Relatie tussen Leeuw en Weegschaal

Een relatie tussen leeuw en weegschaal is een uitstekende match en kan het beste in elkaar naar boven brengen. Ze delen een gezamenlijke kijk op de zaken en zijn zeer gefascineerd door elkanders persoonlijkheid. Om deze reden betreft deze combinatie uitstekend potentieel en kan het in veel gevallen leiden tot het vinden van je soulmate.

Enorme aantrekkingskracht tussen beide partners

De leeuwen zullen zich aangetrokken voelen tot de gesofisticeerde en verfijnde levenswijze van de weegschalen. Dankzij het diplomatische karakter van de weegschaal zullen heel wat complimenten in de richting van de leeuw vliegen. Wat een enorme invloed zal hebben op het reeds grote ego van de leeuwen. Een andere belangrijke aanvulling in deze relatie tussen leeuw en weegschaal, is dat de weegschalen niet graag de uiteindelijke knoop doorhakken. Dat speelt weer in het voordeel van de partner omdat leeuwen niks anders willen dan de doorslaggevende beslissing te nemen. Ze hebben beiden een zeer sociaal karakter en houden ervan om aandacht te krijgen van anderen. Een goeie smaak voor kleding en een drang om zichzelf op te maken zal in beide partners als aantrekkelijk gezien worden. Een klein minpuntje is hier dat er onderling een strijd om aandacht of erkenning kan gevoerd worden. Toch moeten we dit zeker nuanceren want deze twee sterrenbeelden zijn uitstekend samen te brengen. Een relatie tussen weegschaal en leeuw heeft een grote kans op slagen.

Weegschaal sterrenbeeld

Interessante gesprekken

De weegschaal is een zeer intelligent sterrenbeeld en houdt enorm van lange gesprekken en debatten. Om die reden zullen deze communicatieve en sociale vaardigheden de nodige bewondering opwekken. Hoewel de leeuwen heel snel tot een conclusie kunnen komen, wat misschien niet altijd de beste zal blijken. Daar zullen weegschalen soms wel uren blijven nadenken. Dat kan tot een aantal zeer interessante conversaties leiden waarbij het respect langs beide kanten alleen maar zal toenemen.

Lees ook :  Relatie tussen Leeuw En Stier

leeuw sterrenbeeld

Optimistische ingesteldheid

Gezamenlijk optimisme staat aan de basis van de relatie tussen leeuw en weegschaal. Op zoek naar avontuur en zeer geneigd om nieuwe dingen te proberen zullen steeds in staat zijn om de sleur te doorbreken wanneer het uiteindelijk tot een lange relatie komt. De creativiteit die beide partners, sterrenbeelden met zich meedragen kan op romantisch en seksueel vlak wonderen gaan doen. Het enige puntje kritiek die we hier kunnen geven is dat leeuwen de neiging hebben om nogal bezitterig te worden. Dat is in de meeste gevallen zeker niet slecht bedoeld. Hoewel het hier gaat om een zeer zelfzekere persoonlijkheid, bloeiend van zelfvertrouwen. Toch willen ze het gevoel hebben de controle te kunnen behouden over de relatie en zichzelf niet verliezen in een emotionele achtbaan. Wanneer deze signalen opgemerkt worden dan betekent dit eerst en vooral dat de leeuw een grote liefde herbergt voor de weegschaal. Maar moet door het diplomatisch karakter van de weegschaal, op de juiste manier geïnterpreteerd worden. Wat meestal het geval zal zijn in de verdere uitbouw van de relatie tussen leeuw en weegschaal.

Extravagante levensstijl

koppel omhelzing

Een ander belangrijk punt waar rekening mee moet gehouden worden, is het aanmoedigende karakter van de weegschaal in combinatie met het luxueuze verlangen van de leeuw. Dit kan leiden tot impulsieve financiële beslissingen, zoals een romantisch etentje of dure geschenken. Indien geld geen enkel probleem is, dan is er geen vuiltje aan de lucht. Maar deze sterrenbeelden hebben een hoger risico om financiële problemen te krijgen. Ze hebben geen persoon die hen op de feiten drukt en zegt dat het momenteel niet het juiste moment is om deze reis te maken, of om deze kledingstukken te kopen… Dit heeft het grote voordeel dat ze van elkaar zullen genieten omdat ze allebei het intense verlangen hebben om zichzelf en hun partner in de watten te leggen. Maar kan dan weer tegen zichzelf gekeerd worden indien er geen geld genoeg voorhanden is. Wat één van de grootste risico’s op het uiteindelijk uitdoven van de relatie tussen leeuw en weegschaal kan zijn. Door hier vooraf rekening mee te houden kunnen we dit risico reeds uitsluiten.

Lees ook :  Relatie Tussen Maagd En Boogschutter

Seksualiteit in relatie tussen Leeuw en Weegschaal

Op seksueel vlak is er ook een zeer duidelijke match. De natuurelementen zijn vuur en lucht. Waar leeuwen staan voor het element vuur en weegschalen het element lucht hebben. Hier kan er eigenlijk geen betere match gevonden worden tussen partners. Het krachtige zelfvertrouwen, de passie en de liefde voor het romantische en dramatische zullen door beide partners in grote mate gebruikt worden in het spel. Ze zijn allebei perfectionisten in het verleiden en in het bedrijven van de liefde. Het is belangrijk om te weten dat we hier te maken hebben met sterrenbeelden die beheerst worden door de zon.

De dominante passionele kant van de leeuwen zullen ervoor zorgen dat de weegschalen zich zeer aangetrokken voelen tot hun partner. Leeuwen zijn de meest zelfzekere van alle sterrenbeelden en kunnen in bepaalde gevallen, zeker wanneer er nog mensen aanwezig zijn, dit tot in het extreme gaan uiten.

Intellectueel versus passie

Een belangrijk verschil misschien is dat de leeuw eerder het passionele karakter en interessegebied zal verkennen, terwijl weegschaal het meer gaat zoeken bij het intellectuele. Het moet gezegd zijn dat de leeuwen graag beslissingen nemen, graag de leiding hebben, maar toch de nodige geaarde persoonlijkheid nodig hebben, die hen kan duidelijk maken dat het tijd is om terug de voetjes op de grond te plaatsen. Indien dit niet op de juiste manier gebracht wordt zal de leeuw zich heel snel ergeren en de relatie saai gaan vinden. Belangrijk werkpunt in deze relatie.

Lees ook :  Relatie tussen Ram en Leeuw

De leeuwen daarentegen dienen de intellectuele weegschaal regelmatig in de watten leggen en complimenteren op deze eigenschappen. Zonder twijfel zal het grote ego van de leeuw dan ook voortdurend gestreeld worden door complimenten van de andere kant.

Het natuurelement lucht en vuur passen perfect samen. Het krachtige zelfvertrouwen en de passie zullen een explosieve mengeling van pure romantiek teweegbrengen bij beide partners.

We hebben gezien dat de belangrijkste punten waar we hier rekening moeten mee houden zijn het financiële aspect. Ook het bezitterig karakter van de leeuwen en de reactie van de weegschalen zullen hier doorslaggevend zijn. Door rekening te houden met wat financieel haalbaar blijft, dienen we ook rekening te houden met de gemoedstoestand van de leeuw want die kan zich snel in een bepaalde sleur getrokken voelen. Wat voor hen de relatie dan weer saai zal maken. Weegschalen zullen hoe dan ook merken dat leeuwen graag controle nemen. En dienen daarmee om te kunnen gaan op hen gekende diplomatische manier. Los van deze kleine verschillen blijft een relatie tussen leeuw en weegschaal één van de beste combinaties op een langdurige gelukkige relatie.

Deel dit bericht

Scroll naar boven