Relatie Tussen Maagd en Kreeft

Wanneer kreeft en maagd samenkomen is zeker een grote kans op een grootse en eindeloze liefde. Ze hebben de mogelijkheid om elkanders inspiratiebron te worden, zowel in het hart als in de geest kunnen ze een zeer goede match vormen zolang ze mekaar toelaten in hun wereld.

De seksuele relatie draait allemaal om emotie. Het sterrenbeeld maagd brengt Venus ten val en kan lijden aan een algemeen gebrek aan emotie. Het is een rationeel sterrenbeeld met een heleboel om te analyseren en die zelden toegeeft aan de eerste impuls van hun fragiele emotionele toestand. Ze moeten leren hoe ze zich veilig kunnen openstellen en even hun denken uitzetten om met gevoel van seks te genieten. De kreeft kan echter moeilijk begrijpen hoe iemand zoveel moeite kan hebben om in aanraking te komen met zijn emoties. Dat kan leiden tot onrealistische verwachtingen tegenover de maagd. Echter zullen de meeste kreeft en maagd relaties dit overleven en zullen ze snel inzien hoe verschillend ze zijn van elkaar.

Opbouwen van vertrouwen

Als er iemand kan helpen om vertrouwen op te bouwen bij de maagd, dan is het de kreeft toch wel. Hoewel kreeft een stabiele natuur heeft, zeker wanneer het neerkomt op emotionele beslissingen. Wanneer ze uiteindelijk de maagd hebben gekozen als partner zullen ze voor zichzelf geen reden hebben om te liegen tegen hun partner. Dit zou hen enkel de dreigende gedachte geven dat de liefdevolle relatie die ze voor ogen hadden, daardoor beschadigd kan worden. Om dezelfde reden zal kreeft weinig redenen hebben om de maagd niet te vertrouwen. Hun overtuigingen en geloof zijn op dat vlak sterker dan de mogelijke twijfel.

Lees ook :  Sterrenbeeld Vissen | Betekenis En Eigenschappen

Op vlak van communicatie kan het in deze relatie wel eens botsen tussen de logische aanpak van de maagd en de emotionele aanpak van de kreeft. Het feit dat de kreeft weinig woorden gebruikt zorgt er automatisch voor dat de meeste woorden van de maagd komen. Toch kunnen ze blijven communiceren en dienen ze te leren om meer uit het hart te spreken en minder uit het verstand. Wanneer ze elkaars karakter met de positieve en negatieve punten goed genoeg kunnen appreciëren kan de communicatie tussen maagd en kreeft voor elk van hen een bron van inspiratie betekenen.

Emoties en waarden in de relatie

De rationele kant van de maagd zal ervoor zorgen dat de algemene emotionele staat van de relatie op een lager pitje staat. Wanneer de kreeft hun hart openstellen zonder enige terughoudendheid kan dit voor de maagd aanleiding zijn om alle aspecten te analyseren en vooral over-analyseren. De emotionele kant van de maagd is een diepe vrouwelijke kant. Hoewel zij meestal beschaamd zijn om hun ware natuur te tonen. Dat zien we vaker wanneer de maagd mannelijk is. Het wordt bijna onmogelijk voor hen om iets te voelen wanneer zij op de één of andere manier onder druk gezet worden. De maagd zou dan nog liever alleen zijn, eventueel met een leuk boek, dan samen in een relatie met de verkeerde partner. Het vergt heel wat geduld en rationaliteit van de partner als ze dit willen snappen en het geduld hebben om te wachten tot de maagd zich makkelijker open kan stellen voor zijn gevoelens. Echter wanneer het de kreeft lukt om dit te doen is er geen reden om alle toekomstige emotionele conflicten niet op te lossen.

Lees ook :  Relatie Tussen Weegschaal en Maagd

Wanneer de maagd en kreeft zich in een functionele en prachtige relatie bevinden zullen ze elkaar heel veel waarde toekennen. Tegenover de maagd zal de kreeft veel realistischer lijken en tegenover de kreeft zal de maagd een zeer speciaal plekje in hun hart verkregen hebben. Andere zaken zijn minder belangrijk wanneer zij elkaar hebben omdat er niets is wat zij samen niet kunnen overwinnen.  Toch kunnen hun verschillende waarden een obstakel vormen wanneer ze verder in de relatie zitten. De kernwaarden voor de kreeft zijn familie, liefde en begrip terwijl dit voor de maagd eerder intellect, aandacht en gezondheid zijn. Daarom zullen de maagd en kreeft vaak uiteenlopende wensen hebben naar de toekomst toe. Het is belangrijk om hier duidelijk over te zijn en niet koppig de eigen waarden blijven doordrukken op de ander.

Gemeenschappelijke activiteiten tussen maagd en kreeft

De maagd heeft een veranderbaar karakter met uiteenlopende activiteiten. Daardoor kan de maagd toch vaak moeilijk te volgen zijn. Ze behoren tot het natuurelement aarde en zullen kunnen wachten op hun kreeft partner om te beslissen of ze al dan niet mee wilt doen. De relatie tussen maagd en kreeft is meestal ook wel een relatie waar ze even zonder elkaar kunnen zijn. Ze zijn niet gebonden om steeds dezelfde activiteiten te doen zoals andere sterrenbeelden koppels misschien wel moeten doen. Wanneer iemand iets wilt doen, zal de ander zich niet gekwetst voelen wanneer het niet gevraagd werd om mee te doen. Daarnaast zal dit koppel ook steeds tijd maken voor elkaar.

Lees ook :  Relatie en Liefde Tussen Maagd En Waterman

In de relatie zal er genoeg beweging en romantiek zijn om elkander speciaal te laten voelen en dit is toch wel één van de belangrijkste aspecten van een relatie. Ook al zijn ze op bepaalde vlakken volledig tegenovergesteld, er zullen altijd activiteiten zijn die ze samen willen doen en waar ze samen optimaal zullen van genieten.

Deel dit bericht

Scroll naar boven