Relatie en Liefde Tussen Maagd En Waterman

Dit is in geen geval een makkelijke seksuele relatie tenzij er een sterke aanleiding voor te vinden is in hun geboorte grafieken. De maagd en waterman zullen in slechts zeldzame gevallen aangetrokken worden tot elkaar. Of toch niet voldoende aangetrokken worden tot elkaar om een seksuele relatie te starten. Hun natuur vindt het moeilijk om elkaar te verdragen, ze zein beiden intellectueel aangelegd maar in een totaal verschillende manier en ze zullen waarschijnlijk elke kans op een vreugdevolle seksuele relatie verknallen door teveel te denken over van alles en nog wat. Elk in hun eigen denkpatroon.

Waterman houdt echt van spontaniteit en wie gaat in dat geval bepalen wat spontaniteit betekent? Ze zijn allebei rationeel wanneer het op seks aan komt dus kunnen ze weinig overhouden om spontaan over te komen. Het ziet er naar uit dat ze kiezen wanneer ze spontaan willen zijn en hun intellectuele kracht geeft hen vaak het beeld van spontaniteit omdat ze het resultaat van andere niet spontane mensen heel snel doorhebben. Dit kan hun seksuele relatie heel snel vernielen, vooral ook omdat maagd één van die mensen is die over het algemeen te lang gaat nadenken over het starten van een seksuele relatie.

Teveel nadenken en over-analyseren

En dat teveel nadenken is net wat de waterman zeer onaantrekkelijk vindt, hoewel ze het zelf ook doen, maar dan op een sneller niveau, toch zal de waterman heel zelden aangetrokken worden tot de analyserende maagd. Verlegen, bedachtzaam en gevoelig zoals de maagd, zal problemen ondervinden in het begrijpen van de vaak bizarre waterman partner. Het is bijna zeker dat geen van hen genoeg geduld zal hebben om hun seksleven verder uit te bouwen met iemand die zo verschillend is van wat ze nodig hebben.

Lees ook :  Sterrenbeeld Stier | Betekenis En Eigenschappen

De rationele natuur zal hen echter wel verbinden in een vertrouwensrelatie, omdat ze allebei het een fout idee vinden om te liegen of om hun partner niet te vertrouwen. Hoewel de maagd moeilijkheden kan hebben met vertrouwen, met waterman is het zelfs voor de maagd duidelijk dat een gebrek aan vertrouwen nergens naartoe zal leiden. Toch is er een grote kans dat ze uiteindelijk hun eigen weg gaan, zelfs wanneer het eerste contact zeer passievol en sterk is. Dat komt omdat ze teveel gaan voelen dat ze te verschillend zijn en dus iemand anders nodig hebben. Wanneer ze elkaar willen blijven liefhebben en willen standhouden in de relatie tussen de maagd en waterman dienen ze elkaar volledig te accepteren zoals ze zijn. En dat is vaak moeilijk.

Maagd wordt beheerst door Mercurius en heeft een aanvullende kwaliteit. Dat betekent dat hij zich van nature kan aanpassen aan veranderingen. Waterman heeft geen probleem om om te gaan met Mercurius in de meeste situaties en zal in de meeste gevallen deze flexibele kwaliteit van de maagd zeer appreciëren. Waterman kan soms moeilijk zijn in de omgang omdat hij niet zo makkelijk kan aanpassen zoals de maagd wel kan. Hun communicatie verloopt echter goed en de topics zijn meestal gebaseerd op gelijke onderwerpen. Ze delen interesse in heel wat dingen en zullen bijna altijd opgewonden raken over dezelfde thema’s.

Lees ook :  Relatie en Liefde Tussen Maagd En Schorpioen

Emotionele band tussen beide partners

Hoewel ze bij verschillende natuurelementen horen, aarde voor de maagd en lucht voor de waterman, de maagd kan vaak te traag zijn om ideeën te delen die inspirerend zijn voor de waterman. Langs de andere kant kan de waterman onrealistisch of gek overkomen tegenover de maagd.

De beste manier voor de maagd en waterman om hun relatie tot een goed einde te brengen is door elkander serieus te nemen, ook al hebben ze bij veel zaken hun eigen bedenkingen. Met de maagd zijn oog voor detail, kan elk plan vanuit de waterman zijn briljante geest werkelijkheid worden. Toch kan hierdoor vaak verkeerd gecommuniceerd worden waardoor de maagd zich gekwetst kan voelen door de waterman. Ze blijven echter steeds een goede kans hebben om hun geestelijke krachten te combineren en een universele intelligentie vormen die in staat is om alles te verwezenlijken.

De emotionele rollercoaster die waterman levert aan de maagd zal waarschijnlijk vervallen. In geval dat de maagd en waterman toch verliefd worden zullen ze moeten omgaan met het constante gevecht voor vrijheid en routine. Maagd is een teken van gezondheid en dagelijkse routine, dit kan soms nogal obsessief overkomen. De waterman wil in de meeste gevallen dokters vermijden en het feit dat zij vaak geïnteresseerd zijn in alternatieve geneeskunde kan leiden tot zowel boeiende conservaties of misbegrip.

Op emotioneel vlak zal de maagd zich zorgen maken over de waterman partners en het gebrek aan dank dat zij daarvoor terug krijgen. De waterman heeft echter niemand nodig om voor hem te zorgen. Het wordt een complexe emotionele relatie waarbij de zorgelijke maagd uiteindelijk de persoonlijkheid van de waterman kan ondermijnen, hoewel zij meestal de beste bedoelingen hebben.

Lees ook :  Relatie en Liefde tussen Tweelingen en Leeuw

Maagd en waterman waarden en gemeenschappelijke activiteiten

Het grootste probleem in de relatie tussen de maagd en waterman is het feit dat ze allebei zeer sterk geloven in hun rationeel denken. Daardoor rest er weinig ruimte om te genieten van de liefde, verleiding en bevrediging en meestal zullen ze een partner nodig hebben die meer warmte of emotie aan hen kan geven. Dat zou hen gelukkiger maken

Maagd en waterman hechten allebei veel waarde aan intelligentie en een klare kijk op de zaken. Dit betekent niet dat ze dezelfde soort mensen interessant of intelligent zullen vinden. Toch kunnen ze elkaar motiveren om hun intellectuele krachten aan te houden en kan dit hun relatie wel uiteindelijk recht houden als andere zaken spaak lopen. Verder zullen de maagden vaak praktische zaken waardevol vinden terwijl de waterman eerder het onbekende wilt ontdekken.

Het werk van eender welke artiest met een rijke geest kan hen raken en kan beide partners geïnteresseerd maken in hun werk. Ze hebben veel gelijkenissen qua smaak omdat het gevoel voor detail de maagd tevreden stelt, alsook de waterman in dit geval. Toch kan de maagd te voorzichtig zijn en voorspelbaar overkomen en het grootste deel van de tijd zullen ze problemen hebben om te passen in de spannende en onvoorspelbare wereld van de waterman.

Deel dit bericht

Scroll naar boven