Welke anti snurkmiddelen hebben we allemaal?

Effectieve anti-snurkmiddelen voor een rustige en stille slaap!

Anti snurkmiddelen zijn vooral nodig voor de partner. Mensen die snurken hebben daar over het algemeen weinig last van. Het is meestal de partner van de persoon die snurkt, die er voortdurend door wakker wordt. Dat kan op termijn voor ernstig slaaptekort leiden. En zal voor de nodige problemen op het werk en in het privéleven zorgen.

anti-snurkmiddelen

Het is daarom belangrijk dat we anti-snurkmiddelen kunnen gebruiken die zullen het snurken verhinderen. Waardoor de partner, of de persoon die snurkt zelf, terug van een stille en rustige nachtrust kan gaan genieten.

Anti-snurk beugel

antisnurkmiddelen

Deze anti-snurkmiddelen zullen er hoofdzakelijk voor zorgen dat de kaak niet meer naar voor kan bewogen worden. Dat zal verhinderen dat de tong de toegang tot de luchtpijp gaat blokkeren. En mensen gaan snurken.

Wanneer men op de rug slaapt is de kans groot dat we gaan snurken. De luchtwegen worden geblokkeerd en er worden trillingen veroorzaakt in de keel. Deze trillingen zorgen ervoor dat we het kenmerkend geluid tijdens het snurken horen.

Automatisch zal de persoon dan proberen meer lucht in te ademen. Waardoor het geluid zeer luid kan worden. En het op die manier onmogelijk wordt voor de partner om te slapen. In bepaalde gevallen wordt de persoon zelf wakker van zijn of haar eigen gesnurk.

de anti-snurk beugel zal de luchtwegen ruimer maken waardoor de kans klein wordt dat we nog gaan snurken.

Lees ook :  Wat Is Dopamine En Hoe Kunnen We Dopamine Verhogen?

Meer informatie over de anti-snurk beugel SomnoGuard SP-Soft

Antisnurk vest

antisnurkvest

De antisnurk vest is één van de betere anti-snurkmiddelen omdat het vooral slaapapneu zal helpen bestrijden. Slaapapneu is een aandoening waarbij we vooral heel luid gaan snurken.

Dit wordt jammer genoeg veroorzaakt doordat de ademhaling onderbroken wordt tijdens het slapen. De meeste mensen die aan slaapapneu lijden zullen ook overdag tekenen van vermoeidheid vertonen omdat ze niet vast slapen.

Niet alleen slaapapneu zal dus worden verholpen door deze vest te gebruiken. We zullen er ook niet meer door gaan snurken.

De vest is speciaal ontwikkeld zodat we niet meer op onze rug kunnen slapen. We zullen altijd in een licht diagonale positie gaan slapen, of op de zij slapen. Dit zal ervoor zorgen dat de ademhaling niet meer kan onderbroken worden.

Het zal onze luchtwegen open houden en niet meer blokkeren. Wat het bekende geluid tijdens het snurken veroorzaakt.

De antisnurkvest is beschikbaar in verschillende maten:

  • Small
  • Medium
  • Large
  • Extra Large
  • XXL

Anti-snurk kussen SomnoCushion

anti snurk kussen

Het somnocushion is een antisnurk kussen maar niet zoals we denken. het is namelijk een kussen die in de vorm van een rugzak op de rug wordt gedragen tijdens het slapen.

Dit zal er automatisch voor zorgen dat we niet meer op onze rug kunnen slapen. En zal het slapen op de zij dus promoten. Waardoor de luchtwegen ook vrij zullen gehouden worden en het snurken vermeden wordt.

Deze anti-snurkmiddelen zijn één van de meest krachtige anti-snurkmiddelen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Omdat ze niet alleen geen hinder veroorzaken tijdens het dragen. En de grootste oorzaak voor het snurken meteen uit de weg gaan ruimen.

Lees ook :  Tips om snel in slaap te vallen en Beter te slapen

De rugzak zit goed vast rond de schouders en rond de borst. Het is dus niet mogelijk om te verschuiven tijdens een woelige slaap. En zal tevens steeds een comfortabel gevoel geven tijdens het dragen.

Het kan ook gedragen worden door mensen die last hebben van overgewicht en is gemaakt uit zeer stevig materiaal.

De SomnoCushion Pro behoort tot de beste anti-snurkmiddelen en is ook niet zo duur als een antisnurk vest.

Meer informatie over de SomnoCushion Pro

Knarsgebit op maat

antisnurkmiddelen

Het knarsgebit zal ervoor zorgen dat we niet meer kunnen tandenknarsen en zal daardoor ook verhinderen dat de ademhaling volledig kan worden geblokkeerd. Dit komt doordat de laatste kiezen niet onderhevig worden aan het knarsgebit en er dus altijd een plaatsje tussen de laatste bovenkiezen en onderkiezen blijft.

Dit is vooral voor mensen die last hebben van tandenknarsen en daardoor gaan kokhalzen en uiteindelijk snurken.

Het is niet zo effectief als het antisnurkkussen of de antisnurkvest. Maar kan wel een hulp bieden bij mensen die last hebben van tandenknarsen tijdens het slapen. En daardoor gaan snurken.

Er wordt een pakket opgestuurd waarin afdrukmateriaal zit. We plaatsen dit in de mond om op die manier de juiste maat van het gebit te kennen. Dit dienen we dan terug op te sturen naar het vermelde adres. En we krijgen uiteindelijk een knarsgebit op maat toegestuurd.

Lees ook :  6 stappen om te vermageren terwijl je slaapt

Meer informatie over het knarsgebit op maat

Antisnurk kussen

antisnurkkussen

Dit anti snurk kussen is de laatste in de lijst anti-snurkmiddelen en is daadwerkelijk een kussen om op te slapen.

Het bestaat uit twee delen en is geschikt voor mensen die last hebben van snurken. Het zal door zijn speciale ontwerp ervoor zorgen dat de luchtwegen steeds vrij blijven in gelijk welke positie we ook slapen.

Wat zal helpen om het snurken te vermijden. Het behoort zeker tot de effectieve anti-snurkmiddelen maar kan wel voor problemen zorgen bij woelige slapers. Wanneer we te vaak gedurende de slaap van positie wisselen kan het hoofd uiteindelijk niet meer op de juiste plaats op het kussen liggen.

Dat zal ervoor zorgen dat de luchtwegen dan weer niet optimaal kunnen worden vrijgemaakt. Indien we tijdens het slapen vaak liggen te woelen is dit dus niet meteen de beste oplossing om van het snurken af te komen.

Meer informatie over het antisnurk kussen

Besluit

We kunnen hieruit dus vaststellen dat de meeste anti-snurkmiddelen ervoor zullen zorgen dat we niet meer op de rug zullen slapen. Wanneer we op de rug slapen is er een grotere kans dat de luchtwegen geblokkeerd of sterk nauwer worden. Waardoor we dus makkelijker gaan snurken.

Andere anti-snurkmiddelen zullen er dan weer voor zorgen dat, indien we toch op onze rug slapen, er toch nog voldoende ruimte is door de keelholte. Waardoor de lucht toch nog kan ontsnappen en het snurken vermeden wordt.

Dit zal zorgen voor een betere nachtrust. Zowel voor de snurkende persoon als voor de partner.

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven