Meest Verkochte Parfum Voor Vrouwen 2020

Vrouwen en parfum, het is bijna synoniem voor elkaar. Een vrouw die zich graag verzorgt en verwent gebruikt regelmatig parfum. Maar wat is nu het meest verkochte parfum voor vrouwen. Wat verkiezen ze om te gebruiken. Elke dame die wel eens uitgaat of buiten gaat voor een lange periode, en die vergeet om haar speciale en unieke geurtje te spuiten, zal zich wel afvragen of ze wel voldoende goed ruiken.

Het kan ervoor zorgen dat we ons als vrouwen minder sterk voelen en kan aan ons zelfvertrouwen gaan knagen. Het meest verkochte parfum vrouwen is niet meteen altijd een nieuw soort geur. Het is vaak een vertrouwde geur die vrouwen het speciale gevoel van zelfzekerheid geeft. En is dan ook de reden waarom deze behoort tot het meest verkochte parfum voor vrouwen.

Hugo Boss Femme

hugo boss femme

Femme is een parfum speciaal gemaakt als ode voor de vrouw. Boss voor vrouwen is bovenal romantisch en opgewekt. Ze is een dromer, ze is de essentie van vrouwelijkheid. De ultieme fantasie van de man. Het parfum is zeer toepasselijk, sprankelend en opbeurend. Een fruitige opening van mandarijn en zwarte bes met een vleugje fresia. Het bloemige is zacht en voelt aan als een bruidsboeket van witte bloemen (jasmijn, lelie en roos). Het parfum is afgewerkt met citroenhout en abrikoos.

Verkrijgbaar in :

Coco Mademoiselle Chanel

coco mademoiselle chanel

Deze geur van Chanel wordt vooral gekocht door jonge dames. Het flesje kwam het eerst op de markt in 2001 en heeft sindsdien meteen de top bereikt van het vrouwenparfum. Het meest verkochte parfum voor vrouwen is het net niet. Maar wel het meest verkochte parfum voor vrouwen onder de 30 jaar oud.

Coco Mademoiselle is beschikbaar voor € 119.70

La vie est belle Lancôme

la vie est belle lancome

 

La vie est belle betekent in het Frans, het leven is mooi. We kennen dit parfum vooral door Julia Roberts die het gebruikte in de vele commercials die werden gegeven voor dit geurtje.

Toch heeft dit niet elke dame kunnen overtuigen want het is nog steeds niet het meest gebruikte parfum voor vrouwen. Het prijkt momenteel op stek nummer 5.

Lancôme is echter vooral bekend om zijn huidproducten. Het is dan ook verrassend, of net niet verrassend dat hun eau de parfum het nu ook goed doet.

Beschikbaar in :

 • 30 ml voor € 61.87
 • 50 ml voor € 80.21
 • 75 ml voor € 95.48
Lees ook :  Grotere Borsten Krijgen Op Een Natuurlijke Manier

J’adore Dior

j adore dior

 

Ook één van de meest geprezen parfums in de reclames. Toch is dit slechts goed voor een achtste plaats in de lijst met meest verkochte parfum voor vrouwen.

Wat zou hier dan de oorzaak voor zijn?

Misschien omdat de geur vooral geschikt is tijdens de zomer. Zijn combinatie van rozen en jasmijn maken dit meer iets om  te dragen wanneer het zonnetje schijnt.

Hoewel dit wellicht niet de reden zal zijn, is het toch verrassend dat dit geurtje slechts op plaats 8 staat, ondanks de vele aandacht die het gekregen heeft in de media.

J’adore Dior is beschikbaar in 100 ml en kost € 129.95

Yves Saint Laurent Black Opium

yves saint laurent black opium

Black opium van Yves Saint Laurent is niet alleen stoer om zijn uiterlijk, de geur kan gezien worden als een geur voor een vrouw met ballen. De verleidelijke en bedwelmende geur voor de ultieme schoonheid. We krijgen een opening van koffie, gevuld met een zoete sensuele vanillegeur die is afgewerkt met witte bloemen. Deze parfum geeft een jong en verslavend aroma af.

Dit meest verkochte parfum van YSL voor dames is te krijgen in 50 ml en kost € 94.95

Chanel N°19

chanel 19 vrouwen parfum

Chanel n°19 is een nieuwe gewaagde Mademoiselle, waarbij een bloemige, houtige en groene geur tot in de puntjes is gebalanceerd. Het gaat om de laatste versie van Chanel en kan gezien worden als de ideale harmonie van bloemen. Een combinatie van lelie, roos, iris en ylang ylang.

Van Chanel N°19 is enkel de 100 ml versie verkrijgbaar en dit voor € 133.95

Paco Rabanne Lady Million

lady million paco rabanne

Spelen met vuur en geen enkel bevel opvolgen, behalve zijn fantasieën. Dat is de essentie van deze Lady Million, behoort tot de meest verkochte parfums voor vrouwen en dit reeds meer dan vijf jaar op rij! De innemende geur geeft een gevoel van vrijheid, kracht en onafhankelijkheid. We krijgen hiervoor een frisse en verslavende geur, verleidelijk en sensueel. Gemaakt om te ontwapenen.

Bevat een combinatie van bittere sinaas, framboos, jasmijn, honing en patchouli.

Lady Million van Paco Rabanne is verkrijgbaar in :

 • 30 ml voor € 46.22
 • 80 ml voor € 84.95

N°5 Chanel

no5 chanel best verkochte parfum vrouwen

 

Nummer 5 van Chanel is niet het meest verkochte parfum voor vrouwen. Maar misschien was dat ook wel niet de intentie van het bedrijf. Dat is dan misschien ook de reden dat ze het nummer 5 gaven als naam?

Voor velen is het echter wel het meest gebruikte parfum. De reden waarom het momenteel slechts op de vierde stek staat is te vinden in zijn innovatie.

Sinds de creatie, midden de jaren 20 van de vorige eeuw. Is de geur en look bijna niets veranderd.

De N°5 van Chanel is vooral gebruikt door de Jetset. Dat komt omdat een flesje van slechts 7.5 ml reeds  € 150.55 bedraagt.

 • 7.5 ml Chanel N°5 voor €150.55
Lees ook :  10 Belangrijkste Seksuele Fantasieën van vrouwen

Dior Joy

dior joy vrouwen

Combinatie van bergamot en mandarijn die perfect wordt gespeeld met rozen en jasmijn. De warme en romige geur van sandelhout maakt dit meest verkochte parfum uitzonderlijk sensueel bij lichamelijk contact.

De fles is zowel verlichtend als kostbaar en laat vrouwelijkheid uitstralen door zijn briljant zilver en opmerkelijk roze. Dior Joy is verkrijgbaar in 30 ml voor € 68.68

Armani Si

armani si meest verkocht parfum vrouwen

Het meest verkochte parfum voor vrouwen van Armani is tegenwoordig Si. Het succes is grotendeels te danken aan de Australische actrice Cate Blanchett die het nieuwe gezicht werd van de Giorgio Armani parfums voor vrouwen. Si werd gelanceerd in 2013 en werd gemaakt door Christine Nagel en Julie Masse.

Si Eau de Parfum van Giorgio Armani is verkrijgbaar in :

Daisy Marc Jacobs

daisy marc jacobs

 

Niet het meest verkochte parfum voor vrouwen. Maar wel zeker de mooiste verpakking tot nu toe. Het is misschien wel de mannelijke naam van het merk die dit geurtje even de das om doet?

Toch heeft dit geurtje een zeer frisse en vrouwelijke touch. Het is een combinatie van fruit en bloemen waaronder aardbeien, viooltjes en jasmijn voor gebruikt worden.

De Daisy van Marc Jacobs is tijdelijk beschikbaar in :

 • 50 ml voor € 54.23
 • 100 ml voor € 74.79

Chanel Allure

chanel allure

Zoals alle Chanel parfums heeft ook de Allure een zeer complexe en rijke samenstelling. Vers en fruitig bij het begin, verzorgd door een combinatie van citrus (limoen, bergamot en citroen). Verder komen we in contact met de houtige basis die wordt afgewerkt met vanille. Er zijn maar liefst 5 vruchten, 8 bloemen en 5 houtsoorten terug te vinden in dit kleine flesje. Een van de meest verkochte parfums aller tijden kan bijna zijn vijfentwintigste verjaardag vieren want het werd voor het eerst uitgebracht in 1996.

Allure van Chanel is verkrijgbaar in 50 ml voor € 94.99

Paco Rabanne Olympéa

paco rabanne olympea

Nog net niet het meest verkochte parfum voor vrouwen van Paco Rabanne want het moet nog lady million laten voorgaan. Al zit dit relatief recente (augustus 2015) parfum, de lady million op de hielen. Heeft een sportieve naam en een atletische geest. Puur voor de onoverwinnelijke vrouw die zich met niks anders dan de overwinning tevreden stelt. Verwacht wordt dat dit zeker het meest verkochte parfum van Paco Rabanne zal worden voor vrouwen. Of het beter kan doen dan Chanel en Dior valt nog verder af te wachten natuurlijk.

De naam komt oorspronkelijk van de Griekse Godin en roept kracht, dynamiek en overheersing op. Hier zien we een samenstelling van bloemen met een zoutige afwerking waarbij de verse oosterse planten centraal staan. Gember zorgt meteen voor een gevoel van kracht terwijl jasmijn het romantische en sensuele aspect van dit parfum zal doen renderen.

Lees ook :  Wat Zijn De Voordelen Van Een Menstruatiecup Tov Een Tampon?

Olympea van Paco Rabanne is verkrijgbaar in :

 • 30 ml voor € 43.55
 • 50 ml voor € 72.95
 • 80 ml voor € 79.90

Chance Chanel

chance chanel parfum vrouwen

Chance van Chanel is het meest verkochte parfum voor vrouwen. Het betekent zoveel als geluk. En wordt symbolisch ook gegoten in een rond flesje. Wat het rad van fortuin moet symboliseren. Hoewel de verpakking hier echter een klein voordeel heeft om nieuwe klanten te verleiden.

Toch is het de unieke geur die ervoor blijft zorgen dat ook bij dames die de geur reeds kennen, toch zal blijven gebruikt worden.

Chance van Chanel is beschikbaar voor €129.99

Flowerbomb Viktor & Rolf

flowerbomb viktor rolf parfum

 

Zeer leuk logo en een verpakking in de vorm van een granaat. Dit geurtje wordt vooral geprezen door dames met ballen. Het is niet meteen een geur die vaak wordt uitgeprobeerd door jongere dames. Maar vindt zijn markt vooral bij vrouwen boven de 35 jaar oud.

Het is niet meteen zijn geur die ervoor zorgt dat weinig jongere dames het uitproberen. De prijs is hier nogal aan de hoge kant. Om dit dan nog zacht uit te drukken.

Jongere dames zullen dan vooral aandacht besteden aan andere zaken. En zich niet gaan concentreren op zo’n dure parfums.

Oudere dames daarentegen willen zich aantrekkelijker maken en mannenblikken naar zich toetrekken met deze unieke geur.

Ondanks zijn prijskaartje is dit wel het meest subtiele en lekkere parfum voor vrouwen.

Het bevat een mix van rozen, fresia en orchideeën. En die bloemen zijn nu eenmaal gekend om zijn uitstekende geur.

De Flowerbomb is enkel beschikbaar in de 50 ml voor € 90.90

 

De Joker: Light Blue – Dolce & Gabbana

light blue dolce gabbana

 

We sluiten de top 15 met meest verkochte parfum voor vrouwen af met een geurtje van Dolce & Gabbana.

Velen heten deze soort Italië in een flesje. De ingrediënten zijn onder meer citroen, limoen, appel, jasmijn, roos, bamboe en cederhout. Verder zijn er nog enkele andere ingrediënten aan toegevoegd.

Deze mix zo heel makkelijk voor een wirwar aan geurtjes kunnen zorgen. Maar toch zorgt het voor een samenhangende combinatie.

De geur is licht en fruitig. Het wordt vooral door dames geprezen tijdens de warme periode van het jaar. En zou misschien daarom slechts op nummer 10 zijn geraakt.

De light blue van Dolce & Gabbana is beschikbaar in:

Besluit

Het meest verkochte parfum voor vrouwen is niet alleen afhankelijk van de beste geur. Want de beste geur is voor iedereen anders. Er zijn ook nog heel wat andere factoren die een doorslaggevende rol spelen in het geheel.

Het oog wil ook wat. Daarom zullen dames die zich niet kunnen vinden in de verpakking, ook minder geneigd zijn om het uit te proberen. Een ander aspect is de prijs.

We zien hier vooral dat jongere vrouwen kiezen voor goedkopere varianten. Terwijl oudere dames meer aandacht besteden aan de geur zelf en aan de verpakking.

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven