Relatie Tussen Maagd en Ram

Het is moeilijk te bepalen of de maagd en ram het meest slordige of het slechtste koppel zijn op seksueel vlak. De ram kan de maagd bekijken als de heilige maagd maria. Als een totale onthouding op seksueel vlak. Er is niets wat minder opwindend werkt voor de ram dan iemand zonder seksuele identiteit. Om hun seksualiteit te tonen of om zich sexy te voelen heeft de maagd tijd nodig. Ook verbale stimulatie is nodig in combinatie met een groot deel voorspel. Dat is waar de ram overkomt als een bruut zonder manieren noch tact. De ram slaagt er niet in om een passionele natuur aan te meten zonder kunstmatig of onaantrekkelijk over te komen. Maar de echte vraag is, hoe komt het dat deze twee partners uiteindelijk voor elkaar gekozen hebben?

De seksuele relatie tussen maagd en ram kan enkel slagen wanneer de ram voldoende tijd neemt en kan communiceren over de dingen die zij minder belangrijk vinden. Of wanneer de maagd zich makkelijker open kan stellen. Een teleurstelling in een vorige relatie kan de maagd helpen om een meer seksueel wezen te worden, klaar voor een interessante wending in hun leven.

Het vertrouwen tussen de Maagd en Ram

Wanneer ze hun seksuele moeilijkheden kunnen overbruggen zullen weinig problemen op vlak van vertrouwen ontstaan. De ram is meestal eerlijk en recht voor de raap. Al kan het in sommige gevallen dan wel anders uitdraaien, bijvoorbeeld op vlak van seksuele interesses. In de meest erelatie zal de maagd wel trouw zijn aan hun partner en kunnen ze enorm kwaad worden wanneer tegen hen wordt gelogen. Om die reden voelen ze zelf de nood om eerlijk te zijn en vragen ze eerlijkheid terug van hun partner.

Lees ook :  Sterrenbeeld Weegschaal | Betekenis En Eigenschappen

De communicatie tussen maagd en ram

Waneer een discussie ontstaat tussen de maagd en ram kunnen ze zo irritant zijn tegenover elkaar dat iedereen in het rond hier ook verveeld van wordt. Wanneer je denkt aan een partner die het beste in je naar boven brengt, is de maagd en ram hier misschien wel het slechtste voorbeeld van. Het nadeel van een ram als partner is dat ze zeer impulsief zijn. Ze staan telkens klaar om ruzie te maken en hebben de neiging om hun controle over woorden te verliezen, zelfs in banale woordenwisselingen. Het nadeel van een maagd als partner is dan weer de hysterie die kan ontstaan en steeds dezelfde gesprekken moeten voeren over zaken die niet goed worden begrepen.

De maagd houdt ervan dat alles netjes is. Terwijl ram meer een dier is in zijn kooi. Dit zien we vooral wanneer z ebeslissen om samen te wonen. Dit soort zaken kan leiden tot eindeloze discussie omdat de ram zijn natuur nooit gaat veranderen. Ook niet zijn prioriteiten. Terwijl de maagd soms kan overkomen als een poets-gekke persoon. Het positieve aan dit verhaal is dat ze ofwel nooit tot dit punt in de relatie gaan komen. Ofwel dat hun aantrekkingskracht en relatie zo sterk is dat ook dit probleem opgelost wordt.

Lees ook :  Relatie tussen de sterrenbeelden Kreeft en Tweelingen

Wanneer ze soortgelijke interesses hebben zullen ze elkaar aanvullen door verschillende ideeën en verschillende oplossingen te bieden voor mogelijke problemen. Op die manier kunnen ze elkanders mentale uitdaging vormen. Dit kan leiden tot een zeer constructieve samenwerking met goede oplossingen.

De emotionele band tussen maagd en ram

Wanneer het aankomt op emoties kunnen we zeggen dat hun emotionele band beter is dan hun seksuele band. Steeds blijft de maagd eerder een intellectueel sterrenbeeld, een sterrenbeeld waar Venus valt en het gebrek aan emotie evident is. Terwijl ram meestal liefde en seksuele aantrekking gaat misinterpreteren. Het komt minder vaak voor dat er een zeer krachtige emotionele band ontstaat tussen deze twee sterrenbeelden. De beste kans op slagen voor hen is door elkaar reeds enige tijd te kennen vooraleer ze een relatie samen beginnen. Dit zal het voordeel opleveren dat ze elkaar reeds kennen en dus het één en ander van elkaar weten. Ze komen minder snel van de ene verrassing in de andere terecht. Een belangrijke tip voor de ram is hier ook dat ze beter lang nadenken voor ze iets doen. Wat uiteindelijk het aantal misverstanden sterk gaat doen afnemen.

Wanneer ze reeds vrienden waren voor ze een relatie startten met elkaar, dan is de kans groot dat ze elkaar goed genoeg kennen om de relatie te doen slagen. Wanneer de ram overgaat van vriendschap naar een seksuele relatie zullen ze meer nadenken en ook zachter worden. Terwijl zonder relatie de ram dan weer beter in staat is om te luisteren. Wat goed van pas komt als jullie elkaar eerst als vrienden leren kennen.

Lees ook :  Relatie tussen Ram en Leeuw

Hun belangrijkste waarden en activiteiten

Ze zullen allebei sterk inzetten op hard werken en amibitie. Om die reden vormen de maagd en ram wel een zeer goed team als ze samenwerken. Hoewel dit niet meteen rust op de relatie maar eerder gaat om professionele doeleinden. Hun relatie kan echter wel sterk gehouden worden door hun zakelijke activiteiten samen. Daarnaast zullen ze daardoor ook beter communiceren met elkaar over alledaagse dingen.

Op andere vlakken hebben ze weinig gemeenschappelijke waarden. De ram wilt zich vooral stoer en moedig voordoen terwijl dit voor de maagd als aanstellerij of gewoon zielig kan overkomen. De belangrijkste waarde voor de maagd is dan ook zijn intelligentie wat voor de ram gezien wordt als iets wat kan leiden tot eenzaamheid. Voor de ram is succes zijn belangrijkste drijfveer. Al zullen deze verschillen niet leiden tot spanningen in de relatie maar eerder een gunstig effect hebben. Dit zal ervoor zorgen dat ze elkaar kunnen plagen en daarna er goed om lachen.

Maagd is ook voortdurend bezorgd om zijn gezondheid. Ze zullen dan ook nooit de gevaarlijke dingen die de ram wilt doen, gaan volgen. De maagd en ram is een koppel die samen kan gaan lopen om hun gezondheid te verbeteren en bewust bezig zijn met hun lichaam omdat het gezond is. Alles wat gezond is zal heel makkelijk in te werken zijn in hun relatie. Daarnaast vindt de ram het niet erg om voor de buis te hangen om naar een onnozele serie of film te kijken. De maagd zal dan lezen of opruimen of een andere activiteit doen. Voor de maagd zijn dit soort films of series tijdverlies en denken ze dat dit soort programma’s hun intellect kan aantasten.

 

Deel dit bericht

Scroll naar boven