Relatie en Liefde Tussen Maagd En Schorpioen

Als er iets is waar de schorpioen zou willen voor vechten, dan is het wel de kuisheid van de maagd. Dit is een zeer interessant koppel op het seksueel vlak. Waarbij de ene zijn seksualiteit probeert te verbergen en de andere zich gaat gedragen als seksualiteit op zich. Ook al kan de schorpioen vaak te hard zijn voor de maagd en hen ongemakkelijk laten voelen of zelfs geschonden op een bepaalde manier. In de meeste relaties tussen maagd en schorpioen is er genoeg rationaliteit in de aanpak van de maagd om de relatie te doen slagen.

Waar we vaak overheen kijken is dat schorpioen een water element is en daardoor zeer emotioneel. De maagd zoekt naar iemand die emotioneel is om samen hun leven door te brengen. Wanneer ze die emotie kunnen delen met de schorpioen in hun seksuele relatie zullen beiden zeer tevreden zijn over hun seksuele relatie. De beste manier voor de maagd en schorpioen om genoeg veiligheid en emotie te kunnen verkrijgen in hun seksuele belevenissen, is wanneer het voor beiden hun eerste echt emotionele ervaring is met een partner. Wanneer ze elkaar verrassen met de kracht van hun emoties die schuilgaan achter de facade zal de maagd en schorpioen moeilijk gescheiden kunnen worden.

Het grote probleem echter voor de schorpioen en maagd is hun relatie met Venus. Dat kan echter leiden tot liefdeloze seks waarbij beide partners niet tevreden over zijn. Ze moeten genoeg liefde kunnen tonen en zacht genoeg zijn tegenover elkaar. Van elkaar kunnen genieten. Als dat niet kan zullen ze beter overgaan naar iemand waar dat wel kan.

Lees ook :  Steenbok Sterrenbeeld | Betekenis En Eigenschappen

Uitdaging is vertrouwen

Vertrouwen is een ware uitdaging zowel voor de maagd als voor de schorpioen en dat is iets waar ze kunnen over praten met elkaar. Ze kunnen elkaar hierover wel goed begrijpen. Terwijl de één bang is om bedrogen te worden zal de ander reeds kwaad worden bij de gedachte dat er gelogen wordt tegen hen. De grootste kracht in dit koppel zit hem in de mogelijkheid om elkaar zonder woorden te begrijpen. Ze willen absoluut elkaar niet teleurstellen.

De maagd is een communicatief teken, beheerst door Mercurius, de planeet van de communicatie. Toch houden ze zich meer aan de stille intellectuele kant van Mercurius. De schorpioen stelt dan weer de kalmte van een rivier voor. Ze zullen allebei een drang voelen om in de diepten van de stilte te springen. Het intellectueel contact tussen de maagd en schorpioen is zeer stimulerend en zal hun seksleven vaak sterk beïnvloeden. Ook hun diepe emoties zullen daar hun steentje toe bijdragen. Het is alsof de schorpioen en maagd niet in staat zijn om een relatie te vormen zonder deze eigenschap voor non verbale communicatie. Hoewel deze aanvoelende communicatie hen net perfect maakt voor elkaar.

Goede communicatie tussen maagd en schorpioen

Beide sterrenbeelden zijn klaar om zich voor de volle 100% in te zetten voor hun relatie. De maagd zal zijn intellectuele diepten openstellen en de schorpioen zal alles in z’n leven in het werk stellen om de maagd voldoening te geven. Dat zal hen allebei inspireren om te zoeken naar gezamelijke antwoorden waarbij ze de bron van problemen zullen proberen aanpakken, of het nu globale problemen zijn, of problemen in hun relatie. Door middel van de juist gekozen communicatie kunnen ze elkaar helpen om te genezen van negatieve ervaringen die ze hebben opgedaan in het verleden. Het is groot voordeel in deze relatie dat ze elkaar hebben in tijden van nood.

Lees ook :  Relatie tussen Maagd en Steenbok

Als er iemand in staat is om de verborgen emoties te ontcijferen achter de zeer rationale aanpak van de maagd, dan is het de schorpioen wel. We kunnen zeggen dat deze mogelijkheid in beide sterrenbeelden ligt en ze er allebei gebruik van maken. Het probleem is vaak dat ze elkaar helpen herinneren aan hun imperfecties. Schorpioen is een sterrenbeeld waar de maan in valt als Venus het teken verlaat. Alle emoties raken verloren hier alsof de schorpioen een zwart gat is waar ze niet doorheen kunnen. De maagd als partner is reeds gevoelig en wanneer die verliefd is zal die er alles aan doen om de schorpioen partner tevreden te stellen. Dit kan echter teleurstellend zijn voor de maagd als die geen progressie boekt.

Toch is er geen ander sterrenbeeld die de noden van schorpioen beter kan begrijpen dan de maagd en geen enkel ander teken kan de emoties ophalen in de maagden dan de schorpioenen. Een emotionele relatie tussen hen kan uiteindelijk zeer ingewikkeld worden maar ook enorm sterk en intiem. Het enige dat hun emoties kan ten onder halen is hun moeilijkheid om om te gaan met kritiek.

Diepte en intelligentie

Beide partners zullen diepte en intellect enorm waarderen. Er is niets in de wereld dat interessanter is dan conversaties die zo intens zijn en hun geest raken. Het grootste deel van de tijd zullen ze akkoord gaan met de dingen die ze het meest waarderen. Hoewel er toch een groot problemen kan optreden wanneer ze elkanders materiaal weggooien of opruimen. Hoewel schorpioen geen verzamelwoede heeft en meestal dingen die ze niet gebruiken zal weggooien, het materiaal dat ze houden kan de maagd vaak op de zenuwen werken. Bijvoorbeeld wanneer hun eerste kind is geboren en schorpioen wilt de afgesneden navelstreng behouden. De maagd wil niet wakker worden met de gedachte dat dit zich in het appartement bevindt.

Lees ook :  Relatie en Liefde tussen Tweelingen en Leeuw

Net zoals hun waarden kunnen verschillen is dat ook zo bij hun dagelijkse activiteiten. Die kunnen wel eens zeer verschillend zijn. De maagd zal alles net en proper willen en dus schoonmaken. Met de gedachte dat een proper en net huis ook de geest zuiver houdt. Daar zal de schorpioen weinig problemen mee hebben, tenzij dit gepaard gaat met hun persoonlijk gerief. Wanneer ze samen activiteiten willen doen zullen de verschillen tussen maagd en schorpioen wel duidelijk worden. Al zullen ze hier altijd een compromis in vinden, toch kan het soms heel wat energie vragen.

 

 

Deel dit bericht

Scroll naar boven