Relatie Tussen Maagd En Boogschutter

Net zoals bij alle compatibele sterrenbeelden, zullen de maagd en boogschutter heel wat plezier kunnen beleven samen. Hoewel de maagd zeer veeleisend zijn en een kritische kijk hebben op de zaken, zeker in het opzicht van de boogschutter. Toch kan hun seksleven zeer bevredigend zijn voor beide partners. Het voordeel uit hun connectie komt uit het feit dat deze tekens beheerst worden door planeten die ook hun tegengestelde tekenen beheersen. Dat betekent dat ze de aantrekking en de nood om een seksuele relatie te beginnen zullen aanvoelen van bij het begin.

Het probleem zit hem vooral in het verschil in hun natuurelementen. De maagd is een aarde teken die niet al teveel risico’s wilt nemen. Boogschutter is een vuur element en zal vol passie hun doelen proberen te verwezenlijken. Dat verschil vinden we terug in hun seksuele relatie. De maagd kan zich geforceerd voelen om dingen te doen die zij niet willen en de boogschutter kan uiteindelijk minder opgewonden worden van de praktische en onbeweeglijke natuur van de maagd. Het belangrijkste wat deze partners moeten onthouden is dat ze de ruimte nodig hebben om te zijn we ze zijn. Met twee mensen die met deze ingesteldheid door het leven gaan zal hun seksleven gebaseerd zijn op elkaar bevredigen in de best mogelijke manier. Zolang er maar geen onrealistische eisen gesteld worden.

Gebrek aan vertrouwen tussen maagd en boogschutter

Wanneer we het grootste probleem zoeken in de relatie tussen de maagd en boogschutter dan zullen we realiseren dat dit hun gebrek aan vertrouwen in elkaar is. Niet alleen hebben ze te weinig vertrouwen in elkaar, ze hebben ook te weinig vertrouwen in hun relatie. Als vrienden kunnen ze zo zeker zijn over hun overtuigingen en traditionele waarden, maar van het moment dat de maagd en boogschutter een relatie starten zullen ze het gevoel hebben dat ze in de val zitten.

Lees ook :  Sterrenbeeld Maagd | Betekenis En Eigenschappen

Hoewel de maagd zich niet snel gevangen zal voelen, hun gezamelijke kwaliteiten maken hen ongeduldig en altijd op zoek naar verandering. Ze kunnen niet lang op dezelfde plaats blijven, dat geldt zowel voor de maagd als voor de boogschutter. Dat wordt dan ook niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk bedoeld. Ze gaan graag ergens naartoe in het leven, willen hun doel verwezenlijken.  Het verschil zit hem vooral in de manier waarop ze dingen willen opofferen. Als deze emoties teveel de kop opsteken zullen ze het gevoel krijgen dat ze iemand anders nodig hebben. Dit is dus de relatie waar de kans het hoogst is om elkaar te bedriegen. Tenzij er natuurlijk een groot schuldgevoel aanwezig is of indien de band zodanig sterk is dat ook dit niet zal gebeuren. Om elkaar beter te vertrouwen en om meer vertrouwen te hebben in hun relatie is communicatie onderling van enorm groot belang.

Voldoende communicatie is mogelijk

Ze hebben altijd veel te vertellen wanneer boogschutter en maagd een relatie starten. En zelfs waneer deze partners elkanders noden om te praten op een extreme manier naar boven laten komen, zullen ze daar toch meestal een goed gevoel aan overhouden. Wanneer ze elkaar echt goed gaan begrijpen zullen ze vooral opgewonden zijn over de prachtige conclusies en ideeën die ze kunnen bekokstoven samen. De maagd zal alle kleine deeltjes samenbrengen in hun intellectuele connectie, terwijl de boogschutter de visie hebben om het groter geheel te zien. Zelfs al zijn de maagd en boogschutter niet elkaars beste aanvulling. De intellectuele en geestelijke opwinding zal voor beide partners heel belangrijk zijn van bij het begin.

Lees ook :  Relatie en Liefde Tussen Maagd En Schorpioen

Het meest relevante feit voor deze partners om te onthouden is dat hun respect hun belangrijkste waarde is. Wanneer ze elkaar onvoldoende respecteren zal de maagd de boogschutter zien als een rare eend in de bijt, dom genoeg om weg te lopen voor alles dat op z’n pad komt. Terwijl de boogschutter de maagd zal zien als dom genoeg om belang te hechten aan dingen die niet relevant zijn. Ze moeten vooral begrijpen dat ze elk een verschillende rol hebben. En dat deze domme karaktereigenschappen de best mogelijke basis vormt.

Verschillend op emotioneel vlak

In de meeste gevallen zal de relatie tussen maagd en boogschutter niet eeuwig duren. Ook al willen ze het allebei heel hard. In de meeste gevallen zal hun visie van het sprookje te verschillend zijn om samen te kunnen bouwen. Hoewel ze in sommige gevallen, wanneer ze op emotioneel vlak op dezelfde hoogte zitten, de relatie toch zeer bevredigend kan zijn. De beide partners worden gezien als weinig emotioneel, maar dit is vooral omdat ze een nood hebben om dingen te analyseren en hun geest gebruiken om alles te verklaren wat er rondom hen gebeurt. Ze zullen minder geneigd zijn om gevolg te geven aan hun gevoel. Dit kan uiteindelijk een probleem veroorzaken, voor de maagd die iemand nodig heeft die zeer emotioneel is, omdat hij zich anders niet volledig kan openstellen. Boogschutter kan dan ongeïnteresseerd zijn in de noden van de maagd of kan gewoonweg niet op de hoogte zijn omdat ze zo rationeel reageren. De regel hier is doorheen de facade kunnen kijken om elkaars hart te vinden en begrijpen wat ze kunnen verwachten van elkaar.

Lees ook :  Relatie En Liefde Tussen Een Tweeling en Maagd

De maagd en boogschutter zal soortgelijke waarden hebben over het leven. Dat is waarom ze iemand waarderen die in staat is om zich aan te passen en veranderlijk is. Dat zullen ze zeker terugvinden in elkaar wanneer ze een relatie starten. Als mentale tekens zullen ze allebei waarde hechten aan een gezonde geest en intellect in het algemeen. Toch zal hun aanpak totaal verschillend zijn, de maagd hecht waarde aan diepte en analyse terwijl de boogschutter waarde hecht aan de openheid van iemand’s geest. Zelfs al zullen ze verschillen in dingen die ze enorm waarderen, toch is er voldoende grond for beide partners om zich goed te voelen wanneer ze bij elkaar zijn.

 

 

Deel dit bericht

Scroll naar boven