Relatie tussen de sterrenbeelden Kreeft en Tweelingen

Een relatie tussen de sterrenbeelden Kreeft en Tweelingen is er eentje met heel veel tegenstrijdigheden. Deze tekens hebben meer verschillen dan overeenkomsten en hoewel een relatie daardoor onmogelijk zou lijken, kan dit voor beide erg positief uitdraaien. Deze tegenpolen zorgen namelijk voor diepte en kleur in de relatie. Ze bieden elkaar andere inzichten en zullen op dat vlak elkaars leven verruimen.

koppel knuffel

Een andere levensvisie

Kreeften zijn doorgaans mensen die twee persoonlijkheden herbergen. Zo zullen ze op het eerste zicht kil en gereserveerd lijken. Daardoor komen ze erg imponerend over, maar schijn bedriegt. Kreeft is gereserveerd naar mensen die ze niet kennen. Ze beschouwen hun afstandelijkheid als een soort van bescherming. In wezen is de Kreeft echter een heel gevoelig en vriendelijk persoon.

Wanneer ze een Tweelingen tegen het lijf lopen, kunnen ze het vaak erg goed vinden met elkaar. De open, humoristische Tweelingen doet het hart van de Kreeften smelten. Ze zullen genieten van de vele verhalen die Tweelingen vertellen. Kreeft die normaal gezien erg voorzichtig is in al zijn acties, zal gefascineerd zijn door de levensvisie van Tweelingen. Hun wilde karakter zal de Kreeft aantrekken.

kreeft sterrenbeeld

Wanneer de twee sterrenbeelden besluiten om een relatie aan te gaan, is dit vaak een verbintenis die gepaard gaat met sterke gevoelens. Kreeft is iemand die ondanks zijn ruwe buitenkant heel erg emotioneel is. Ze zullen er alles aan doen om hun partner tevreden te stellen en daar horen ook romantische verrassingen bij. Tweelingen zal genieten van al deze aandacht, vooral in het begin van de relatie. Toch schuilt hier een gevaar om de hoek. De romantische, sterke gevoelens van de Kreeft kunnen al snel omslaan in bezitterig gedrag.

Lees ook :  Relatie en Liefde Tussen Maagd En Waterman

Vrijheid versus huismus

De Kreeft is een erg emotioneel persoon die niets liever wil dan al zijn tijd door te brengen met diegenen die hem lief zijn. Zijn partner is daar deel van. Wanneer Tweelingen een relatie aan gaat met Kreeft, moet deze beseffen dat Kreeften erg aanhankelijke mensen zijn. Ze zullen een constante nood hebben aan bevestiging. Dit kan voor de Tweelingen erg vermoeiend zijn. Ze mogen dan nog zoveel houden van de Kreeft, als ze het gevoel hebben dat ze verstikt worden, zullen ze weglopen. Kreeft zal dus moeten inzien dat hij de Tweelingen niet teveel mag opeisen.

tweelingen sterrenbeeld

Eenmaal de twee tekens elkaars noden en verlangens goed begrijpen, kunnen ze zich hier naar aanpassen. Dat betekent niet alleen dat de Kreeft moet leren loslaten, maar ook dat Tweelingen zich iets rustiger zal moeten gedragen. Voor Kreeften is het erg belangrijk dat ze een gevoel van ‘thuiskomen’ ervaren als ze na een lange dag terug keren naar huis. Tweelingen zijn vaak chaotische, avontuurlijke mensen die hier niet zo’n behoefte aan hebben. Echter, de Kreeft is meester in het creëren van een gezellige woonplaats. Tweelingen zal merken dat ze er tot rust kunnen komen en na enige tijd zullen ze dit ook leren appreciëren. Hoe dan ook, Kreeften zullen op dit vlak een positieve invloed hebben op de Tweelingen. Kreeft zal hen een houvast bieden, een thuis waar ze zich geborgen voelen.

Lees ook :  Relatie en Liefde Tussen Maagd En Schorpioen

Een rollercoaster aan gevoelens

Op emotioneel vlak zullen de twee sterrenbeelden nog veel van elkaar moeten leren. De Tweelingen heeft nood aan een schouder om op te leunen, al zullen ze dit in het begin niet willen toegeven. Het idee om zich volledig toe te wijden aan één relatie en daarbij het merendeel van hun vrijheid op te geven, vinden ze maar beangstigend. Anderzijds houden ze van de romantische relatie en de verwennerij die de Kreeft hen biedt.

Zoals in elke relatie zal het ook wel eens botsen. Deze twee sterrenbeelden moeten echter enorm voorzichtig omspringen met wat ze zeggen tijdens een discussie. Terwijl Tweelingen erg rechtuit zal reageren, is de kans groot dat de Kreeft dichtklapt. Op dat moment komt hun ruwe bolster terug tevoorschijn en kunnen ze erg koel reageren, tot ergernis van de Tweelingen. Die heeft op dat moment het gevoel heeft dat hij zijn emoties en gedachten niet kwijt kan bij de Kreeft. Het is dus cruciaal dat de twee sterrenbeelden open kunnen praten met elkaar, hoe moeilijk dit ook zal zijn voor de Kreeft. Als ze hierin slagen, zullen ze een beter idee krijgen van hoe de ander denkt. Gelukkig hebben beide een groot inlevingsvermogen en kunnen ze de ander gemakkelijk vergeven.

Ruimte versus afhankelijkheid

In hun relatie zullen de twee tekens ook een gezonde balans moeten vinden tussen enerzijds de aanhankelijkheid van de Kreeft en anderzijds de ruimte die Tweelingen nodig heeft. Kreeft zal van mening zijn dat Tweelingen teveel ruimte en onafhankelijkheid wil. Kreeften hebben een erg creatieve gedachtegang, maar helaas kunnen deze dagdromen ook negatief zijn. Wanneer Tweelingen afstand neemt om dingen alleen te doen, kan Kreeft jaloezie gaan ontwikkelen. Ze kunnen zelfs gaan twijfelen of er niemand anders in het spel is.

Lees ook :  Relatie tussen Leeuw en Steenbok

Terwijl Kreeften worstelen met de vrijheid die de Tweelingen nodig heeft, zal hij er toch alles aan doen om diens partner zoveel mogelijk bij hem te houden. Kreeft moet echter opletten dat hij niet teveel aandacht afdwingt door middel van manipulatie. Tweelingen kunnen namelijk moeilijk om met de voortdurende nood aan bevestiging die Kreeft van hen eist. In het beste geval zal die hierover proberen te praten met de Kreeft en hem uitleggen wat voor hen kan en wat niet. Indien de Kreeft dit begrijpt, kunnen de twee tekens verder met hun relatie.

Doorgaans zullen de twee tekens goed in dialoog kunnen gaan met elkaar. Tweelingen is koppig genoeg om te blijven aandringen bij de Kreeft, zodat die zijn gevoelens uit. Ze slagen erin om de beschermende muren van de Kreeft af te breken.

Al bij al kunnen we stellen dat deze twee sterrenbeelden zeker en vast tegenpolen zijn van elkaar. Op zich hoeft het niet te betekenen dat een relatie onmogelijk is. Beide tekens hebben iets te bieden wat het leven van de ander verruimt. Het zal niet altijd gemakkelijk zijn voor Kreeft en Tweelingen, maar ze kunnen een erg boeiend leven hebben samen, mits ze op tijd luisteren naar elkaars behoeften.

Deel dit bericht

Scroll naar boven