maagden nog meer gaan bekritiseren.

Lees ook :  Relatie Tussen Maagd en Maagd

Het is belangrijk dat ze elkaar niet al te serieus nemen. Maar bovenstaande zaken zorgen niet meteen voor ernstige problemen in de relatie tussen maagd en stier. Dit komt omdat er een groot respect blijkt te zijn tussen beide partners, waardoor er voldoende geduld zal worden opgebracht om alles terug op zijn plooi te laten komen.

Communicatie versus liefde

Stier wordt beheerst door Venus wat staat voor liefde en geld. Terwijl maagd wordt beheerst door Mercurius die dan meer staat voor communicatie. Deze planeten bevinden zich niet ver van de zon. Daaruit kunnen we concluderen dat ze zeer gerelateerd zullen zijn. Toch is dat niet meteen het geval. Venus gaat gepaard met het fysieke. Daarin staat romantiek en sensualiteit centraal. Terwijl Mercurius draait rond communicatie en is gender neutraal. De maagd zal dus kunnen de vorm aannemen die hij of zij wilt. Of het nu gaat om een mannelijke maagd of een vrouwelijke maagd. We zien dat zij het vrouwelijke en mannelijke steeds met zich meedragen. Hoewel dit kan gezien worden als een groot verschil in de relatie tussen maagd en stier. Toch zal de maagd zich makkelijk en relatief snel kunnen aanpassen aan het romantische en sensuele karakter van de stier. Daar in de meeste gevallen zelfs kunnen voor zorgen om zich te profileren als de romantische en sensuele partner die de stier zo graag wilt. Dankzij deze eigenschappen zullen koppige episodes van de stier, eventueel ontstaan door de kwetsende kritiek van de maagd, heel snel opgelost raken.

Lees ook :  Sterrenbeeld Maagd | Betekenis En Eigenschappen

Natuurelement Aarde zowel bij stier en maagd

Ze hebben beide het natuurelement aarde. Dit is een leuke gelijkenis tussen beide partners. Waardoor ze allebei heel graag dingen bezitten en zich 100% kunnen inzetten om te krijgen wat ze willen. Wetend dat dit enkel en alleen kan bekomen worden door hard werk. Op financieel vlak biedt dit ook talloze perspectieven. Het komt weinig voor dat een relatie tussen maagd en stier uitmondt in financiële problemen. Omdat ze allebei die financiële zekerheid en stabiliteit willen. Daar hard voor zullen werken, maar door hun gezamenlijke praktische aanpak, ook zullen investeren om verdere financiële onafhankelijk te kunnen verkrijgen.

Seksualiteit tussen maagd en stier

Op seksueel vlak kunnen er (zeker in het begin van de relatie) nogal wat misvattingen optreden. Omdat de stier beheerst wordt door venus en de maagd door Mercurius hebben ze een totaal ander beeld van intimiteit en seks. Hier zien we twee mogelijke uitkomsten. De stier zal sowieso proberen om zijn of haar opvatting van intimiteit en seks, te tonen aan de maagd. Indien deze op een goede manier wordt ontvangen, dan kan het seksleven enorme hoogtes gaan bereiken. Het kan in bepaalde gevallen ook gebeuren dat de maagd niet bereid is te luisteren en kan uiteindelijk een ongelukkig seksleven betekenen voor de stier.

Maagden willen graag alles begrijpen en analyseren. Op seksueel vlak is dat bij de stier zeker niet het geval. Dit kan de spontaniteit uit het seksleven halen. Het ge-analyserende kan kritiek opleveren tegenover de stier en kan uiteindelijk zorgen voor een deuk in het zelfvertrouwen bij hen. Het koppige karakter van de stieren kunnen dan zorgen voor ernstige problemen in de relatie tussen stier en maagd.

Lees ook :  Relatie En Liefde tussen Tweeling en Steenbok

Vertrouwen heeft tijd nodig

Het geven van vertrouwen is niet vanzelfsprekend voor de maagden. Die zal zeker niet eender wie gaan vertrouwen, laat staan zijn volledige ziel gaan blootstellen. De stier is veel meer open en dit zien we vooral op seksueel vlak. Het ontbreken van vertrouwen kan ervoor zorgen dat de maagden zich niet volledig kunnen geven. Wat verkeerd begrepen wordt door de stieren die niet begrijpen waarom ze dit verdienen. En kan uiteindelijk het vertrouwen bij de stier in de maagd gaan aantasten. Die zal kunnen denken als mijn partner mij niet vertrouwt, zonder enige reden, dan is die waarschijnlijk zelf niet te vertrouwen.

Het is zeker niet allemaal negatief in de relatie tussen de maagd en stier. Het lange geduld van de stier zorgt voor een bijna perfecte match voor de maagd. Omdat maagden toch wel enige tijd nodig hebben om open te kunnen bloeien in een relatie. Ze hebben tijd nodig om een sterke emotionele fundering te bouwen in de relatie. Waardoor andere partners misschien het nodige geduld niet kunnen opbrengen en daardoor de relatie in het begin al kunnen doen mislukken. In de relatie tussen de stier en maagd zien we dat bijna nooit gebeuren.

Wanneer één of beide partners niet te bang zijn om terug van iemand te houden. En in staat zijn om zich uiteindelijk volledig te kunnen geven in de relatie. Dan heeft deze match een zeer grote kans op slagen en zullen er weinig obstakels optreden die niet kunnen opgelost worden. Er zijn heel wat gelijkenissen en heel wat verschillen. Er zullen heel wat discussies ontstaan door de kritiserende houding van de maagd en de koppige aard van de stier. Toch zullen deze in bijna alle gevallen kunnen opgelost worden.

Deel dit bericht

Scroll naar boven