Relatie en Liefde tussen Tweelingen en Leeuw

De combinatie van de sterrenbeelden Tweelingen en Leeuw is veelbelovend. Deze twee mensen kunnen werkelijk een prachtige relatie opbouwen, al zal deze soms wel op de proef gesteld worden. Doordat beide erg mooie karaktereigenschappen bezitten, zullen ze een boeiend koppel vormen. Ze zullen elkaar op vele vlakken uitdagen, wat hun relatie levendig houdt. Dat is goed, want zowel Tweelingen als Leeuw hebben behoefte aan hun portie avontuur.

Zelfs waar de zon schijnt, dondert het wel eens

Over het algemeen zullen de Leeuw en Tweelingen erg goed overeen komen. Deze twee zal je ook vaak tegenkomen als beste vrienden. Het zijn twee sterrenbeelden die houden van een beetje risico en avontuur. Hierin zullen ze elkaar dus zeker kunnen vinden.

Beide sterrenbeelden zijn ook echte levensgenieters en dat valt in hun relatie heel hard op. De Leeuw is vaak iemand met een goed hart en hij is erg vergevingsgezind. Iets wat de impulsieve Tweelingen goed uitkomt wanneer die iets heeft uitgespookt.

tweelingen relatie leeuw

Verder hebben de twee sterrenbeelden nog heel wat andere dingen met elkaar gemeen. Zo houden ze er bijvoorbeeld van om met hun vrienden op stap te gaan of samen te gaan winkelen. Tweelingen en Leeuw zullen geen problemen hebben bij het vinden van gemeenschappelijke activiteiten. Op het eerste zicht lijken de twee dus perfect te zijn voor elkaar.

Toch zijn er enkele eigenschappen waar beide partijen zich ook zullen aan ergeren. De Leeuw is een erg standvastig persoon die weet wat hij wil in zijn leven. Leiding geven is een aangeboren eigenschap voor hem, hij voelt zich dan ook helemaal in zijn element als hij het voor het zeggen heeft. Dit durft al eens te botsen met de losse Tweelingen die zich liever niet aan teveel regels bind.

Lees ook :  Relatie tussen Ram en Leeuw

Tweelingen kan het leidinggevende karakter van de Leeuw als te bemoeizuchtig ervaren en zal zich daardoor meer op afstand houden. De Leeuw zal dus moeten leren om los te laten en de Tweeling voldoende ademruimte te geven. Tweelingen wil nog steeds kunnen handelen uit eigen initiatief, zonder steeds toestemming te moeten vragen van hun partner.

liefde leeuw tweelingen

Vrijheid met de nodige genegenheid

Tweelingen mogen dan wel nood aan hun portie affectie, ze zullen hun gevoel van vrijheid zeker willen behouden. Dit is voor de Leeuw moeilijk te begrijpen. Die wil namelijk een vaste relatie waarbij hij kan rekenen op diens partner. Tweelingen zal dus een deel van zijn vrijheid moeten loslaten om de Leeuw hierin tevreden te stellen. Eenmaal die inziet dat de Leeuw niet verstikkend is en ook nog steeds zijn eigen ding kan doen, zal de Tweeling dit geen probleem meer vinden.

De Leeuw is een erg vriendelijk en trots persoon, wat soms botst met de Tweelingen. Tweelingen zeggen rechtuit wat hen op het hart ligt, zonder daarbij eerst na te denken. Dat kan voor de goed hartige Leeuw wel eens hard aankomen.

Het zal voor de Tweelingen dus een aanpassing worden om iets beter op te letten met wat ze zeggen, zeker wanneer het tot een discussie komt. Tweeling zal hun liefde eerder speels opvatten en zal daardoor niet altijd begrijpen wat de serieuzere Leeuw van hem verwacht. Wanneer de twee echter open over hun gevoelens kunnen praten met elkaar, zal dit geen probleem vormen.

Lees ook :  Sterrenbeeld Ram | Betekenis & Eigenschappen

Belangrijke werkpunten

De Tweelingen zal moeten leren dat zijn Leeuw-partner nood heeft aan een vaste basis in een relatie. De Leeuw zal het appreciëren als de Tweelingen iets rustiger wordt van aard en luistert naar diens behoeften. Toch liggen de werkpunten niet alleen bij de Tweelingen. Ook de Leeuw heeft bepaalde eigenschappen die hij zal moeten bijschaven om een goede partner te zijn voor de Tweelingen.

Leeuw zal moeten aanvaarden dat het sterrenbeeld Tweelingen altijd een losbol zal blijven. Het kan de Leeuwen doen twijfelen wanneer hij denkt dat Tweelingen hun relatie niet serieus neemt. De Leeuw zal echter moeten leren om deze zorgen opzij te zetten. De Tweeling wil graag het gevoel hebben dat die vrij kan blijven in zijn relatie met de Leeuw.

Als de Leeuw zich te erg gaat vastklampen, zal Tweelingen hiervoor achteruit deinzen. Wanneer Tweelingen het gevoel heeft dat hun partner hen verstikt, kan dit het einde van de relatie betekenen. Het is dus erg belangrijk dat beide sterrenbeelden hier erg duidelijk in zijn van in het begin.

Liefde in het spel

leeuw relatie tweelingen

Zoals we weten heeft sterrenbeeld Tweeling doorgaans een erg wispelturig karakter. Dat betekent dat ze zich snel gaan vervelen wanneer een relatie te eentonig word. Tweelingen hebben vaak moeite om zich aan één persoon te hechten. Wanneer de Leeuw er echter in slaagt om het hart van de Tweelingen voor zich te winnen, zal Tweeling er alles aan doen om hun liefde te bewijzen.

Lees ook :  Relatie tussen Leeuw en Kreeft

Ook op dat vlak kunnen ze vrij overdonderend zijn, wat de rustigere Leeuwen soms zal verrassen. Tweelingen bedoelt dit echter goed en ze zullen ook beseffen dat ze op een bepaald moment nood hebben aan rust in hun leven. Een houvast waarop ze kunnen vertrouwen en daarbij komt de leidinggevende figuur van de Leeuw goed van pas.

Van het sterrenbeeld Leeuw word beweerd dat het erg passievolle partners zijn. Dat betekent dat Tweelingen op vlak van genegenheid niets tekort zal komen. Toch moet ook hier worden opgelet. Leeuwen hebben een groter dan gemiddelde behoefte om zich seksueel uit te drukken.

Wanneer ze dit niet meer kunnen vrinden in hun relatie, kan dit hun karakter verzuren. Leeuwen zijn trouwe personen, zolang hun partner hen voldoende de bieden heeft. Als de Tweeling te vaak diens vrijheid opeist, kan de Leeuw hierop afknappen en zullen zijn twijfels en nood aan liefde hem ergens anders heen drijven.

Voor beide sterrenbeelden geldt dus dat ze water in de wijn zullen moeten doen. Als ze de tijd nemen om de gevoelens van de ander te begrijpen en met elkaar praten, zullen ze een erg hechte band vormen.

Vaak zal dit enige tijd duren, maar beide sterrenbeelden zijn koppig genoeg om door te gaan tot ze hun doel bereikt hebben. Als ze echt om elkaar geven en zullen ze zeker en vast hun best blijven doen voor de ander. Tweelingen en Leeuw kunnen dus zonder probleem een erg goede relatie opbouwen, zolang vertrouwen en begrip de basis is.

Deel dit bericht

Scroll naar boven