Boogschutter Sterrenbeeld | Betekenis En Eigenschappen

Boogschutter Sterrenbeeld

Datum: Van 22 november tot 21 december

Bijhorende sterrenbeelden: Ram en Tweelingen

De boogschutter is zeer nieuwsgierig en energiek. Het zijn echter ook één van de grootste reizigers onder alle sterrenbeelden. Ze hebben een open geest en een filosofische kijk op dingen. Dat zorgt ervoor dat ze graag de wereld rondreizen op zoek naar de betekenis van het leven.

Hun persoonlijkheid is zeer extrovert. Ook zijn ze optimistisch en enthousiast, ze houden van verandering. De boogschutter is in staat om zijn gedachten in concrete acties om te vormen en ze zullen alles doen om hun doel te bereiken.

Dit sterrenbeeld behoort tot het element vuur, ze moeten dus voortdurend in contact staan met de wereld om op die manier zoveel mogelijk te kunnen ervaren. De planeet die heerst over de boogschutter is Jupiter. Dat is meteen dan ook de grootste planeet van ons zonnestelsel.

Hun enthousiasme heeft geen grenzen, om die reden hebben boogschutters een ontzettend goed ontwikkeld gevoel voor humor en zijn ze enorm nieuwsgierig om nieuwe dingen te ontdekken of te herontdekken.

Hun grootste geschenk is vrijheid, alleen dan kunnen ze vrij reizen en verschillende culturen en gedachtegoed ontdekken. Omdat ze zeer eerlijk zijn kunnen ze soms heel erg ongeduldig overkomen. Ook wel zonder enig gevoel voor tact. Het is daarom belangrijk dat ze zich daaraan leren aanpassen. Om op een sociaal aanvaardbare manier toch hun standpunt duidelijk te kunnen maken.

Lees ook :  Sterrenbeeld Stier | Betekenis En Eigenschappen

boogschutter eigenschappen

Liefde en seksualiteit

Mensen die geboren worden onder het sterrenbeeld boogschutter zijn zeer humoristisch. Ze houden van het spel en dat betekent dat ze er enorm zullen van houden om zich te amuseren met de partner. Op voorwaarde dat de partner ook een open persoonlijk heeft natuurlijk. Ze zullen wellicht in staat zijn om alles te proberen.

Er is echter een klein verschil tussen liefde en seks voor de boogschutter. Dat kan ervoor zorgen dat ze vaak verandering willen tijdens de seks. Maar wanneer ze echt iemand graag zien kunnen ze zeer trouw zijn en een toegewijde partner zijn. Ze willen dat hun levensgezellen intellectueel, gevoelig en expressief zijn.

Vrienden en familie

De boogschutter is een leuk persoon om tijd mee door te brengen. Ze zijn graag omringd door vrienden en zullen graag lachen en genieten van het leven. Zeker ook van een diversiteit van culturen kunnen ze genieten. Hun persoonlijkheid laat toe dat ze zeer vrijgevig zijn en daarmee op familiaal vlak zeer toegewijd zijn. Ze vinden een familiale band van groot belang.

Carrière en financieel

Wanneer de boogschutter een bepaald idee in gedachten heeft, dan zullen ze pakweg alles doen om hun idee te kunnen verwezenlijken. Ze willen altijd weten wat ze moeten zeggen in een bepaalde situatie. Dat maakt van hen heel goede verkopers. Al zien we dat ze in heel wat verschillende sectoren kunnen tewerkgesteld worden. Ze kunnen een filosofische functie uitvoeren, artistiek, fotografie, onderzoeker of reisagent.

Lees ook :  Relatie tussen Tweelingen en Weegschaal

De mannelijke boogschutter

boogschutter betekenis

Mannelijke boogschutter is een avonturier en houdt van reizen. Ze kunnen ook geïnteresseerd zijn in religie. Al hoeven ze daarvoor niet religieus te zijn. Ze willen echter de betekenis van alles ontdekken en begrijpen.

Ook zien ze heel wat mogelijkheden in het leven en zullen ze elke mogelijkheid willen ontdekken. Vooral dan om te weten welke hen het best ligt, en welke hem leidt naar de waarheid.

De beste eigenschappen zijn zeker en vast optimisme en moed. Het is een rusteloze persoonlijkheid die voortdurend op ontdekking wilt gaan. De beste manier om de mannelijke boogschutter aan de haak te slaan is door mee te gaan in deze tocht. We dienen te accepteren dat deze filosofische persoonlijkheid deze dingen nodig heeft om voldoening te halen uit het leven en dienen dit vooral te respecteren.

Enkele minder goede kantjes aan de boogschutter is dat ze nogal ongeduldig zijn en vaak ook impulsief. Omdat ze eerlijk zijn flapt hij er redelijk snel dingen uit die misschien beter niet gezegd werden. Overmoed wordt ook vaak toegedragen aan de boogschutter.

De ideale vrouw voor de boogschutter is iemand die hem zijn zelfstandigheid niet wilt afnemen. Die niet te aanhankelijk is en die wilt meegaan in deze ontdekking.

Lees ook :  Sterrenbeeld Weegschaal | Betekenis En Eigenschappen

Het is echter ook een persoonlijkheid zonder vooroordelen. Hij zal altijd luisteren naar alles wat je te zeggen hebt. Zeer aandachtig, en alles eerst analyseren vooraleer hij tot een besluit komt.

De vrouwelijke boogschutter

De vrouwelijke boogschutter is zelfstandig, grappig, vriendelijk en houdt ervan om zelfstandig te zijn. Ze genieten ervan om zichzelf op een seksuele manier uit te drukken. De persoonlijkheid is zeer innemend en opwindend.

Het is echter een zeer eerlijke vrouw die altijd zal spreken met haar geest en sterke waarde hecht aan vrijheid en zelfstandigheid. Wanneer we de vrouwelijke boogschutter willen verleiden dan moeten we haar uit vragen op een date waar het avontuurlijke aspect een belangrijke rol speelt. Al houdt ze ook van lange conversaties.

Maar we hebben vooral een avontuurlijke geest nodig want ze ziet alles als een uitdaging en kan niet tegen saaiheid.

Hoewel ze in essentie een wild karakter heeft, toch zal ze niet snel verliefd worden. Maar wanneer dat gebeurt, dan zal ze zeer liefhebbend en trouw zijn aan de persoon die ze graag ziet.

Het zal helaas niet blijven bij één enkele relatie voor haar. Want ze zal zich niet settelen vooraleer ze absoluut zeker is dat ze de juiste partner heeft gevonden.

De belangrijkste kernpunten hier zijn avontuur, reizen en een vrije open geest.

Deel dit bericht

Scroll naar boven